Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(88)
Raspunsuri - Pagina 16
bebecris spune:
si eu tot la asta ma gandesc.....nici nu mai stiu cum este...sotul meu zice ca nu poate sa faca nimic in sensul asta...pentru ca, daca misca bebe, in timp ce ne cotaim?

asa ca...rabdam si visam...vai de mine!!!!
merci pt raspuns....asa o sa fac....
v-am intrebat de inel pt ca am luat brosurica primii 3 ani de la sensiblu si este trecuta o lista pentru mama si una pt bebe...pt spital si acasa....
33+
DAVID ANDREI 
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png
http://community.webshots.com/user/bebecris78
AMR - 4-5 SAPTAMANI
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
spiridusul spune:
azi noapte la ora 1 , io ma jucam prin casa cu fi-miu si bb... bb e o papusa, achizitie noua, k sa se obisnuiasca gupil cu ideea de bebelus.
ma ustura ochii de mor.
mirtha..alea 10 tampoane o sa iti ajunga 1 zi.
la mine a fost asa, am preferat tampoane mai subtiri, mai flu-fflu, pe care sa le schimb mai des.
din pacate, tocmai ce am imprumutat aparatul foto, k va faceam poze
aaa, si ulei pt bebe. sa stiti ca este f bun,/ chiar recomandat...dupa baita tb facut masaj la bebelus.
eu am o carticica, o sa o scanez sa va dau link la ea.
eu nu am stiut de masaj... m-am trezit pe la 3 luni sa intreb
eu sunt mare fan ulei de masline; il folosesc si acum pt burtica; desi poate suna cam yach, sa stiti ca e ok. pui uleiul intr-o sticla bine inchisa (sticla de sticla, da? nu de plastic.. gasiti voi o sticluta de la medicamente)si il fierbi la bain-marie... unele fete de la odiseea lui alexandru puneau si vit a, dar eu nu m-am riscat
sunt franta, ieri si azi nu am avut ce sa ii dau copilului sa manance(a se citi a mancat doar lapte cu cereale, fructe, biscuiti si alte prostii), pt simplul fapt ca nu am reusit sa gatesc; imi vine sa plang de ciuda.. lucru pe care l-am si facut; stiu ca sunt datoare sa am grija de amandoi, si de Alexutz, si de samburel...
daca stau in pat, sau incerc sa nu fac efort, Ale ramane de izbeliste, ca nu ma ajuta nimeni... am incercat eu niste apropouri, dar nimic, nimic.
daca ma apuc de gatit si curatenie si spalat rufe, incepe sa ma doara burtik, sa se agite samburas.. pt ca este jos, si il deranjeaza cand ma aplec si il inghesui.
oricum nu pot sa o tin asa o luna... so... ce-o fi, o fi... ma mobilizez si trec la munca
azi am fost la dr pt alex.. a racit.. am plecat la 10 am venit la 13
fetele cu colul scurtat... voi simtiti uneori o durere asa, care va" sageata".. jos de tot?
cand se misca bebe, simt uneori ca o sa fac pe mine, pe bune..... Am I crazy?
m-am vaitat ca o baba....
raspund din ce imi amintesc, pt ca nu pot sa stau mult pe scaun
dr de fam se poate schimba oricand (parca nu mai devreme de 3 luni de la ultima schimbare); el poate fi si medicul pt bb daca e si pediatru.
pt schimbarea medicului de fam, ori iei scrisoare de recomanadare de la medicul nou, si te duci la cel vechi si iei dosarul tau, ori te inscrii direct la cel nou, si cel vechi primeste automat o "scrisoare de adio"..... in acest caz nu iti recuperezi dosarul
sper sa mai revin, k acum e calare pe mineeeeeeee
33w + Alexandru www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus
diamisha spune:
Ladies,
Am trimis in contul de e-mail un document .pdf pe care il puteti descarca. Este vorba despre cursul de alaptare al dr. Culcer, un material care mi s-a parut foarte complex si util. Am cumparat in weekend doua DVD-uri scoase de ea, in care sunt si materiale informative, si filmulete (aceleasi filmulete care au ajuns si pe la noi in urma cu cateva capitole).
In alta ordine de idei, va multumesc ca mi-ati lamurit nedumerirea cu apa pt baita, fiarta si racita. Am retinut partea cu taratele, o sa cumpar si eu de la Plafar.
Despre tampoanele de vata vs. tampoanele celelalte care au plastic pe o parte, eu am inteles ca sunt preferate astea din vata mai ales la nasterea vaginala, pentru ca permit aerisirea zonei respective, lucru absolut necesar pentru vindecarea epiziotomiei si reducerea riscurilor de infectii in zona.
Mai spunea cineva mai devreme despre amortirea incheieturilor de la maini...si eu simt asta de vreo luna si am inteles ca este vorba despre lichidele acumulate in corp (retentia de lichide este, totusi, mult mai mare in sarcina decat in mod normal) care exercita un tip de presiune asupra terminatiilor nervoase ale membrului respectiv. Trece si asta dupa nastere
...
elilov, pentru mine nuntile astea au fost mai degraba chinuitoare decat un prilej de distractie...eu una, nu mai pot dansa...m-a ridicat al meu cu forta de vreo doua ori pe melodii lente, dar nu prea mi-a facut o mare placere...ma pozitionez si eu cu brio in categoria "elefantilor", asa ca iti dai seama cata gratie pot sa ofer privirilor din jur...
Mav, la poza din pat, nu pot sa te contrazic
, era si o pozitie dezavantajoasa, dar celelalte fotografii facute pe malul marii sunt minunate...si eu continui sa ma mir ca esti atat de radioasa si de fericita in poze, stiind prin ce treci cu H si multe altele...cat despre burta, tu ar trebui sa ne spui daca se mai retrage vreodata, doar esti la al doilea bebe
...
Diana, ne-au venit centurile, tb sa vb. Da-mi un semn cand poti, ca tu esti mai ocupata ![]()
Va doresc o zi frumoasa!
Diana
33+
Sonia
Alexa.1983 spune:
Bebecris....lui bebe chiar ii place...ca-l dam hutza-hutza![]()
Si daca ar misca ce?....
chiar crezi ca stai atenta la ce mai face el pe acolo???....Inteleg cazurile strict medicale...aia e nu ai ce-i face.....
dar in ressst???......
pe cai ostenii mei!!!
...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
33+ Deniel Alexi

----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 6 sapt 

Miky-ea spune:
Alexa...

Si apropos de subiect:
-O Femeie sa duce la politie sa reclame ca a fost violata.Politistul incepe ancheta:
-Doamna stii ce culoare avea masina?nu imi mai amintesc domnu' ofiter era noapte.era tarziu nu am vazut.
-Dar marca masinii?nu imi mai amintesc domnu' ofiter era noapte.era tarziu nu am vazut.
-Doamna dar numarul?
-Eeeeee numarul a fost excelent! ![]()
Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png
Alexa.1983 spune:

...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
33+ Deniel Alexi

----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 6 sapt 

cata_myky spune:
spiridus-si eu simt la fel,ca ma sageta asa sos cind fac efort.BB al meu e jos de la inceputul sarcinii asa ca stiu ce inseamna.si eu am probleme daca ma aplec sa ridic ceva sau daca stau prea mult in piciore.
nu stiu cit iti e de greu ,mai ales ca tu mai ai un copilas care are nevoie de tine,eu pot doar s imi imaginez.nu are cine sa te ajute?mama sau soacra?macar putin ca nu o fi foc.
k sa nu mai fi necajita.
35+
Man-Dat Christian
AMR 2 sapt
http://community.webshots.com/album/563380163SLyzHI?vhost=community
Z_IULIA spune:

Astazi sunteti tare vesele. Ma bucur ca asa mai uitati de dureri !
Iulia
lui Claudiu
(23.04.2002) si Maria Clara
DPN 23.12.2008
monicus spune:
Tare bancul Miky-ea... super fain.. am ras...
| Citat: |
| citat din mesajul lui Miky-ea Alexa... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Si apropos de subiect: -O Femeie sa duce la politie sa reclame ca a fost violata.Politistul incepe ancheta: -Doamna stii ce culoare avea masina?nu imi mai amintesc domnu' ofiter era noapte.era tarziu nu am vazut. -Dar marca masinii?nu imi mai amintesc domnu' ofiter era noapte.era tarziu nu am vazut. -Doamna dar numarul? -Eeeeee numarul a fost excelent! Graviduta fericita... http://bd.lilypie.com/6phTp3.png |
http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta
28+ 
AMR 12 saptamani
bebecris spune:
si pe mine ma inteapa jos...ca o sageata si am senzatia ca fac pipi si treb sa ma duc sa fac pipi....sarcina este f jos.....si treb sa stau cuminte....azi...am dat cu aspiratorul la noi in camera...am facut mazare care mi s-a afumat pt ca eu ma luptam cu rahatul asta de calc...nu mai mergea netul si am uitat de mancare...cand or sa vina socrii de la serv or sa manance mazare afumata a la cristina...

..mai am de papat un pic si ma asez in pat....

33+
DAVID ANDREI 
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png
http://community.webshots.com/user/bebecris78
AMR - 4-5 SAPTAMANI
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!