Copilasi de iulie-august 2004 (2)
Raspunsuri - Pagina 16
szivarvany spune:
Mneatza, semnez si io condica repede ca se anunta o zi de kko ...
Mey, am pus poza cu sapca home-made: ultimele doo na, ce fac nervii bine orientati ![]()
Treceti la raport 

Daria &
GIULIA(2004 08 16)
roberta04 spune:
Buna dimineata!
NORICO, bine ai re-aparut in peisaj! M-ai rupt cu letopisetul! ![]()
Multumesc frumos de sfaturi si incurajari, eu nu am vrut sa mai povestesc pe aici, dar pasa proasta are motive foarte pamantene - astazi este a 6-a zi de cand nu vorbesc deloc cu barbatul din dotare. E o poveste lunga si complicata, ieri citeam undeva o opinie potrivit careia daca nu bea si nu te bate e barbat bun...
si incep sa cred ca vreau eu prea multe.
Ideea este ca simt ca sotul meu este invidios un pic pe mine, ma acuza de esecul afacerii lui (eu nu ma mai implic de mult pentru ca orice i-am spus a facut pe dos), ma acuza ca eu stau toata ziua pe scaun si mai nou imi pun fundul in avion si il las pe el cu problemele... Daca va mai zic ca el imi scoate de cateva luni salariul de pe card si ca eu am ajuns sa nu am 10 lei in portofel, ma credeti? Scandalul a porinit de la ideea mea de a-i cumpara un fleac sefului meu direct de la Londra, cu care lucrez de 1 an jumatate si cu care ma vad prima data, sa-i duc ceva romanesc... A explodat ca eu nu mai pot de bine si imi arde de shopping si toate alea.
Astazi trebuie sa platesc o lucrare la stomatolog si am imprumutat bani, plec la Londra fara un ban al meu si tot asa. Poate sunt si eu prea inversunata, dar nu vreau sa iau nimic de la el, eu ma descurc cu ce bani castig. Din afara, sunt cea mai rasfatata femeie, am o groaza de haine si bijuterii, dar totul este la bunul lui plac, imi cumpara ce vrea el si cand vrea si niciodata cand am nevoie, daca cer ceva face crize de nervi. Si, mai mult, are o placere deosebita de a ma umili in public, pentru a arata probabil (lui in primul rand) dar si celor din jur ca ma domina.
E vina mea 100% pentru ca, din dorinta de a evita certurile, am tacut mereu si el a crezut ca sunt de acord cu ceea ce face.
Ma gandesc daca divortul este solutia, trebuie sa ma linistesc pentru a lua o decizie.E dureros pentru ca Matei simte, m-a vazut plangand, a plans si el si parca e mai atasat de mine ca niciodata, ma topeste cu tandretea lui.
Imi cer scuze ca am scis despre asta aici. Sper ca ma intelegeti...
szivarvany spune:
Roberta
Imi pare tare rau de situatie, insa faza cu banii ... hmmm ... ar trebui sa rezolvi ca al tau card sa-l detii tu ... si gata. 
Sper sa poti cumpara un suvenir mumos de pe la noi pt sef, mi se pare un gest tare frumos, si noi ii aducem lu`sefu` tot felul de prostioare de pe unde circulam si le duce acasa tare multumit 
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
Marina spune:
roberta imi pare rau ca treci prin situatia asta. Barbatii nu sunt cavaleri cu femeile independente financiar dar aku nici sa te gandesti la divort nu cred ca are sens. Ai discutat cu omul? Poate el are cu totul alta perceptie asupra situatiei.
Marina spune:
raportez cu mandrie ca m-am relaxat...mandra are casca, pantaloni si jambiere de calarie. Restul la salariul urmator
Sper sa o tina cu calaria sau sa ma tina pe mine sa o duc.
Acum am vazut ca cineva isi duce copilul la innot sambata...asta e my next target sa descoper bazinul in buc unde se fac cursuri de avansati sambata sau poate si duminica si sa nu tb sa platesc 2000 de euro sa am acces ( pe astea cu 2000 euro le-am dibuit repede
).
Nora__ spune:
Robi...imi pare rau ca s-au acutizat problemele si stiu ce inseamna un barbat orgolios (din viata trecuta
).Eu va stiu pe amandoi,superficial desigur si totul poate fi doar aparenta,dar senzatia pe care mi-a lasat-o el e ca este foarme mandru de tine si te iubeste el in felul lui,doar ca se manifesta cu orgoliul dat la maxim.Da...si eu cred ca e invidios si orgolios si asta e boala barbatilor in genere.Fereasca sfantulk sa castigi mai mult ,mai ales daca el are un esec.Si procedeaza asa ca sa aiba senzatia ca te controleaza.Cred ca se teme sa nu te scape si de aici greselile.Nu realizeaza ca tocmai asta face.Prima greseala,a ta,din ce ai scris: i-ai dat control total la bani.Daca a ajuns la faze din astea,clar e disperat.banii stau ori la gramada in casa,ori fiecare cu cardul lui si se platesc toate de pe ambele carduri.Faza cu inversunarea acum e inutila,pt ca banii tai sunt de fapt la el.Nu ai lua de la el,ci de la tine.Daca nu-ti da cardul de vorba buna,te duci la banca si-l faci pierdut si scoti altul.Asta nu prea e de lasat,cu cat tolerezi asta mai mult,cu atat are el senzatia ca te controleaza.Si sincer...nu mai ai 2 ani sa te controleze tata,el asta a uitat.
