Colectia de toamna-iarna 2005 (210)
Raspunsuri - Pagina 10
maria_alexia spune:
Noki, glumea dl. sot, evident, dar... glumea conditionat
Monet, superbe ca de obicei pozele voastre. De vis fetele atletice si libere in soare, plaja cu nisipul alb...
Intrebare pentru mamicile de 2 pui mai marisori ca noi: cand era Ana bb mic-mic mi se parea mai usor decat acum, caci era cumintica si dormea mult. Am fost avertizata ca va fi mai greu in perioada asta, cand ne solicita si ea, plus diversificarea, plus impartit jucariile si pazit de Cristi... Intrebarea e: ce ne asteapta mai departe? Cand va deveni mai usor? Odata ce va merge Ana singurica o sa pot sa mai rasuflu si eu?
Ca sa stiu cum sa-mi dozez energiile lipsa
madau spune:
Lavi multam pt info, am sunat mai devreme si la astia cu asigurarile si mi-au zis la fel...ca am platit taxa pt UE, asa ca nu se trec si tarile de tranzit
In Elvetia ne vom "campa" la mama unei prietene cu care mai mergem, si care sta in St.Gallen..iar de acolo o sa navigam peste tot pe unde apucam. Vom sta 10 zile asa ca sper sa apucam sa vedem cate ceva
Noki, mergem cu maimutza dupa noi...nicidecum singurei, nu se risca mama sa stea atata timp cu ea, la cat e de zabauca
Succes fetelor care fac planuri de Revelion...al meu barbat a zis ca sa mai vedem ce bani om avea...
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
lavi02 spune:
monet super poze, super fetite, si casa voastra parca-i din catalog.
maria eu zic ca cu adevarat usor va fi dupa ce ambii au peste 3 ani .
Pana atunci, un prag de usurinta este dupa ce cel mic trece de 1 an, merge singur, devine mai independent, se mai joaca si singur, se mai joaca si cu fratele mai mare...
Alt prag cand cel mic incepe sa vorbesca si incepi sa te intelegi cu el "omeneste", pe la 2 ani jumate sa zic, sa nu zic 2 ani ca e varsta critica celebra, desi totusi, de pe la 2 ani incepi sa te intelegi cu ei.
Tie cand ti s-a parut ca a devenit mai usor cu Cristi?
Sau nu a devenit ?
A, si mai e un prag cand cel mare trece de 3 ani; dupa 3 ani chiar se simte o maturizare, mie asa mi s-a parut.
Mie acum mi se pare chiar usor cu fetele mele, in afara de momentele cand se chiraie si se cearta amandoua, sau cand se intrec la tipat. Dar sunt destul de rare. Sau daca una vrea s-o duc cu trotineta in timp ce alta cade in bazin.
A se retine ca noua ne-au chiar priit concediile cu fetele de anul asta, nu a fost deloc un sacrificiu pt noi, poate as fi urcat mai mult pe munte in Slovenia fara ele sau m-as fi plimbat mai mult prin Piran, dar la cat ne-am distrat de ce poante au scos din ele, si la cat le-a pasionat sa mearga in pesteri, cu funicular, cu trenulet, sa viziteze castele, a fost totul variat si interesant pt ele (si pt noi de altfel) s-a meritat sa le luam cu varf si indesat.
Ce te-as sfatui pe tine: sa incerci sa-i faci pe amandoi (mai ales pe Cristi) mai independenti de tine. Si sa continui sa-i iei la drumuri lungi/scurte, sa-i incluzi in viata ta de adult (mers cu masina, iesit la restaurant/terasa, bineinteles nu chiar restaurant de super-lux cu fete de masa din bumbac satinat apretat si cu un milion de pahare cu picior pe masa ), ca asa se rodeaza pana la urma treaba si se obisnuesc ambele parti unele cu altele.
Daca "partile" se evita unele pe altele (vezi parinti care pleaca in concediu cu bona), gap-ul e tot mai mare. Cu toate astea sustin necesitaea unui concediu pe an fara copii si cate unei iesiri din cand in cand; cu atat mai necesare cu cat copiii sunt mai mici. Mai incolo ies ei fara noi.
Cred ca cel mai greu ne-a fost in concediu la Albena cand Nati avea 7-8 luni, nu avea rabdare infinita sa stea in carucior si nici sa umble de una singura nu putea, asa ca trebuia sa aranjam lucrurile astfel incat ea sa doarma cand noi luam pranzul, pe plaja sa avem grija sa nu manance nisip, samd.
roxisialexia spune:
multumesc mult pentru urarile voastre
alexia azi nu a mai facut febra insa are diaree, tuse si parca mucii sau cam dus, a si iesit azi din casa caci nu mai putea mititica de atat stat in casa.
matei tuseste destul de rau, ieri a facut febra din nou 38, 5 di pediatra mi-a spus sa ii dau antibitic ceclor si ambroxol pentru tuse, nu i-am dat antibiotic sper sa nu fi gresit, avand in vedre ca azi nu a mai facut febra zic ca e mai bine, in continuare are muci care nu vor a trece. si nici caldura nu avem in casa si poate este un motiv pentru care se lungeste treaba.
ca tot s-a discutat despre sport, noi vrem sa vedem daca ii palce atletsimul si tenisul dar asta de la anul, pana atunci merg niste cursuri de dans la gradi
cat priveste statutul de socrosenie, daca copilul meu este fericit nu am sa ma pun eu invers.
cornelia, te-am vazut de dimineata erai toata un zambet ..tare bine mi-a parut sa te vad asa..putini oameni merg pe strada zambind.Erai singura -aratai foarte bine - in zona macaralei, e vora de gradi de la macaralei?ma bucur ca ai reusit cu gradi, iti doresc sanatate multa pentru mucosi.
