Copilasi de iulie-august 2004 (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

http://www.showbiz.ro/muzica/3251184-andreea-banica-prezinta-romanian-music-awards
ghini ca v`o gasit logoreea cin` n`am io timp:d da` ma resemnez ca`mi bag in timp util salaru` pe card

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Lia
Nu te mai gandi la prostii, o sa-si revina Danutz dupa ce termina tratamentul. Sa ii vina pofta de mancare cat de curand va dorim, sanatate multa!

Tocmai faceam bilantul, noi suntem dupa o saptamana de vomitaturi in tandem care mi-au pus capac, eram ca beata pe marti asa (luni noaptea a vomitat din ora in ora)..Acum mi-am revenit, aia mica vomita noaptea dar pe la 5 cand are burtica goala, nu stiu exact ce scoate de acolo ca nu studiez prea intens :)) ca sa o adorm la loc repede, ca si asa are cearcane pana la coltul gurii...

In conditiile mai sus expuse ma gandeam cu mintea mea (prea) sprintena sa ii fac luni Havrix Junior si Vaxigrip in aceeasi tura. Citind ce a scris Lia cred ca o sa revizuiesc calendarul vaccinarilor...

Dupa cum spuneam, suntem varza...Maria are muci, nici nu e de mirare pen' ca la gradinita nu au bagat caldura, se zbenguie ca o caprita toata ziua (mai ales ca s-a "dragostit" de Iosif pe care mi-a propus sa il aduc sa doarma cu ea si sa fie fratele ei, dar sa o aducem si pe mama lui ca sa aiba grija de el ...care o sa doarma cu mine si cu tati... ..."pai si tati al lui Iosif?" . Evident ca raspunde repede atunci cand e direct interesata..."o sa doarma in birou!") ...si se mai si tavaleste in parc prin nisipul rece.
Oana e in greva foamei, a intrat inainte de inceperea vomitaturilor, cred ca nu ii era ei chiar bine...
Luni a vomitat la fiecare masa (la una chiar de doua ori, ca m-am gandit sa ramana cu ecva in stomac si am mai incercat sa ii dau sa manace...) Seara a venit Maria si mi-a explicat ca trebuie sa spal scara pentru ca a "bomitat" si la etajul unu...si la etajul doi...
Asa ca am luat-o in genunchi pe casa scarii pen' ca nu mergea lumina...Ca la prosti!
Si totul a culminat in noaptea de luni cand a vomat Oana din ora in ora, pe onoarea mea ca nu credeam ca poate sa vomite un copilas atata! (si am experienta !!!)
Ajunsesem sa ma ingrijorez ca nu mai avem cu ce sa ne imbracam ca vomita pe mine, pe ea, pe pat si pe patutz...
Acum incercam sa o facem sa manance ceva, orice (nu prea se lasa...in fara de "banza!" de oaie, pe care o linge cu mare drag )
Nenea doctorul a consultat-o si a zis ca aparent nu are nimic, poate sa fie de la dinti sau de la giardia, in ambele cazuri nu avem prea multe variante...

Asa ca ma pregatesc sufleteste pentru weekend . Sper sa fie mai putin turbat decat cel precedent, cu doua mandre bazdacoase acasa, mama soacra operata si John lipsa la apel pen' ca trebuia sa stea la servici sa scri rapoarte....
Oricum nu m-am prea odihnit saptamana trecuta la servici pentru ca am avut si eu predare de faza...Saptamana care vine iar am evaluari si vineri intru in program de albire pen' ca pleaca John in Honolulu (unii se distreaza la waikiki beach si altii stau acasa...pai dreptate e asta?!...)

Am scris roman (o varianta extrem de prescurtata de fapt...:)))
"Oana, catzi ani ai" ridica un deget si spune "Tzintzi!"
"Cum te cheama" "Oana!....'A-i-ia...Mala, Aluca, Onutz..."

Un weekend minunat sa avem!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Cristal bine ca mi-ai adus aminte de vaxigrip sa comand si eu vaccinurile sa trecem la intepat trupa [emoticon cu frecat mainile de bucurie]. sanatate maxima la caprite!! si pe aici mucii sunt in trend, toata lumea e gutunarita ca de, a venit octombrie!

edit ca de abia acum am percutat... HO-NO-LU-LU???? gizaz craist!!! vreau si eu la congrese din astea, ce pisici, nu numai la sinaia/bucuresti/poiana brasov!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ioi, Cristal, sanatati la voi !

Rox, da detalii despre vaccin

La noi ploua si e vant, tralalalalaaa ... unde o fi toamna a` lunga si calduroasa ...

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

ROXI, imi poti recomanda un vaccin antigripal? (nu da cu parul, cred ca despre asta spuneai mai sus...). Eu vreau sa il vaccinez pe Matei (ar fi in premiera), vreau si eu, dar nu stiu ce sa aleg.

CRISTAL, mama, Honolulu?? E visul vietii mele...

Mergi la inceput

Io nu m-am gandit anticipat la vaccinul antigripal ... dar daca tot ai scris Rox, zi-ne tat ! Si si dice il vaccinezi tu pe Pat, na !

Mergi la inceput

Robi toate vaccinurile anti-gripale sunt identice. asa ca orice gasiti este ok.
Daria pai il vaccinez, cum nu. eu una anul trecut am vazut ca a fost bine, a fost deja al doilea in care l-am vaccinat. asa ca nici nu stau la discutii, n-am chef de viroze suplimentare in barlog. plus ca eu vaccinez pe toti din familie, s-au obisnuit deja si nu mai cracnesc de cand am venit in constanta

Mergi la inceput

Vaxigrip ??? Ahaaa ... si musai totzi ? Mie mi-e doar de Giulia, so ... daca voi ziceti

Mergi la inceput

la mine musai toti inseamna eu, taica-su si bunicii. pentru ca fiecare umbla in alt mediu si aduce alte virusuri. sau mai multe. si daca fiecare e protejat atunci bariera se intareste. si limita de contact tot mai indepartata.
vaxigrip, influvac, whatever the name is.. nu conteaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

philip a facut crup, azi-noapte a tusit ca o foca, acum il duce tati la doctor desi stiu ca nu este tratament, macar sa ne asiguram ca nu-i ceva mai sever. slava Domnului ca ploua si-i frig we asta :) ca daca-l apuca criza il scot in curte.
sanatate si celorlalti bolnaviori

philip&andreea

Mergi la inceput