A doua greseala...este ca ii tolerezi comportamentul in public.Nus a faci scandal acolo,dar nici sa inghiti orice.Io l-as ironiza de fata cu toti,i-as replica cumva si din doua una: ori se potoleste cand vede ca e luat in balon,ori crapa de nervi.Si daca face scandal acasa,la fel...ironica si zambitoare,chit ca e greu sa nu te enervezi.Cel mai dureros lucru e sa vezi ca nu esti luat in serios de partener si ironizat.Deci are doua variante: ori se potoleste,ori o ia razna si macar atunci vezi daca se mai poate face ceva.
E un paradox in masculi...vor femei puternice,sa se descurce si sa-i degreveze de responsabilitati,dar in fata lor sa fie ele calde,moi si pufoase.sa faca ei ce vor.Si cu cat cedezi,cu atat au mai multe pretentii.Vorbesc de barbatii care au probleme de orgoliu exacerbat.
In acelasi timp am observat ca aceeasi mascului gen "Gigi rupe lantzu'...daca ii infrunti,se potolesc daca vor sa mentina relatia si chiar daca nu le convine regimul,sunt mandrii de nevasta lor.
Nu are rost sa plangi,pentru ei e dovada de slabiciune si li se induce ideea ca te pot manevra.Si te abuzeaza psihic in continuare.Acum lasa-l in pace si dupa ce vii de la Londra,preia fraiele vietii tale.Lui ii este teama ca il depasesti si ca nu cumva sa zbori din cuib,incearca sa te tina sub papuc.
Abia dupa ce vezi ca nici asa nu merge,cu frumosul dar ferm,atunci te poti gandi la divort,dar il informezi si de asta,poate isi revine.
Sincer,repet,poate e aparenta,dar eu nu cred ca vrea sa pleci.Esti frumoasa,esti desteapta si el se simte inferior.
Si prima dovada ca esti stapana pe tine si pe hotararile tale,e sa iti recuperezi cardul.Si noi ne mai dam cardurile de la unul la altul in diferite ocazii,dar le inapoiem.
Deci io iti tin pumnii si daca ai nevoie d eceva,orice...o vorba ,un ajutor concret,te rog nu ezita.
looool...asta letopiset...te-am rupt![]()
leeloo2004 spune:
Gata, am resuti sa postez pozele din concediu - inarmati-va cu rabdare ca de data asta am pus mai multe...:Turcia Sep 2008
Daria - m-ai dat pe spate cu caciulitza crosetata - ti-a iesit super!!!!
Noricel - bine ai revenit pe aici!!!! Da, si eu am inceput sa-i fac lui Tudor un mot, dar toata lumea si asa zice ca e fata, cu mot mai rau e, asa ca acum incerc sa-i fac o freza intr-o parte...
Noroc ca s-a racit vremea si apelam la caciula ca m-am saturat de cite ori am spus ca e baiat si nu fata....
Robi...ce sa-ti spun...imi pare tare rau sa aud ca din nou sunt probleme - eu zic totusi ca ai dreptate si nu sunt pretentiile tale prea ridicate! Sper sa iei decizia cea mai buna pentru tine si pentru Matei!
Cristalina - hai ca sunt curioasa, cind mergi in audienta la primar?? Oricum, naspa faza cu cainii vagabonzi - mie imi plac cainii in general, dar nu sunt de acord cu faptul ca au ajuns pe strazi si nimeni nu se ocupa de ei decit din gura...
Mitzule - multa sanatate la voi! Vad ca in plus si pe plan profesional esti full...
Vrabiutza - bine ca ne mai dai si noua de veste! Pe cind se preconizeaza nasterea? Lia e ca de obicei o frumoasa si a crescut mult de cind am vazut ultimele poze. I-ati facut ei camera separata? E tare frumoasa!
Dana-roller - se apropie 10...sper ca esti ok!!
M-ati omorit cu discutia cu rozul...
cum la mine nu a fost sa fie fititza, trebuie sa ma pling si eu de faptul ca pentru baieti se foloseste in foarte mare masura bleu sau oricum derivate de albastru... Eu am fost mai curajoasa si pe Stefan (dar si pe Tudor) l-am imbracat in rosu, portocaliu - dar la noi e greu de gasit hainutze care sa iasa din tipicul de albastru sau maro...Asa ca nu va mai plingeti - cel putin pentru fetize oferta de imbracaminte e mult mai variata si mai atractiva, sau cel putin asa mi se pare mie...
