Copilasi de iulie-august 2004 (2)
Raspunsuri - Pagina 7
philip spune:
lia, mi s-a facut pielea de gaina citind mesajul tau. si cand ma gandesc ca puneam totul pe seama unei viroze. bine macar ca ati gasit un medic competent si ca a terminat tratamentul. imi pare tare rau ca suferiti si suntem alaturi de voi. ma gandesc mereu la danutz si la tine. multa sanatate si refacere cat mai rapida.
philip&andreea
kim222 spune:
Lia asa cum ai spus si tu a fost doar un ghinion..si nimeni nu putea face minuni. Este bine ca va aflati sub tratament..o sa fie bine..cum altfel???
Dana 2 zile iti mai dau!...ce 10 octobrie..
Apropo de ce ziceai cu lucratul acasa...am reusit sa stim cite degete avem la o mina.. la doua (fara sa le numaram)sa stim cite simturi avem si care sint ..la fel cu anotimpurile..voi ce i-ati mai invatat?
Marina spune:
dupa cum am spus io l-am invatat ca are 4 ani si acum face exercitii la greu cu cifra 4
in rest eu nu prea il omor pe mitzu acasa. Pe maria o mai frec asa ocazional dar oricum ambii stiu o gramada de lucruri de la gradi
kim222 spune:
Marina asta este diferenta...eu trebuie sa-l frec pe Luca pt ca la gradi..nu se pune accent pe asa ceva..sau nu inca..
Am inceput sa folosesc software pt Pc..ieri a stat o ora si juma' la Pc si l-am luat cu forta de acolo
roxanaz spune:
buna dimineata!
Lia eu sunt sigura ca totul va fi bine cu Danut - este absolult normal sa refuze mancarea - oricum fiind pe perfuzabile probabil ca are si niste glucoza care il sustine cat de cat. refacere rapida iar tie nervi de otel!
Danule ahahahahaa hai ca eu te iert (ca de, ma gandesc cum e.... ) si sper sa stea asta micu' pana pe 10 cuminte. multi pupicei. te mai uiti pe mail-ul de job sau sa il folosesc pe celalalt?
Oliv nu mai stiu daca am apucat sa iti spun ce nebunie e cu WAll E si la noi.... si cum astia au adus in magazine si zeci de jucarii... e .. nasol de tot
gata ma apuc de munca.
sa aveti o zi tare tare buna!
szivarvany spune:
Buna dimineata !
Raportez faza saptamanii: tema la gradi = familia; aveau ieri de desenat familia, la care Giulia a desenat asa: io in centrul paginii maaare si mumoasa, ea in dreapta mea mai micuta si cu ochii verzi si in stanga ceva micut-micut cu forme umane ... care e surioara ei pe care o sa o duceam noi acasa ... na, a lasat masca educatoarea, dadaca, restu` de mamici la pranz cand toata lumea se lauda pe acolo ... hahaha ... degeaba au insistat ca ala e tatic, bunic, a zis ca nuuu, aia nu ne trebe aici, aici ne trebe "surioara mea mica" ...
Rox, spor la muncaaa !
Roller, semneaza condica pana pe 10 :-)
Lia, steti ok ??? ...
Daria & GIULIA(2004 08 16)
g_ioana spune:
Neatza,neatza
Liaio zic ca ce-a fost mai greu a trecuttrebuie sa fi puternica pentru Danutz,incet,incet se va reface!Va tinem pumnii si ne gandim la voi!!!
Dana auzi ce zic fetele ca nu sta ala mic cuminte pana pe 10
Carmen ce festival ie?..io stiam doar de expozitia de dinozauri de la mall...meii deja-s invidioasa pe kg Ilincai,noi ramanem de carutzacu 16 kile
Daria super faza cu Giulik,la noi se accepta doar fratior...discutie intre mandra si tati"tata,tie ce fata ti-ar place ca sotie?"..."da io am o sotie!".."pe cine?".."pe muma-ta".."da nu-i blonda si tie iti plac blondele"..dupa un minut de gandire"tati dar tu ai doua sotii,pe mine si pe mami"
Vivia bravo mama ca faci lectii cu Uka,acu' pe bune,io recunosc ca am oroare de asa ceva,mi-ajunge la servici..asa ca daca intreaba ceva ii spun,daca nu,nu..a mea a invatat sa recunoasca si cifrele.11,13,26,37..are o pasiune sa se uite dupa tramvaie si pe papuci sa vaza ce numar sunt
revin,dupa un ceai ca tusesc de-mi scot sufletul din mine
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui g_ioana "tata,tie ce fata ti-ar place ca sotie?"..."da io am o sotie!".."pe cine?".."pe muma-ta".."da nu-i blonda si tie iti plac blondele"[:D |
oohh maaamaaaa ce misto astaaa... a incurcat-o tac-su, asta zice tot
Daria, mersic, si tie la fel!
roberta04 spune:
LIA, sanatate multa! ma rog in continuare pentru voi sa fie totul bine!
DANA, si eu simt ca 10 octobrie e mai aproape decat crezi, asa ca tinem pumnii stransi!
IOANA, tare faza cu blondele!
A propos de invatat, Matei "lucreaza" (asa zice el) pe laptopul de jucarie si a inceput sa recunoasca multe litere, potriveste litera mica la cea mare, stie cifrele...Dar se incurca cand numara pana la 10 In schimb, e pasionat de engleza, ma intreaba mereu cum se spune la cate ceva- si ieri m-a incurcat "Mami, cum se spune la pui? Dar la gaina" I-am raspuns eu...el:"Dar la closca?" si recunosc ca m-a blocat... deh, are mama fermier de mic
(dar m-am uitat acum in dictionar, sa nu ma mai prinda copilul pe picior gresit)
Si daca tot ma intreba Roxi de poet, iata ultima creatie a lui:" Mami, stii poezia cu primavara"."Nu".
"Primavara.
Ne imbracam in tricouas,
Ne incaltam cu sandalute
Si culegem capsuni".
nu-i asa ca semana cu un haiku? Nu respecta exact forma dar e pe acolo...
Va pup, o zi buna!