Copilasi de iulie-august 2004 (2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

deci ce vaccin ii facu Lia? asta de gripa? ca io nu mai stiu daca tb sa le fac vaccini la cupii sau nu.
Oricum io antigripal nu fac la cupii ca ai mei sunt caliti si nu am avut evenimente majore in ultimii ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Io sint pentru vaccinuri! Aici se recomanda pina la 18 ani..pediatrul nostru (absolvent de Standford )..zice ca pina in clasa I. Asa ca pe 13 il vaccinez pe Luca (ca in fiecare an de pina acum..si ati vazut el nu a avut niciodata probleme) si urmez eu anul asta m-am decis nu mai vreau sa fiu 4 luni racita!

Ioana tu ai o explicatie...iti ajunge scoala!
Roxa banuiam ca o sa fie nebunei cu Wall-E..
Monicule..ce sa zic...sanatate multa si nervi tari..
Cit priveste Honolulu, Wikiki beach...bleah...oribil...Robi. Monicule..stati linstite este ca la Eforie Nord!..nu glumesc..plaja ingusta, nisip oribil, nimic de facut pe plaja ,nimic de mincat,baut pe plaja..nici macar un suc nu ai de unde sa iei..da apa calda si frumoasa..in statiune numai mosi!..iar preturile..wow..cind am fost noi eram gravida in 3 luni cu Luca...o portocala era 1$...Cluburi baruri..naspa de tot..NU pierdeti nimic!!! Poti face ceva scuba diving si snorkeling..

Ca sa mai scap eu de lectii m-am profilat pe software educative..si nu are treaba Luca mea la pc..isi face de treaba si si invata!

In rest in we vis a vis de casa este festival ..deci vom fi pe acolo..

Mergi la inceput

Daria cum este urechea? Ce tare este Giulik! Auzi la ea..
Ioana am uitat..mey de udne le scoate Mariuca ta?
Marina nu voi faceati ceva muzica??? Cum mere?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Buna seara!

Lia, cred ca Danutz a trecut de faza critica si totul va fi bine de acum incolo.

Olivia, sincer, sper sa nu fie asa... Sper sa stea acolo inca fro' 4 zile, sa ma pot linist (desi dupa cum se invarte si se intinde, macar luni sa ajung...) Acu' cu Vicu am rezistat 10 zile, pregatind si o nunta... io stiu, om vedea.

Roxa, mai intru si pe mailul de la servici, da' si pe alelalte. Daca o sa trebuiasca sa stau mai mult intinsa din cauza de contractii, atunci o sa intru pe ala de la servici (ca iar m-au potcovit cu laptop).

Acu' prezenta io incerc sa o fac, mai ales ca azi am cam terminat cu alergaturile, pregatit bagajul de spital si alte alea... Si mai ales ca negociez cu asta micu sa nu plece nicaieri, ca tac'su a tulit-o de urgenta la TG Jiu si l-a trimis pe bunica-su in lok (deh, tre' sa ma arunce cineva la spital, daca e cazul...).
Despre vaccinuri...noi se pare ca am ratat rapelul 2 la DTP. in carnet nu e, stiu ca am facut un vaccin, fara sa am carnetul de vaccinari la mine, da' nu mai stiu care... as ca l-am programat pe Victor la vaccin saptamana viitoare si incerc luni sa vb cu pediatra, sa caute registrele de vaccinari de la 2 ani jumate incoace...

Olivia, ce cd-uri educative? ca io incerc sa ii gasesc cate una alta si se opreste la jocuri, mai nou din astea cu masini de curse si ma scoate din sarite...

Acu' ma'c sa culc plodu, ala mic s-a mai linistit, poate nu ajung la urgenta la noapte

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4

Mergi la inceput

Dana facem galerie!!! Ce cd-uri?? Vai cite sint..eu am lista dar sint in engleza..sint speciale pt grupa mica si mijlocie..Trebuie sa existe si in Ro asa ceva...

Mergi la inceput

maria face pian...merge binisor dar nu fantastic pt simplu motiv ca nu-i prea place. Dar sincer cu placut sau fara o sa invete ca asta face parte musai din educatia domnisoarei
In schimb mariei ii place la nebunie calaria desi io normal as cam fi contra dar avem un deal io o las la calarie si ea studiaza la pian. Aku ma agit sa gasesc casca si echipament dar cum traim in romania asta nu e chiar cea mai usoara sarcina. abia ce am descoperit unul din cele 2 magazine si oricum e fabulos de scump dar asta e. m-a scapat papa de o grija si mi-a facut rost de pantaloni de prin germania cu 10 euro ca aici dadeam 50 ca popa.
Asa si face si o urma de balet.

