Copilasi de iulie-august 2004 (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

ie nebuna, nu stie ce`o asteapta, pai in ritmu` asta pin` la scoala termina integralele si derivatele;))
roxana dac`o vinit la slujba de miercurea crede ca e luni sau marti;))

Citat:
citat din mesajul lui g_ioana
Meii io is cu musca pe caciula,ca nu prestez lectii cu cupilu,o mamica imi povestea ieri ce lucreaza cu piticul ei,multimi,grupuri,chestii socoteli...iar educatoare zise ca-i testeaza pe cupii ca ea nu stie exact ce lucram fiecare cu cupii nostrii acasa
edit Roxi, azi nu-i miercuri ,mama??
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,aripile mele,
gorodeii noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ioana, amu` vorbiti la serios ???
K io una pana incepem clasa intai nu am de gand sa pun ploada la lectii. Pana atunci ne dezmatam copilareste :-) NU vad sensul stresarii lor cu asa ceva, de pe acum.

Robi, io ma dau cu ceva "maglavais" cu venin de albine, ma dau cu ea, si ma`ncalzeste instantaneu, taaare mult imi place. Mey, nu va ganditi la prostii, pe spate ma dau, clar ? :-))) Edit: pe spate ma incalzeste si mi trece durerea :-) na :P

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

No hai ca ma linistii,multumesc fetilisi io tot la program liber ales o las pe mandra..
Daria meii nu fi egoista,scuipa tot ce stii despre crema aia care incalzeste instantaneu!!!!!!!!!!
Mandra avu azi prima ora de engleza la gradi.."ne-a invatat sa spunem:teacher andreea vreau la toaleta!..heelou ,by,by si goodmorning"...
meii cupilu doarme si io nu pot face nik ca n-am gaz pe tzeava dim motive tehnice asa ca nu pot face nici mancare,nici sa spal vase ca n-am apa calda...noroc ca am net

Mergi la inceput

Pupam mandra englezoaica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

moaamaaa, chiar, e miercuri... zau daca imi dadeam seama daca nu ziceati
iertati o biata gravida care nu vrea la munca, da? pls

Mergi la inceput

e ceva in aer, ca zau daca m-am apucat de munca azi m-am tot foit, invartit, gasit alte munci ... maine am pus-o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

neata
lia, multa sanatate lui danutz si ne gandim la voi.

restul fetelor vad ca sunteti puse pe sotii, cu creme de incazlit etc. daria, las' ca asa-i bine.
carmen, unde-s pozele cu copchii?
rox, frumoase poze, m-am bucurat mult sa vad protagonistii, sincer, pozele cu zapada m-au intristat ca asta ne asteapta si pe noi we asta...
rob, gospodina foc, bravo, eu zic ca-i bien ca faci si mai ales ca ai si companie in bucatarie
noi am pleca camping da' cu ploaia/ninsoarea ce se anunta nu's daca-i cea mai buna idee. 'om vedea
pupici

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna seara!
Nu am apucat sa pun poze - trebuie sa le fac ceva mai mici ca altfel nu le pot incarca, dar promit sa incerc miine...nici nu am apucat sa vad alte poze, dar promit sa fac si asta...

Eu sunt prinsa pina peste cap - sunt singura, ca sotul e la Barcelona pina simbata, asa ca dimineata trebuie sa-l duc pe Stefan la gradi (si desi e in Cotroceni, la 15 minute de mers pe jos, azi-dimineata, cu masina, am facut 2 ore dus-intors!!!!!); azi a venit dr sa-i faca vaccinul de 4 luni lui Tudor, am inceput diversificarea (va mai amintiti? suc de mere, morcovi...etc)...cam astea sunt distractiile mele...

Am citit putin si din urma...Daria - sper ca ti-a trecut urechea...eu nu am avut otite frecvente in copilarie (dupa cum imi spune mama, ca eu nu-mi amintesc)...
Lia - vad ca nu ai revenit cu amaninute - Danut e mai bine?? Ma rog din suflet sa se insanatoseasca grabnic!
Kim - deocamdata nu am mai facut nimic cu casa - ne-am imprumutat de niste bani pina rezolv tranzactia de vinzare cu verisoara mea - asta pentru ca aveam datorii la constructor si nu le mai puteam amina...cind o sa am restul de bani ii dam drumul din nou la lucru - aducem parchetul, tragem gazele si apa, montam centrala. Cam asta speram noi sa facem pina la primavara...
Roxana - sa-ti fie de bine - inteleg ca ai fost intr-o mini-vacanta!
Deci Ema a fost in vacanta la mare? Si serban se muta la ea? Asta e o super-veste, cred ca e foarte fericita! Un si pentru ea!
Ioana - Gorodica mica e cea mai tare!!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Yupiiiii.....azi s-a dat hotarirea judecatoreasca...Deci am rezolvata la urgenta, desi toti spuneau ca nu se poateUite ca fara pile la judecator, avocat de 28 de ani...am reusit! Mai am sa va zic ceva legat de asta dar inca nu o pot face

Noi nu ne-am imbolnavit inca..Luca nu a luat inca virusul...asteptam cu interes.
Ioana eu recunosc ca fac cu Luca...ne jucam de-a scoala, el sta in banca si eu sitn profa:)))La gradi aici ei nu fac mare lucru deci 30 de minute pe zi nu strica daca facem. Saptamina asta lucram la cifra 10..scris si recunoscut.
Roxa pai doar atit ne-ai povestit?:(
Robi felicitari si la mai mareee!Numai antiinflamatoarele te pot ajuta. Dar trebuie facute ceva investigatii..
Lia sanatate multa...si revin-o cu amanunte...
Daria otita nu se ia si este de la multe feluri nu neaparat bacteriana.Tratamentul dat este f bun..continua-l si mergi la control dupa ce-l termini si nu inainte.
Gabi bafta la terminatul casei..acusica incepem si noi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

..si ca sa fie clar invatarea este in joaca...prin joaca...ne distram chiar

Mergi la inceput