Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(88)
Raspunsuri - Pagina 17
VonHelen spune:
Fetelor m-am hotarat..deocamdata nu ma duc la control! toata lumea imi spune ca durerile astea sunt normale, ca depinde de fiecare organism in parte, ca eu sunt mica si se deplaseaza oasele,bla bla... pentru ca in perioada asta burtica se dezvolta cel mai mult. atat timp cat nu am contractii cica nu ar trebui sa-mi fac probleme ci doar sa stau linistita, sa ma odihnesc cat mai mult.
oricum vineri merg la morfofetala de trim.III si poate imi spune atunci si in ce stare e colul.
INTREBARE: colul se masoara doar la eco intravaginal? sau se poate masura si la cel abdominal ???
31+ 
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin
bebecris spune:
vonhelen....mie mi l-a masurat de cate ori am fost la eco abdominala...
oricum masuratorile sunt aproximative...si apoi la control...ginecologul meu isi dadea seama daca este lung sau nu....joi a zis ca este ffff scurt...inchis...dar scurt..si ca sarcina
este ffffffffffffffff jos....
33+
DAVID ANDREI 
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png
http://community.webshots.com/user/bebecris78
AMR - 4-5 SAPTAMANI
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
vrabiuta spune:
fetelor, harnice sunteti la scris! am citit din urma si o sa raspund si eu la ce s-a mai discutat.
diamisha - eu i-am facut liei baie cu apa de la robinet, direct, fara ceai si fara tarate, in baie. in primele saptamani am spalat-o exclusiv cu apa, fara geluri de dus, etc (la sfatul pediatrei). nu a avut nici o problema de piele, iritatii, etc. nu sunt de acord cu apa fiarta si racita, "imbunatatita"...
mirtha - subscriu la tot ce ai spus referitor la relatia parinti-copii!!! si eu am niste socri la fel ca si tine si ramo, dar sotul a inteles ca prioritatea numarul unu este familia noastra. altfel nu stiu ce as fi facut...
otilia - am vazut o super burtica si o super fetita! frumoasa foc ana ta!
bebecris - sa folositi sanatosi cadita! si noi avem tot cadita de la ok baby, pe care am recomandat-o si unei prietene. si lia si bb-lusul prietenei mele au facut baita cu mare placere in ea, e bine gandita si foarte practica.
hainute de copii - si eu am luat de-a lungul timpului hainute de pe la toate magazinele si marcile.
aziz - unele s-au comportat bine, dar multe s-au facut foarte urate dupa primul spalat. e o loterie... nu ii recomand.
z - marea majoritate a lucrusoarelor s-au comportat bine, cu exceptia unei salopete care s-a rupt in dreptul capselor dupa doua spalari si a unui body care s-a labartat si s-a scurtat.
mothercare - hainele de la ei s-au comportat cel mai bine, body-uri, rochite, bluze, pantalonasi, spalate de zeci de ori nu si-au modificat nici forma nici culoarea (de preturi nu comentez, nu am cumparat din romania, mi se par mult prea scumpe prin comparatie cu roma de ex).
pentru fetele care cumpara din strainatate recomand cu incredere h&m, hainele se comporta foarte bine (pantaloni frecati toata vara prin toate locurile de joaca arata si acum ca noi). la c&a lucrurile sunt frumoase, dar nu toate sunt rezistente.
zugravul a terminat peretii din camera fetelor, au ramas de facut floricelele dar inca nu pot sa ma hotarasc ce fel de flori si cat de mari (o sa le facem cu sablon, ca sa poata si dra lia sa picteze in voie). pana la urma renovam camera de tot, asa ca luam si mobila, accesorii, decoratiuni noi... am facut bugetul si e cu muulte zero-uri. si eu care ma bucuram ca la nasterea lui bb doi nu sparg bugetul, dar nu mi-a iesit...
gravidute, dati-mi va rog datele mailului si albumului comun. multumesc!
impresii de calatorie
Alexa.1983 spune:
A si apropo de QUELLE am bifat curiero....si am sunat la ei si au zis ca dureaza 30 zile....deci nu ar trebui sa fi sfarsit pe la posta.....hmmm...se fac 30 de zile pe 5 oct....mai sun atunci,nuuuu???? Eram curioasa daca a ajuns la cineva.......
...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
33+ Deniel Alexi

----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 6 sapt 

cata_myky spune:
aolo.pai daca in Ro vine comanda la Quelle intr-o luna asa o fi si aici?
a comandat si sotu un MaxiCosi pt BB si cadita sapt trecuta.nu ma speriati fetelor ca eu nu am timp de asteptat.
35+
Man-Dat Christian
AMR 2 sapt
http://community.webshots.com/album/563380163SLyzHI?vhost=community
loren@ spune:
Alexa hai ca m-ai lovit cu subiectul...si eu sunt disperata de
cu soata, dar oricum nu as incerca nimik decit dupa sapt. 36...el oricum mi-a zis ca ii e frica sa faca ceva...adica nu-i da cu
in cap Larisei?![]()

Otilia mercic..casa e a sorei mele..si-a cumparat-o si amenajat-o de curind
...cit priveste pozele prof. mi-a trecut demult timpul...ha...la 32 de ani ai mei!![]()

Maine ma duc sa imi fac analizele sa imi iau de o grija..!
Bianca Andreea
Larisa Elena
34+
A M R numai 6 saptamini 
VonHelen spune:
fetelor ce ma amuzati cu subiectul despre
!!!se pare ca toti barbatii nostri au aceeasi problema !
Loren si al meu sot spune exact acelasi lucru!
31+ 
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin
Alexa.1983 spune:
Loren sotul tau are
o
????? Atunci nuuuu fetitzaaaa.....merge
.....dar sa o aiba mai asea
......
glumesc.....la noi nu e niciun stres ca ar pati cineva ceva...ca doar nu ne rupem in..."bataie"
si mai e si indicat...![]()
![]()
yes babyyyyy,yessss.....
Mai nasol e ca de cand sunt
si
mai mult....MI SE SCURGGGGG RAAAU
...ieri am fost la un botez si tineam mana pe masa sub san..
si nu stiam de ce e mana uda....ma picuraaaaa........Sotul radea si eu eram cat pe ce sa
...Vine un
la mami...
LAURA
33+ Deniel Alexi

----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 6 sapt 

Alexa.1983 spune:
Cata din cate am inteles in Romania Quelle nu mai are depozit...si preia comenzile- le trimite in germania- si de acolo aici produsele.....cica de aia ar dura atat....In cazul tau nu ar trebui sa fie probleme...ca doar esti "in zona" nu???...baga-le un telefon
...Vine un
la mami...
LAURA
33+ Deniel Alexi

AMR 6 sapt 

cata_myky spune:
mai astept pina miine sa vedem.daca nu sar pe ei.
ale mele curg cind si aduc aminte.cred ca e ok.sau nu?am inceput sa beau cai de anason.fenicul,chimen si nu mai stiu ce k sa avem laptic pt BB,da nu imi place mirosul de anason.il beau ca de ma gindesc la BB.
35+
Man-Dat Christian
AMR 2 sapt
http://community.webshots.com/album/563380163SLyzHI?vhost=community