Copilasi de iulie-august 2004 (2)
Raspunsuri - Pagina 4
roxanaz spune:
nu stiu mama, depinde mult de zona... pe la predeal erau o gramada de oferte, la fel ca si in moeciu....
szivarvany spune:
Taaare faine pozici, Rox
Cum mai esti, ce face bebelina ?
Mey, voi ati avut careva otita vreodata ?
Asta se ia ?
Roberta, imi pare rau pt durere. Eu folosesc destul de des pt durerea de omoplati creme de la naturisu` si ma ung si ma masez si durerea cedeaza.
Carmen, sanatati la voi !
Daria & GIULIA(2004 08 16)
g_ioana spune:
Roxi faine poze, faini protagonisti
Daria io am avut otita si mica si mareacu nu stiu daca se ia..da' sigur imi trecea cu antibiotic!
Carmencita sanatate si la voi....btw de revel,vezi poate te rezolva cuscra-ta Inacareia i-am admirat familionul in pozele lui Roxiundeva ieftin si la munte..
Meii am si io o intrebare,sa vaz daca-s defazata rau: voi faceti lectii acasa cu piticlontii?..adica matematica si alte alea..?ca io una am crezut ca inca nu-i necesar
roberta04 spune:
ROXI, am vazut muntii inzapeziti si (once again) am admirat ochii lui Patrick!
Nu am incercat sa vad daca trece la cald durerea, multumesc de pont!
m-am apucat de zarzavaturi pentru ca mi-a adus ieri Petro de la cineva de la tara o tona de morcov, patrunjel, telina, ardei s.a.m.d si mi-a fost mila de ele (m-am tzicnit cu totul, nu? ).
CARMEN, noi cred ca plecam de Craciun la Poiana Negri, cica e frumos tare in zona dar nu e foarte ieftin. Nu ne-am hotarat inca 100% pentru ca nu as vrea sa o las pe sora mea si pe tata singuri...
DARIA, ce creme de la naturist?
carmenp spune:
ioano, lasa cupilu`n pace, nu`l stresa, o sa`i iasa pe oki cind o hi la scoala. ehh, cuscra`i pintre camile acu, nu mai poate ea de suferinta mea
dario, nu se ia otita, am avut cit a`ncaput cind ieream mica si ultima data pin studentie
roxanaz spune:
Robi, da, da, te-ai cam ticnit da merge acum, ce sa facem.
Ioana dar ptr ce lectii??? matematica...??? nici gand!
maaaai Ina e la camile de mercuri. azi cred ca doar chiuleste
g_ioana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carmenp ioano, lasa cupilu`n pace, nu`l stresa, o sa`i iasa pe oki cind o hi la scoala. ehh, cuscra`i pintre camile acu, nu mai poate ea de suferinta mea dario, nu se ia otita, am avut cit a`ncaput cind ieream mica si ultima data pin studentie tzucurei de tzucurei 1, 2, 3 |
..mai bine bre,poate negociaza cu o camila sa faceti revelu' mai dezbracati
Meii io is cu musca pe caciula,ca nu prestez lectii cu cupilu,o mamica imi povestea ieri ce lucreaza cu piticul ei,multimi,grupuri,chestii socoteli...iar educatoare zise ca-i testeaza pe cupii ca ea nu stie exact ce lucram fiecare cu cupii nostrii acasa
edit Roxi, azi nu-i miercuri ,mama??