Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (115)
Raspunsuri - Pagina 7
stoisor spune:
lala20 sper ca a trecut depresia,ce sa i faci cred ca toate am avut si o sa mai avem parte de ea
hai capu sus si uite o
si un
sa treaca si raceala da??
Elle tu mai esti mucioasa??a trecut??
Dana mama mama ce emotii,dar cred ca imi scapa ceva mie....cerclaj de ce??sper sa ne dai vesti bune si sa nu fie cazu.....ce frumos trebuie s a fie sa il simti pe bebe
avem si o zuzica noua??Adranka?sper ca am scris bine,hai alaturi de noi ,scrie repede sa intri in timp real cu noi
Pupicu la multe lunite,
noi ieri am fost la finut sa i taiem motucu,a fost fff frumos ,Sara a fost o d-ra in toata regula,radea si gangurea la toata lumea,statea la poze,o sa si descarc cateva mai pe seara,socializa de mama focului,cand nu a mai putut a capitulat o ora ,ca de prea multe impresii....mucisori mai avem umpicuti dar sper sa ne treaca
mai vroiam sa zic ceva dar nu stiu ce....
,o sa revin asta e ,sunt cu neuronu obosit
Sara Ioana 15.02.2008
" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE
ASA MARE SUNT ACUM
emabucuresti spune:
Elle ce vroiam sa spun, poate era prea obosita si de aceea era maraita, al meu asa face daca ii trece ora de somn. Si doream sa va felicit pt ca am inteles ca a inceput Evita sa aiba nopti in care doarme snur pana dimineata!
Aia cu inelele tot nu le au pe stoc, astept si eu sa le aduca, poate se ridica baiatul singur pana atunci.
Gratiela bravo pentru progresele si bilantul sarbatoritului! O intrebare,unde se gaseste paininca ulker pt bebe te rog?
Lala20 sanatate multa si tin pumnii sa nu ii dai si Biancai! Pupici!
Anca felicitari pentru ridicare si pt dintisori! Pup Stefanul frumos!
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
stoisor spune:
cine imi explica si mie babeste cum sa i fac manacrica pt 2 ,3 zile,stiu ca s-a mai discutat pe aici dar nu ma pot hotara singura si chiar a inceput sa imi fie greu in ultima vreme,nu mi greu sa o fac sa o pun la foc dar sa intamplat in cateva zile sa nu pot cobora jos si sa o adr si apoi iute ,disperata faceam alta,sunt obligata sa stau mai mult pe sus iara cu fata si te miri ce fac si nu cobor la timp si
i ard mancarea
cine ma ajuta si ma face sa inteleg ca e ok si cum sa procedez cand o zi papa pui,una vita,una ou,cum sa fac?
are cineva nervi pt mine?
Sara Ioana 15.02.2008
" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI
ALBUM ZUZE
NUNTA MAMI SI TATI
POZE SPECIALE
ASA MARE SUNT ACUM
stoisor spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca.b Salutare la toata lumea! Azi s-a ridicat si stefan pt prima data in picioare in patutz (de pe podea s-a mai ridicat sprijinindu-se de canapea)...asa l-am gasit azi-dimineata...nu stiam de ce se agita si tipa...nu mai stia sa se aseze...hihihi... si ne-a iesit si dintele nr. 3..nr.4 e pe drum, se vede prin gingie...Adrianka, bine ai venit! Inca 4 mesaje si putem povesti "in direct" ![]() Lala, sanatate multa! ![]() Dana, felicitari pentru micul "tropaici" din burtica. si eu am un feeling ca e baiat... ![]() Anca si Stefan (13.01.2008)www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan Povestea Nasterii |
bravo bebe Stefanel,si felicitari si pt dintisor,sa iasa si nr 4 repejor fara dureri da pui mic?

Sara Ioana 15.02.2008" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI
ALBUM ZUZE
NUNTA MAMI SI TATI
POZE SPECIALE
ASA MARE SUNT ACUM
raluk.m spune:
Si noi suntem incantati tare de ridicatul in picioare, ieri s-a ridicat in patut, din fundulet, intai in genunchi, apoi in picioare, sprijinindu-se de marginea patului. chiar imi faceam griji ca peste o saptamana face 8 luni si nu se ridicase inca. noi nu folosim premergator, suntem "anti". asa ca ieri am fost toata ziua 
stoisor spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui matgravidut Salut. Noi ne-am intors de o saptamana din concediu. Am stabatut parte estica a Canadei de la Toronto la Charlottetown pe malul Atlanticului. Am vazut niste locuri absolut fenomenale.. Bebitza a fost cuminte. Am facut in total, dus intors 4200km. Acum ca ne-am intors, am fost la ferma, am cules de toate legumele, am pus muraturi, zacusca, vinete la congelator, varza la murat... ajutati bineinteles de mama soacra si de matusa sotului care sunt venite in vizita. Bianca e cuminte, zbanghie, mananca tot ce-i dau de la masa noastra pe langa pireutele ei si laptic. Cu dintisorii ne-am oprit. I-au rasarit 2 iar acu nimic. A facut u ranuca la fundulet care nu mai trece indiferent cat de des am schimbat-o si cu cate creme i-am dat. Nu stiu ce sa ma fac... asa ca de maine o pun cu fundicul in ceai de galbenele sa vad cum evolueaza. daca nu ... trebuie sa mergem la doctor. Poze noi la semnatura ca de obicei. Va pupez... nu stiu cat mai rezist in fata calculiciului ca la mine e 1 noaptea... Monica-Matz mami de Matzu-Mic Andrea Bianca(03.Feb.2008) Poze cu noi |
mama da a ti umblat nu gluma,
pupic pt bebita la funduletu ei,ai incercat cu ulei fiert si racit??crema de galbenele iara este fff buna,acuma depinde si de bebel
Sara Ioana 15.02.2008" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI
ALBUM ZUZE
NUNTA MAMI SI TATI
POZE SPECIALE
ASA MARE SUNT ACUM
ginnette spune:
Neata fetelor,
Azi noapte nu s-a mai trezit buburuza - a miorlait o data, dar respira bine, nu era infundata; i-am luat Sinupret si i-am dat aseara.
(inc-odata saru'ma de sfaturi).
Lala20, esti racita? off, ai grija ca eu i-am dat muci Adelei, cu masca cu tot. Si, hai, c-o sa treaca si depresia
.
felicitari pentru ridicare,
Stefan si Pipetzik
- cred ca sunteti in
!
Abia astept s-o vad si eu pe Adela in picioare!
Vorbiti de struguri; eu i-am dat si albi si negrii, cu coaja insa fara samburi.
Mai am si eu o intrebare - cred ca s-a mai discutat - voi dati Fe bebelusilor? Mie mi-au dat din maternitate Ferum Hausman (cred c-am stalcit denumirea) dar pediatra nu mi-a zis nimik.
Vazut poze cu Benji - ce de par are !!!
frumuselul.
Alte poze nu pot sa vad - acelasi motiv de IT-isti zelosi 
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza
ginnette spune:
DARIA
ANTONIA
LUCA GABRIEL
TUDOR GABRIEL
ANTHONY

!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza
ginnette spune:
URAAAAA!!! am trei stelutze roshii!!!!
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
nemary spune:
netza fetelor!
de cateva zile nu stiu ce sa mai fac cu Daria, este f agitata inainte de somn, nu vrea sa mai adoarma singura asa cum facea pana acum. eu o pun in patut atunci cand o vad ca ii este somn dar ea se ridica pe marginea patutului si incepe sa planga. si adoarme ori la san ori leganata.
azi am lasat-o vreo 7 min sa planga gandindu-ma ca va adormi singura, dar de unde...am gasit-o in genunchi, cu lacrimile inodate sub barbie si cu mucisorii in gurita.
foarte greu s-a linistit si a adormit suspinand.
Anca felicitari pentru noul dintisor al lui Stefan si pentru progrese.
Ema, de cand se intuneca mai devreme afara(cam de 1 luna) Daria si-a schimbat programul, acum la 22-22.30 adoarme, pe timpul verii la ora asta abia ii faceam baita. iar laptic ea bea cam 170ml dimineata, 175 ml cereale cu lapte seara si 120-150 gr branzica sau iaurt. pediatra mi-a spus sa pun si branzica in calcul. deci papa max 500 de lactate.
Danonique, felicitari pentru primele miscari simtite ale puiului din burtik. ce devreme l-ai simtit, eu cred ca pe la sapt 17 abia am simtit-o pe Daria, incepusem chiar sa-mi fac probleme.
si sa nu uit...
la multe lunite sarbatoritilor de azi 
Tudor, Luca, Daria si Antonia
sa cresti mari si sanatosi.
Stoisor, eu ii fac Dariei mancare pentru 2-3 zile. pui in blender doar legumele, iar carnita o fierbi in ziua respectiva si o adaugi atunci. sau pui legumele taiate si fierte in borcanele si le pasezi impreuna cu carnita inainte de a i le da.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

si ne-a iesit si dintele nr. 3..nr.4 e pe drum, se vede prin gingie...