Eram in masina ca altfel ne sporavaiam un pic.
cami, pupam piticelul bolnavior. mititica, o doare rau se plange ?sanatate multa
lavi, tu esti calmul pe pamant, te admir pentru cat esti de relaxata in abordarea situatiilor. Imi daus seama ca traim intr-o societate plina de stres si nervi, eu ma simt foarte incordata parca sunt in lupta cu ceva tot timpul.felicitari pentru gradi, boli cat mai putine.
am ramas uimita de pretul puloverului, 790lei, sigur e o greseala !
salutari acrobatei
maria, wow ce de externalizari vrei sa faci!!! ti-ar prinde bine o vacanta fara kinderi tot extern ca veni vorba ( si eu sunt in asteptare)
noki, de ce nu la un restaurant loco sau la munte in bucovina? chiar asa mult iti place marea incat si iarna vrei acolo ? sanatate lipicioasei
Am admirat pozele minunate cu copliasi fermecatori- riana, amalia,bianca,lia si maya, andrei si anais Suntem o colectie de frumuseti.
am ramas cu gandul la livada minunata de meri si la elvetia( tara mea de vis)
un scurt drum prin elvetia :http://www.youtube.com/watch?v=lxCqxYDg390
catutza spune:
Roxana , ma bucur ca sunt mai bine copilasii tai si multumim pentru filmuletul cu Elvetia.
Mada , e super bine ca aveti unde sa stati in Elvetia, drum bun si distractie placuta sa faceti multe poze sa vedem si noi Elvetia toamna
Maria , ce bine ca se simt copii bine, si multa sanatate
Noki , am niste prieteni care au fost anul trecut de revelion in Bulgaria la Bansko, e mai departe statiunea dar stiu ca a fost frumos uite aici :http://www.vacanteinbulgaria.ro/despre_bansko.html
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
maria_alexia spune:
Lavi,
Asa mi s-a parut si mie cu Cristi: un mare prag a fost dupa 1 an, cand s-a tinut singur pe picioruse. De fapt, pe la 1.5 ani, cand mergea binisor, avea program fix de somn si papa, manca din mancarea noastra, dormea binisor, ne intelegea si era tare incantat de diverse companii in afara noastra. Pe-atunci nu realizam ce bine e, doar cand am luat-o de la capat cu Ana ne-am dat seama
Noki, ca bine zice Roxi: lasati Sarah la Bistrita si dati o fuga rapida la v. Dornei de rev', de ex. Sau ... spre Budapesta sau chiar Praga, ca sa pastrati directia?
In concediul asta hotarasem ca urmatorul, prin primavara, va fi o saptamana spre vest, fara copii. Dupa 2 sapt. de odihna la serviciu, dl. sot imi spune ca nu crede ca o sa aiba inima sa lase copiii la bunici in timp ce noi ne distram in concediu .
PS. Ai nostri copii n-au stat niciodata vreo noapte fara macar unul din noi. Recordul de despartire de copii e de vreo 8 ore de Cristi si 2 de Ana. Nici ei nu ma lasa, dar nici eu nu-i las
lavi02 spune:
Uitai sa spun ca m-am delectat si cu pozele Alexandrinei, ce copii reusiti si ce peisaje frumoase!
Roxi bine ai facut ca nu i-ai dat antibiotic, daca febra a cedat. Acum trebuie sa lupti cu tusea. Poti incerca si sare pe piept, aerosoli daca ai aparat...
Sanatate multa si lu Mateias si Alexiei.
Si noi avem niste cunoscuti care au fost anul trecut de revel la Bansko, au fost incantati.
Roxi nu-s chiar asa calma, doar par Nu vezi ca incep sa ma stresez si eu cu gradi, cum se va descurca Nati, cum va fi privita de educatoare?
Maria sotul tau. Si eu zic sa va organizati o iesire de o saptamana numai voi 2 prin primavara si concediul mai mare, la vara, cu copiii. Pretextul e ca si concediul in 2 tot pentru psihicul vostru si armonia familiei il faceti, ceea ce are consecinte directe asupra copiilor
anda77 spune:
buna seara,
va rog sa nu dati cu pietre ca iar postez offtopic, am si eu o mare rugaminte la voi. mare de tot. eu stiu ca exista niste hub-uri sau cam asa le zice, unde oamenii destepti isi "leaga" calculatoarele si impart (trag) filme, carti online etc. dc++ se cheama unul, dar cica sunt unele internationale muuuult mai bune. nu am nici cea mai mica idee ce programe se descarca ca sa intri pe astea, imi pare ceva ce nu voi pricepe in veci cu pregatirea mea umanista si lipsa de skills-uri calculatoricesti. va implor, care aveti asa ceva pe calculator, imi cautati si mie o carte online care stiu ca circula? in mod sigur pe-afara, nu stiu dk si prin tara. va rog muuuuult. e cineva?
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
madau spune:
Ia Ando baga mare, ca am barbatul plecat la meci si cupilu' se uita la TV...deci sunt very disponibila
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
lavi02 spune:
Nu sunt hub-uri, sunt aplicatii peer-to-peer. Hub-ul e un dispozitiv hardware la care se leaga mai multe calculatoare si impart aceeasi adresa de retea.
Stai sa vad daca avem programul respectiv si pe acest calculator sau doar pe laptop-ul lui V.
Roxi oi fi scris o prostie, 79 RON, desigur. Scuze.
Ce carte, sa vad daca ma descurc sa o gasesc?