Mitzu nu are nici o dorinta in materie de sport...nu vrea karate de nici un fel, a vrut fotbal vreo 2 zile asta pt ca i-a spus bona ca fotbalistii au bani. De fapt dorinta lui maxima e sa mearga la cart dar nu-l primesc decat de la 6 ani asa ca mai are de asteptat. Si cred ca pianul o sa se lipeasca de el mai rapid ca de sor'sa ca ii trage niste cantari faine asa la intamplare...simte pianul, dar si la pian il primeste de la 5 ani

Mergi la inceput

Pian..frumos..stiam eu ca faceti ceva Aici toti copii de asiatici incep cu pianul si stiu vreo 2-3 instrumente..si culmea sint atit de putin creativi..asta ca paradox.. De la 5 nai zici? Eu sint aia cu cit costa? So...de cite ori pe saptamina, unde si cit?
Calarie..wow...eu am fricile mele..asa ca pas la din astea

Noi am ramas doar cu inotul de 2 ori pe saptamina...tot nivel I..

Mergi la inceput

in frumoasa noastra tara de kkat (scuze ) daca vrei sa dai copii la inot si nu stai acasa nu ai frate unde sa-i duci. Locuesc in Bucuresti (nord vest sa zic) si nu am un bazin cat de cat aproape. I-am dus anul trecut la innot prin gradi la fitze in satul francez (500 RON/luna/2 copii...8 ore fiecare. Dupa un an nika innot, asa ca sotul din dotare i-a tinut asta vara pe dinamo, adica ne-am dus la cursuri incepatori si in 2 sapt innotau amundoi. Acum sa ma duc la avansati cu aceiasi profo tb sa ma duc la floreasca, la mama naibii de mine si culmea de la 3-4 cand eu sigur sunt in maxima munca si copiii dorm la gradi. Un bazin nu am in jur sa mergem si noi civilizat mai pe seara.

La pian ma costa 40 RON /sapt 2 ore si maximul noroc e ca profa sta la 2 case distanta de mine
Calaria este 50 RON/ora la fel hipodromul e la 10 min distanta condus de mine. Mergem o data pe sapt pt ca nu vreau sa ajungem la mari performante
Eu sincer nu sunt adepta scolii multe la varsta asta dar sport si activitati de astea creative le-as face zilnic program . Pacat doar ca nu am f mult timp sa ma ocup, sotu e plecat jumatate de an si traficul in buc e cel mai mare dusman al meu.
Plus ca lui mitzu nu-i gasesc momentan o activitate..la innot nu pot eu, la cart, pian, tenis nu-l primesc , karate nu vrea el si tot asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Marina, chiar azi am vazut pantaloni negrii de calarie la un magazin TCM (pe Vatra Luminoasa) ... Nu stiu exact daca e ceea ce spui tu ca iti trebuie, dar la putina germana pe care o mai stiu eu si luandu-ma dupa imaginea de pe ambalaj () asta era ... Si costau doar 10 sau 15 RON, nu-mi amintesc exact ca pe mine nu ma interesau, eu cautam altceva ...

Andreea, sanatate multa lui Pupi ... sa-i treaca repede!

Dana, tinem pumnii sa stea bb in burtica cat vrei tu si sa fie totul bine...

Roxana, am vazut pozele ... pupam protagonistii...
Olivia, v-ati hotarat cand va intoarceti ?

Mergi la inceput

Mda..preturile sint muuult mai bune decit aici..dar si salariile mai mici acolo asa ca compenseaza..Nici aici nu sint bazine la tot pasul. Pe o raza de 20 km am o singura piscina acoperita si incalzita, (din cadrul unui liceu, asa ca instructorii sint tot pusti de liceu) si ma costa 120 $ ..cam 2 luni(de 2 ori pe saptamina cite 25 de minute).
Acum ma toto agit sa aflu preturi si posibilitati in Cta...si se pare ca am destule..timp sa fie! Eu, bucuresteanca get beget...asta este singurul motiv pt care urasc Buc...traficulsi ma mut cu draga inima la...mare

Caro ce mai faceti voi? Noi cidn venim? Acusica...ianuarie cel mai triziu februarie..ta..na...na

Mergi la inceput