Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (115)
Raspunsuri - Pagina 6
Ereena spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ven Ereena, stai linistita, nu am nici o treaba, nu ma ofensez asa usor ![]() Doar ca fiind in "tema" pur si simplu ma enerveaza cum cei care incearca sa respecte legea sunt huliti, iar cei care fac orice pt. BANI sunt deseori mai bine vazuti.....atata tot. Si intr-adevar exista si in tagma asta a famacistilor niste specimene care nu prea ar avea ce cauta pe acolo......mama mama!! Dar avand in vedere cum se fac facultatile in ziua de azi, orice e posibil! Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007) |
hai ca mi-am amintit o faza la farmacie. ma duc sa iau sterilet si o intreb pe tipa"aveti sterilet?" .ea zice da. ii dau reteta pe care scria ce fel ,se uita la ea ,scormoneste intr-un dulap si se intoarce cuun termometru si zice" nu am modelul asta special care e scris aici,dar eu zic sa luati unul asa ca nu e decat 4 lei"
pai zic"v-am cerut sterilet,nu termometru". si ea de colo"eh, nu am "ceicare erau in spatele meu la rand mai mai ca vroiau sa plece

Matei-Florin 24.01.2008PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI
IN CONCEDIU CU COPILUL
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI
Ellenuta spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ereena
hai ca mi-am amintit o faza la farmacie. ma duc sa iau sterilet si o intreb pe tipa"aveti sterilet?" .ea zice da. ii dau reteta pe care scria ce fel ,se uita la ea ,scormoneste intr-un dulap si se intoarce cuun termometru si zice" nu am modelul asta special care e scris aici,dar eu zic sa luati unul asa ca nu e decat 4 lei" pai zic"v-am cerut sterilet,nu termometru". si ea de colo"eh, nu am "ceicare erau in spatele meu la rand mai mai ca vroiau sa plece ![]() Matei-Florin 24.01.2008PITICUL URIAS O MINUNE DE 8 LUNI IN CONCEDIU CU COPILUL 1001 MODURI DE A DORMI ALBUM ZUZE www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI |

INCREDIBIL!!!!!!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare
Eva
ceska777 spune:
Fetelor, sunt de acord cu voi ca e un scump Benji al meu!
Ereena,
noi am molfait ceapa stirbi. Nu avem nici un dinte, nimic. Tot ce facem e sa colindam de-a rostogolul prin casa....
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 8 LUNI (23.12.2007)
www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk" target="_blank">Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
cynthia_ spune:
Buna Adriana !!! Bine ai venit in clubul zuzelor!!!... si zi-ne mai multe de clopotelul tau!
| Citat: |
| citat din mesajul lui ADRIANKA Buna tuturor! Dupa modelul "inca o mamica care va urmareste si citeste din umbra", hop si eu. Numele meu este Adriana, si sunt mamica fericita a unui baietel de 9 luni, implinite chiar astazi. Va citesc in fiecare zi, stiu cate ceva despre fiecare, va admir clopoteii frumosi si isteti, mai "fur" cate un sfat despre una, despre alta si pur si simplu am intrat sa va salut si sa ies un pic din umbra. Va urez multa sanatate voua si puiutilor! Adriana, mama de Yiannis Alexandros (28.12.2007) |
emabucuresti spune:
Shose felicitari pentru ridicarea la marginea patutului! Ai pus-o de mult timp in premergator? Pup bufleicuta!Milan se tine bine de marginea patului , chiar si cu o manuta, dar inca nu se ridica, nici n-are de ce se apuca, ca noi avem tarc sin n-am reusit sa-i fac inca rost de inele pt tarc.
Eu sunt happy ca azi noapte iar a baut bine lapticul, trei mese de cate 200, 200 si 170 ml.Un alt record cantitativ.Uraa!
Elle adoarme tarziu Eva asa-i?
La ce ora se culca copiii vostri fetelor? Al meu la 8-8.30 pica de somn.Asta vara la 10 nu se dadea culcat, dar dormea mai mult ziua.
Adrianka bine ai venit!!
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
emabucuresti spune:
la multe lunite si la multi ani
DARIA
ANTONIA
LUCA GABRIEL
TUDOR GABRIEL
ANTHONY
sa fiti sanatosi, norocosi si fericiti!
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
anca.b spune:
Salutare la toata lumea!
Azi s-a ridicat si stefan pt prima data in picioare in patutz (de pe podea s-a mai ridicat sprijinindu-se de canapea)...asa l-am gasit azi-dimineata...nu stiam de ce se agita si tipa...nu mai stia sa se aseze...hihihi...
si ne-a iesit si dintele nr. 3..nr.4 e pe drum, se vede prin gingie...
Adrianka, bine ai venit! Inca 4 mesaje si putem povesti "in direct"
Lala, sanatate multa!
Dana, felicitari pentru micul "tropaici" din burtica. si eu am un feeling ca e baiat...
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
ADRIANKA spune:
Buna dimineata, fetelor! Ereena
, multumesc de incurajare, o sa incerc sa scriu si eu mai mult, dar asa ma obisnuisem sa stau sa citesc doar....Bebe al meu are 9620gr, nascut cu 3710gr, papa de toate (adica manacarica permisa pentru varsta lui, e vioi, s-a ridicat singur in picioare sprijinit de patut la 7 luni. De o saptamana e un pic bolnavior, a avut o amigdalita severa si otita (mi-a facut si 39.9 temperatura)
, i-am dat antibiotic, Noprilam, ii zice aici, dar am citit ca e de fapt amoxicilina, acum e mai bine, slava Domnului...A inceput insa sa tuseasca...mi-e cam teama sa-i dau sirop, fara sa intreb medicul, dar oricum miercuri avem intalnire cu el si o sa-mi dea atunci ceva.
Fetele, eu cum adaug poze?
.Si inca ceva, cum imi fac semnatura, ca asa, sa stau sa scriu la fiecare mesaj...e cam bataie de cap. Multumesc
Adriana, mama de Yiannis Alexandros (28.12.2007)
ADRIANKA spune:
Ops,intre timp am vazut ca mai multe mamici mi-au urat bun venit, mai scriu si eu mesaje sa fiu "in pas" cu voi
pupici
Ellenuta spune:
ema la cel tarziu 22, eva, de obicei, doarme .. dar mai are si ea seri agitate, ce sa-i fac .. apoi se trezeste la 6, papa si inca o repriza de somn pana la 9 ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva