Colectia de toamna-iarna 2005 (210)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

madau, am trimis pm.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

ca tot vorbiti de odc , vreau si eu muzica pentru copii ca sa saturat Bia de cutiuta muzicala (si eu pe langa ea).Daca are cineva altceva si vrea/poate sa-mi trimita raman datoare
Copii vostrii ce muzica mai asculta?

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Anda n-am gasit decat volumul pe care il ai deja...mai caut

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

catutza, eu n-am luat muzica de pe net, am cumparat albumul "Elefantul Cici" de la baby Expo, e super. Si mai sunt si altele, pt copii mai mici: "Eu am zece degetele" dar nu stiu daca asta e titlul albumului. Iti zic ca sa stii dupa ce sa cauti.

La editia asta de BE am mai cumparat 2 CD-uri de la ei, tot faine, dar cu tematica mai scolara , la noi Silvia e cea pasionata de muzica.

Au costat in jur de 20 RON; eu cred ca merita munca lor banii astia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Lavi , problema e ca nu mai am la ce sa pun CD-ul ca sa stricat combina si ca sa o reparam nu se merita asa ca am zburat-o si acum trebuie sa luam alta, deci pana atunci ramane doar muzica de pe net

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

nici lavi n-a gasit decat primul volum. multumesc fetelor oricum. astept sa mai ies din tara atunci. sau sa mai iasa vreun prieten.
dupa ce culc poetul sper sa apuc sa ma uit si eu pe ceva poze, vad ca sunt noutati multe.

mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

exista un joc la gradi cu un copil in mijloc cu mainile la ochi, ceilalti in cerc canta si la final cel din mijloc prinde un copil din cerc si se inverseaza si tot asa. cantecelul suna asa, in varianta originala:
doarme ursul
a uitat de foame
ce-i dam de mancare
lapte dulce si cafea
sa prinda pe cine-o vrea!

fiu-meu refuza sa spuna lapte dulce, mereu zice lapte cu cereale in timpul cantecului, in ciuda eforturilor educatoarelor. l-am intrebat dc. cica merge mai bine. am zis ca el si am realizat ca rimeaza mai bine cereale cu mancare, copilul zice bine. si canta frumos.
gata, am gasit la ce sport il dau: la muzica. are ureche.

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Andache, pai nu degeaba e poet, nu?

Lavi, tu nu PARI, tu ESTI calma. Orice ai zice sa ne faci sa credem contrariul...

Lavi+Catutza - stiu de statiunea aia montana. preturile sunt mai mici ca la noi, dar se invart undeva in jur de 400-500 euro, fara mancare, deci ma duce lejeeer catre 700-800, deci prea mult.

Maria- hi hi hi..ce m-ai amuzat cu autocritica cu timpul de despartire de copilasi. Cam ai dreptate, tu esti de vina.
Budapesta ar fi destinatia mea de suflet, dar e scumpa, Prag idem. Ambele bat catre 1000 euro. Ultima peste 1000 cu mult.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Roxi, ce ma bucur ca lexi e mai bine. Si io zic ca si LAvi, ca ai facut bine ca nu i-ai dat atibiotic mezinului.Sanatate infinita pe mai departe.
Revelion la noi in tzara??? Ha ha ha! Bancul zilei! NU stii ce preturi sunt. daca la o amarata de statiune ca Sovata, preturile se invart pe la 1000-1500 ron/ persoana, de cele de pe Valea Prahovei ce sa mai zic...

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

La Ocna Sibiului parca-i vreo 20 de milioane de persoana . Nu ca m-as duce, dar mi-a sarit in ochi.

Cantecelul seamana cu "Am pierdut o batstuta". Ma amuza ca Silvia a invatat la gradi varianta actualizata: "ma cearta mamica" in loc de ma bate.

Si egalitatea intre sexe: in loc de "la o fata frumoasa pe care o iubesc" -> "la o fata frumoasa sau la un baiat"

Mergi la inceput