De papadie mai stie cineva ceva?
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si
Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
roberta04 spune:
Dragelor, multumesc de sfaturi, e mare adevar in tot ce spuneti voi...
Cardul e la mine acum, dar e gooool...![]()
Eu ma descurc oricum acum, am diurna suficienta si care imi va permite sa cumpar cate un fleac copilului si nepotelelor mele, dar problema e de atitudine. Eu sunt o persoana obinuita sa comunice, sa rezolve problemele discutand si ma omoara faptul ca nu am cu cine sa vorbesc.
De plans am plans de nervi si pentru ca ma simt pustiita, criza lui a venit in ziua in care se implineau 2 luni de cand a murit mama si eram oricum la pamant, nu-mi mai trebuiau si scene domestice.
Hai sa nu ma intind prea mult...
amironeanu spune:
Salut!
Am restante mari, in primul rand la urarile de LA MULTI ANI! Cu intarziere dar din toata inima 
NORA si IONUT 

Am vazut si multe poze, nu nominalizez pentru ca mi-e frica sa nu uit pe cineva. Acum ma duc sa vad si pozele din concediu ale lui Gabi. Avem si noi multe poze, dar nu am reusit sa le incarc inca pe net.
Vrabiuta, bine ai revenit, sper sa auzim mai des vesti despre Lia si mai multe poze. Cand trebuie sa nasti? De Diana mai sti ceva?
Roxana cum te mai simti? Pat mai spune ceva de surioara lui?
Olivia, februarie?! Ce repede trece timpul, acusi, acusi ajungeti in tara. Il vei tine pe Luca o perioada acasa sau il inscrii imediat la gradinita? Si de casa cand va apucati?
Carmen, asa repede ti-a trecut raceala? Super! Pana la urma Ilinca si-a felicitat fratele? Si la noi, cand a fost ziua lui Matei, Stefi spunea la toata lumea ca este ziua la amandoi. Dar de la anul cred ca le voi face ziua impreuna, din fericire la noi sunt numai 3 saptamani distanta.
Nora, Rares este un scump si jumatate. Ne mai intalnim dimineata la gradinita, tare bine ii sta in portocaliu. Cum mai sta cu sanatatea? E mai bine anul acesta?
Roberta, ce sa-ti spun. Multa rabdare si putere ca sa fie asa cum iti doresti. Si "mini-vacanta" frumoasa la Londra. Iar un cadou "romanesc" pentru sef este o idee minunata.
Andreea, dar tu de ce esti "daramanta"? Cum mai e cu regimul? Te simti mai bine?
Daria, noroc de tine ca strigi catalogul si se mai anima topicul. Iar basca Guliei este super. Tu cum mai stai cu moralul?
Marina, dar poze cu Maria la calarie nu ai? Cred ca este o domnisoara superba.
Felicia, tu cum te mai simti? Mai ai timp si de altceva inafara de copii?
Carolina, ai doua fete superbe. Se vede la Alessia ca evolueaza mult mai repede datorita Feliciei.
Cristalina, ca de obicei imi aduci zambetul pe buze. Iar acum ai devenit si "modelul" meu. Daca tu ai reusit sa slabesti asa frumos cu ritmul infernal pe care il ai, sper sa reusesc si eu. De fiecare data cand ma bate gandul sa chiulesc de la aerobica ma gandesc la tine si incerc sa ma mobilizez. Din pacate eu sunt tare pofticioasa si nu prea reusesc sa tin si o dieta.
Ioana, cum mai este Maria? Saptamana aceasta faceti pauza de la gradinita?
De Alice mai stie cineva ceva? Oare l-a dat pe Andrei la gradinita?
Dar Ema si Papadie oare ce fac?
Ca veni vorba de haine si culori. Stefi are perioade. Nu pot sa spun ca vrea neaparat roz, dar i se pune pata pe cite o rochie/fusta si numai in aceea vrea, iar de pantaloni nici nu vrea sa auda. Numai cand mergem in parc si cu amenintari reusesc sa o conving sa-si ia pantaloni. Matei are enorm de multe haine de la verisorul lui si foarte colorate, inclusiv portocalii si rosii. In rest avem o perioada parca un pic mai lejera, Matei este inca destul de mic si nu intra peste jucariile Stefaniei, dar ma astept la revolutii in curand. Ma bucur ca Stefaniei ii place la gradinita, invata o gramada de lucruri, este foarte dezghetata si vorbareata ca o vrabiuta.
szivarvany spune:
![]()
![]()
![]()
Cand 40 de persoane se gandesc la mancare, este inmormantare. Cand 38 de persoane se gandesc la mancare si 2 la sex, este nunta. Cand 40 de persoane se gandesc la sex, este teambuilding
Robi, sa zambesti, da ?! 

Revin ... offf, sefu` asta nu ma lasa sa "muncesc' pe DC ![]()
Daria &
GIULIA(2004 08 16)