Si ingerii au nevoie de ajutor-implant cristalin-2

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Simona da,la ochisori sunt singurele probleme ale Isabellei.

Pe 28 ian vom merge la control (cu ambii copii) si in functie de ce va indica dr vom vedea ce si cum trebuie facut.

Multa sanatate si la multi ani!

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Buna dragelor,
azi am inceput treaba ,ca voi toate/i ,de altfel.
Noi am inceput cu logopedia si m-am intors tare vesela si fericita...caci s-a cunoscut ca am lucrat cu el si in perioada de vacanta,ca are acumulari...
Acum trebuie sa ne axam foarte mult pe motricitate si pe dezvoltarea muschilor fetei si mainilor.Pentru muschii fetei ne trebuiesc baloane usor de umflat(aici nu am gasit voi cauta si in CT-ceea ce am gasit abia am reusit eu sa le umflu putin) ...pentru inceput
iar pentru maini trebuie sa gasim mingiutze mici si moi cu care sa faca gimnastica(sa le stranga in pumni) si jocuri de lego cu piese mici,jocuri tip"pioneze"(nu stiu cum sa le spun altfel au forma de pioneza si se punpe o plansa cu orificii)

...Dar sunt vesela caci se vad(de catre profesionisti) si pe acest plan progresele

Ps: Am corectat greselile...pe toate sper

Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Sanatate multa si bucurii in noul an - sa va ocroteasca DD sa depasiti greutatile.
La multi ani pentru tine si pentru ingerasii tai!!

Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Oana multumim

Bogdan-a participat si el la concursul pentru Mos-nici nu ia fost expusa lucrarea
Am intrebat de ce?....nu mi-a raspuns nimeni...asta este...

Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Joi 28 ian la ora 16,30 sunt programati la dr Carstocea la clinica. ssa fie totul spre bine!

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Bine v-am gasit...
Am ajuns azi acasa...de la Bucuresti
Vestile sunt:
-Isabella Nu are nimic ,e sanatoasa a fost doar eroare medicala
-Bodo ...uff Bodo dr Carstocea a zis ca dumnealui l-ar opera dar....(iar dar)se teme din cauza celorlalte diagnostice(mai exact nu stie ce va gasit in ochi),daca el va sta la masuratori( care-s destul de chinuitoare si pentru un adult si nici adultilor nu le iese din prima)...A constat ca in noiembrie s-au gresit "citirile" la aparate si astfel a purtat ochelari cilindrici cu minus iar lui nu-i trebuiesc absolut deloc minus
Acum trebuie sa ateptam 3-4 luni sa se reobisnuiasca ochiul fara ochelari,sa poata aparatele sa faca "citirile" corecte..sa poarte o perioada corectia(ochelari)...apoi vom vedea...
Asa cu ochelarii nepotriviti a vuzut cca 60%(in conditiile unor asistente care nu au stiut sa-i vorbeasca(mai aspre chiar dure) si el nu a fost ff cooperant)

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Gabi, ma bucur ca Isabella este bine!

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God - Photo & Video
Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudorcami spune:

dodo m-am bucurat foarte tare la aflarea vestii ca izabela nu are nimic ,doamne cate greseli fac medicii astia
doamne ajuta in continuare

Mergi la inceput

Multumesc pentru gandurile bune,
Donu' e bine si face progrese semnificative din punct de vedere logopedicVorbeste in propozitii simple(2-3-4 cuvinte)isi exprima curiozitatea..
...iar venirea pe lume a Isabellei ia facut si-i face bine...au inceput sa se joace amandoi...el "flatele male" ii explica si uneori conduce "ostilitatile"
...inca nu pronunta corect toate literele dar are mare vointa si lucreaza atat cu mine cat si cu d-na terapeut...
...de cca 3-4 zile incearca sa alergee minunat ...

tuturor celor care ne sunt alaturi

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

felicitari pt vestile bune! asa e,e f bun un fratior la casa omului

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput