Si ingerii au nevoie de ajutor-implant cristalin-2

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tudorcami spune:

vai dodo imi pare rau de ceea ce vi se intampla ,tre sa ai credinta ca intr-o zi se va indura domnul dumnezeu si de tine ,nu pot a cred ca si fetita are ,ajuta doar exercitiile in cazul ei?,daca te pot ajuta cu ceva daca te hotarasti sa mergi in budapesta iti dau adrese de mail orice doresti
sanatate multa si domnul sa se indure de copilasii tai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Bogdan e bine si-i la faza in care incearca sa se revolte ,sa vada ce se intampla daca face altfel decat i se spune...sincer asta ma bucura f tare chiar daca incerc sa fac pe necajita ca nu asculta....inca mai functioneaza "santajul" cu spiridusii Mosului(pe care sincer cred ca-i uraste ca tot sta cu ochii pe elEl isi doreste Bakugani(scuze nu stiu daca am scris corect)si multa ciocolata...Pe Isabella o iubeste(de fapt e un sentiment reciproc,,,ii povesteste ce face la gradi si incearca sa fie fratele mai mare(cel care stie multeeee)

Despre Isabella...acea gimnastica o ajuta sa priveasca pe langa cataracta si sa-si foloseasca ochiul(asta am inteles eu...)

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudorcami spune:

ma bucur mult pt bogdan ca e "baiat mare"si cu personalitate iar pe izabella sper sa o ajute gimnastica,si noi suntem tare fericiti ca dupa o luna de ocluzare a lui tudor ieri pt prima data a dat semne ca vede ceva-a intins manutele sa prinda jucariile -am plans de bucurie noi parintii s-a repetat de mai multe ori si azi din nou si ne rugam bunului dumnezeu sa ne ajute in continuare
si voi sunteti in rugaciunile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mircora spune:

Buna, raspund si eu la acest subiect in speranta ca iti va fi de folos cumva Dodo experienta pe care n-as fi vrut sa o am. Am si eu o fetita de 8 luni operata acum la ambii ochi de cataracta congenitala. Eu sunt din Bucuresti si am mers pe la 5 dr. aici. Unii spuneau ca nu trebuie operata (printre care si dr. Nascutzi) altii ca trebuie. In final am ajuns si la spitalul oftalmologic de care am tot fugit pentru ca ei nu consulta copii decat sub anestezie. Aici cand am spus inainte de consultatie ca are la ambii ochi si ca vede destul de bine dr. a spus ca probabil nu e nevoie de operatie insa dupa consultatie mi-a recomandat operatia cat mai repede pentru ca la lumina nu vedea deloc. Ce vroiam sa-ti spun este ca se recomanda operatia pana la 1 an pentru ca creierul sa nu se obisnuiasca sa primeasca imaginile incomplete intrucat apoi operatia ar fi cam degeaba. In Bucuresti din cate am intrebat si m-am interesat nu se opereaza copii decat la acest spital. Parerea mea este sa vii cat mai repede aici la o consultatie cu ambii copii. Ma gandesc ca Bucuresti e mai aproape de Constanta si in caz de o problema postoperatorie ai putea ajunge mai repede aici decat la Oradea sau la Budapesta. Pentru mine asta a fost principalul motiv pentru care am mers pana la urma la ei. Referitor la cristaline la copii mi s-a spus ca nu se pun din acelea foldabile, cele mai scumpe, pentru ca la ei nu e definitivata inca vederea si nu se pot calcula corect dioptriile. Se pot pune dar apoi cel mai probabil tot va fi nevoie de ochelari si deci ar face cam acelasi lucru ca si cristalinele mai ieftine. Cam atat stiu si eu. Daca te hotarasti iti pot da nr. de tel. pt. programare la dr. Coviltir la care am mers noi. Eu m-am ingrozit de cati copii sunt acolo cu problema asta dar e un lucru bun ca totusi astfel au experienta si la copii. M-am intins mult, dar sper sa-ti fie de folos. La fetita daca e mare cataracta nu cred ca exercitiile o pot ajuta foarte mult pt. ca imaginea tot incompleta ajunge la creier.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Dodo imi pare rau ca nu am mai ajuns la voi sa va vedem, insa sunteti in gandurile mele.

Vroiam sa iti spun ca sigur mai trebuie consultati doctori, macar pentru linistea voastra ca ati facut tot ce se putea.

Noi nu avem nici pe departe probleme asa de grave cu ochii, insa tot am fost la vreo 3 deja. Dupa ultimul consult Adam pare tare deranjat de noile lentile, ca mai mereu sta fara ei, deci ne mai trebuie un consult...

Asa si voi, faceti un efort si mai incercati parerea cuiva, trebuie sa exoste un raspuns sigur...nu pe bajbaite

www.asociatiamame.com/ro/proiecte/proiecte-actuale/atinge-o-stea.html" target="_blank">atinge o stea

Mergi la inceput

Buna dragelor,
am reusit sa-i programez pe amandoi la spitalul militar la dr Carstocea.Astfel pe 28 ian 2010 la ora 16,30 suntem acolo.

Vom vedea ce ni se va spune pentru amandoi sper sa ma lamureasca si sa ia hotararea buna pentru copii mei.

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Doamne ajuta sa fie bine si sa veniti cu vesti incurajatoare si sa stiti exact ce aveti de facut

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Craciun Fericit!

Multa sanatate

Nasterea Domnului sa ne fie de folos!

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Mult belsug in casa,
Painea mai gustoasa,
Datorii putine
In anul care vine.

Pace-n inimi, rod bogat,
Bucurie, gand curat,
Din a voastra casa
Binele sa nu mai iasa.

La Multi Ani fericiti, cu multa sanatate, lumina si impliniri si, mai ales, sa ne ajute Dumnezeu in toate!
Un An Nou plin de bucurii!
Cu mult drag,

Gabi mami de Donu'Dodo si Isabella
Multumesc tuturor celor ce ne-au fost si sper ca ne vor mai fi alaturi!

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Dodo nu am mai intrat de mult aici si nu imi vine sa cred ca si Isabella are probleme. Sper ca are doar probleme la ochisori si ca le veti rezolva rapid. Citi bani mai ai nevoie sa stringi pentru Bogdan?

La Multi Ani si multa sanatate tuturor, sa aveti un An Nou fericit si cu multe realizari!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog

Mergi la inceput