Copilasi de iulie-august 2004 (2)
Raspunsuri - Pagina 6
Marina spune:
io'st aia de citesc dar nu scriu, asa ca merit bata.
Azi imi spuse la gradi directoarea ca la evaluare mitu a fost super exceptand un minus la faptul ca nu stie sa spuna cati ani are.
Asa ca am venit acasa cu o falca in cer si una in pamant si m-am pus pe educat cupilu...da-i cu numaratul, da-i cu memoratul sub nici o forma nu a reusit sa repete ca are 4 ani.
Dupa care m-am enervat, si l-am pedepsit. Nu-mi spuneti ca nu e pedagocic ca stiu dar cum sa nu te enervezi cand numeri, unu, doi trei patru...deci cati ani ai ? si el cica nu stiu
Pana la urma am folosit avantajul surorii mai mari care l-a luat sub aripa ei ocrotitoare, i-a facut fise, etichete, un tablou cu cifra 4, l-a pus sa scrie pe un A4 cifra 4, adika scoala nenica si pana la urma URAAAAA...acum stie ca are 4 ani
Lia sanatate multa lui Danut, sper sa fie totul bine
szivarvany spune:
`mneatza. Io`st matinala din doo motive: picaturile si painea cu oo la cererea fie`mi pt papica la gradi
Marina,
Giulia cand e intrebate spune: nu am 4 ani, am 6 si tre` sa mi pice dintii Ieri la farmacie ne-au intrebat fetele , era plin pe acolo, daca merge la scoala (era imbracata mai cocheta, asaaa) si a zis ca nu o lasa mama`sa la scoala si ca nu are 4 ani
Kim, ma bucur ca sunteti sanatosi cu totii !!!
Leeloo , spor la treburi si sa treaca rapid saptamana grea
Philip, ce mai face Pupi ???
LIA, te asteptam ...
O zi frumoasa cu mult spor la treburi !
Daria & GIULIA(2004 08 16)
kim222 spune:
Am vazut pozele Roxa..super arati daca nus e vedea putin burtica,nici nu ziceai ca esti graviduta! Vazut ca ati trecut si pe Cheile Gradistei! Acolo ati stat? Frig domne' la munte..dar frumooosss
Daria ce matinala esti! Super Giulik!
roxanaz spune:
buna dimineata dragele mele!
azi e o zi asa frumoasa aici... 16 grade de dimineata... numai sa fugi la munca nu ai chef
Oliv mai zic ce imi aduc aminte pe parcurs... ieri nu prea eram in stare sa leg doua vorbe. imi pare tare tare bine ca s-a dat hotararea judecatoreasca... ete ca se mai si poate asa. super! felicitari si sa o tineti tot asa am stat la cheile gradistei doar o noapte si o zi, restul la predeal. dar a fost tare frumos, am promis ca mai ajungem acolo cand ne-om incumeta si cu donsoara la drum.
Daria si Pat ma intreaba cand or sa ii cada dintii... nu stiu de unde a luat-o pe asta dar i-am zis ca mai are... sa nu se grabeasca inca
Gabitz succes la diversificare cu Tudor. cum e Stefan la reintoarcerea la gradi?
Andreea de pupi hihihi noi am vazut zapada doar de la mare departare ca nu era pe varfurile accesibile. Patrick vroia musai pe acolo... cam greu i-am explicat ca nu putem ajunge. acum imparte oamenii in doua categorii, oameni si alpinisti
Robi gata zarzavelnitele? cum e omoplatul? ce mai face poetul la gradi?
Marina noroc cu Maria hihihihi . abia astept sa o las si eu pe donsoara la invatat cu Pat (ahahahaha ce ganduri am )
o zi frumoasa tuturor!
Marina spune:
roxana...nu stiu de ce am senzatia ca e mandatory sa fie fata prima...nu ca as vrea sa minimalizez inteligenta baietilor doamne fereste dar iti tb asa un simt de mama sa stai sa-i faci fise si biletele si tablouri ca sa inveti copilul ce varsta are...simt pe care se pare ca eu nu il am
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Marina roxana...nu stiu de ce am senzatia ca e mandatory sa fie fata prima...nu ca as vrea sa minimalizez inteligenta baietilor doamne fereste dar iti tb asa un simt de mama sa stai sa-i faci fise si biletele si tablouri ca sa inveti copilul ce varsta are...simt pe care se pare ca eu nu il am Marina |
mdea, recunosc ca si eu am gandit acelasi lucru cand scriam.. dar deh nu am vrut sa imi tai singura elanul
carmenp spune:
ief shinshi, cica ie mare festival la ieshi in uichend; de fapt voiam sa va spui ca am scanat`o pe ilinca si are 106 cm si 17 chile;)) aoleu, ce somn mi`e
edit, n`am aparatu` bun da` we asta cat sa fac rost de unu si pun, sper sa nu se traga prea tare la fatza pin`atunci;))
Dorsilia spune:
multumesc de gandurile bune....eu ma rog in continuare sa-i foloseasca puiului meu chinuit
pe scurt:
dupa perindari prin medici timp de aprox o sapt, cu febra mare, in care a facut injectii cu gentamicina si a luat si klacid, am ajuns in spital la ATI cu dg de etmoidita si mastoidita, dg pus in urma rmn-ului, infectie masiva bacteriana, VSH si CRP imense, 140 si 260....la un pas de meningita si chiar abces cerebral. totul a inceput exact la o zi dupa vaccinul havrix jr facu copilului ce avea rinita inca. Si andreea si dani au fost raciti, ei i-a trecut, si urma sa-i treaca si lui, probabil, daca evitam vaccinul, parerea medicului ce in sfarsit l-a diagnosticat corect.
De 2 sapt e internat sub tratament intensiv cu 2 antibiotice plus antiinflamatoare cu carul. Analizele facute ieri releva scaderea semnificativa a procesului inflamator, DAR de o saptamana vomeaza tot ce mananca si de 4 zile nu mai mananca efectiv nimic. Azi a terminat tratamentul si medicii spera sa inceapa sa i se detoxifice organismul. Ei pun greturile si varsaturile pe seama efectului puternic al tratamentului agresiv facut pt a scapa de infectie. E perfuzat majoritatea zilei. Nu vrea nici sa i se vb despre mancare si nici s-o vada sau miroase macar. Nu va povestesc mai mult ca sunt disperata la culme...nu mai are ce voma dar se chinuie crunt.
Va spun de pe acum ca daca puiul meu prin cine stie ce ghinion teribil (ca acela care a facut ca el sa se imbolnaveasca asa grav) nu reuseste sa-si revina din boala asta si efectele terapiei urmate sa nu va asteptati sa mai traiesc nici macar o secunda in plus.
roller025 spune:
Buna seara...iaca am reaparut si io pe aici. Acum, pe ultima suta de metri. De ieri sunt in concediu, dar nu prea stau locului, ca urmare azi am pierdut dopul gelatinos si ma pregatesc vartos de nastere in jur de 10 octombrie . Asta pentru ca de atunci am liber la nascut din pct de vedere al doctorului si ca sa nu isi incarce tati memoria cu prea multe cifre: 10 iulie ala mare, 10 octombrie ala mic. Asta daca nu cumva asta mic are alte planuri....
In rest suntem bine, Vic plin de fitze, extrem de plin de energie si neastamparat. Io obosita, ma simt ca o divizie de elefanti.
Sper sa intru ceva mai des, sa va tin companie si sa apuc sa va mai citesc.
pupu dulce
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4
szivarvany spune:
Vai Lia, prin ce treceti, ne rugam in continuare sa fie totul bine cu Danut !!! Sa ne spui despre voi si zilele urmatoare !!!
Roller, ooo, pe 10 scoate pompoaneleee ! Pupici la voi !!!
Daria & GIULIA(2004 08 16)