Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(88)
Raspunsuri - Pagina 15
leeloo5979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alexa.1983 Problema: NU pot sa ma gandesc la altceva decat la ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() !!!!!!!!!!...Vine un la mami......Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!... ![]() LAURA 33+ Deniel Alexi ![]() ---------------------------------------------------------------------------------------------- ![]() ![]() ![]() AMR 6 sapt ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ce tare! Si eu nu stiu cum sa mai scap...mie mi-a lipsit cu desavarsire libidoul pe parcursul sarcinii...iar acum tot ce as vrea sa fac ar fi sa doooorm!
Leeloo
34 +

http://good-times.webshots.com/album/562902143JedOlt?start=12
http://bd.lilypie.com/KW8up3.png
BraveGirl spune:
Alexa, ce coincidenta...si eu am aceeasi problema
. Numai ca eu am paianjeni la dansa de cand nu a mai trecut sotul prin vizita
. Noi avem interzis....si parca si mai rau e cand stii ca nu ai voie. I-am zis sotului ca daca ajung la termen, eu ma cotai
inainte sa plec la spital sa nasc
...
==========
Corina
30+
Arianna Maria
My baby
Albumul meu
Mirtha spune:
Am plecat spre casa !
Raspund mai tirziu.
Mirtha
36 +
Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
AMR 4 SAPTAMANI
Alexa.1983 spune:
Cata eu PROMOVEZ violul
pot sa arat sexy ca un hipopotam mov in dungi....
il jupoi de viu la primul scancet...noroc ca pare si el fericit si fara stresuri.........
Manumanu frumoase hainutze...si camera...mai baga poze
...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
33+ Deniel Alexi

----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 6 sapt 

Ramo2007 spune:
Alexa nu esti singura...
Noi stam pe bara de cand am aflat ca sunt gravi...si pana la botez... o sa tot stam,dar si in seara botezului...o sa iasa scantei 

Ramo
29+ 
Puiutul meu scump
babyzapi spune:
Neatza gravidutze dragi!
Eu am o zi foarte proasta! O luna cat am stat in franta cu al meu, parintii mei au stat la mine acasa sa aiba grija de curte si catel si dupa ce m-ama intors singura au mai stat cu mine 3 sapt acolo si de 2 saptamani stau eu la ei acasa. Si azi s-a gasit taica-miu(vitreg de altfel) sa-mi reproseze mai direct mai subtil ca din vina mea si-au pierdut ei toata vara in loc sa-si zugraveasca si sa-si puna parchet si ca si acum la 2 zile tre sa stea el mereu sa se duca pe acolo sa-mi hraneasca cainele. Asa a fost el mereu de scarbos, te ajuta ca sa aiba de ce sa-ti scoata ochii dupa aia. Ca oricum de 2 saptamani de cand stau eu la ei nu a facut nimic in casa, nici macar sa cumpere materialele...dar tre sa dea el vina pe cineva pt lenea lui.
Tre sa dau si cainele ala dar nu am cui ca e maidanez si e mare deja are 1 an. Nimeni nu vrea caini care nu-s de rasa...si ma doare inima dar cred ca o sa-l abandonez pe o strada undeva....
Diana 5 zile lucratoare dureaza analiza si daca ai facut-o lunea trecuta azi dupa ora 14:00 tre sa o poti vedea pe site. Daca nu suna la ei si intreaba. Eu sunt in prenatal deja.
Otilia
mersi frumos inca o data pt sfaturi. I-am cumparat un bebe care avea si niste accesorii de imbracat, mancat...destul de scump 209 RON si era de marime medie bebelul nu unul mare...
Miky LA MULTI ANI cu multe implinirii si un bebe sanatos!
Elilov e tare fara munca, desi prima zi de prenatal nu a inceput foarte bine. Multi 
Ma duc in parc cu sora mea si cu nepotica, mai iau putin aer.
Va
dulce pe toate.
Isabela
fericita 32+ cu
Rafael Nicolas 
Primul nostru 
manumanu spune:
Alexa, mai bag poze cand mai aranjam camera... acum e destul de goala... cam peste o luna am zis sa montam patuturile etc., pana atunci parca nu-mi vine...
Cat despre QUELLE, daca nu ai bifat la comanda optiunea ”curiero”, s-ar putea ca pachetul sa fie pe la posta, sa se fi pierdut avizul sau sa fi uitat postasul... eu asa am patit invariabil cu pachetele la redoute... primul a stat la posta vreo cateva zile pana am dat telefon, stiam ca tre sa vina si nu mai venea aviz... asa ca am sunat la alea si am intrebat... desi m-am plans de aviz, si a doua, sia treia oara s-a intmplat la fel!!! DE-aia am si renuntat la posta in comenzile de la Quelle. Asa ca poti da un tel la posta de care apartii, sa vezi care e treaba. Daca nu, n-ai ce face decat sa suni la Quelle...
BraveGirl, da, mobila e de la Pifu, dar „adaptata” de mine (manerele colorate de la comoda le-am comandat special asa ca erau albe; la fel au si patuturile niste sertare jos cu manere asa).
manu
28+
+ 
elilov3 spune:
alexa si eu ma gandesc la posti..dar incerc sa schimb repede gandul....ca fapte zero....de craciu daca e cuminte poate prinde sotul o portie pana atunnci....sufletu
babizapy vai ce nesimtit.....lasa nu te deranja si numai suferi din cauza lui..el spune tu faci ce sti tu....cat despre caine ce nu nu il abandona...te rog...e si el un biet animal
..pup sa treaca supararea ![]()

33+
Dimitrie
elilov3 spune:
ginye si alte profe ete cica ne maresc astia salarile o nebunie nu alta uite aici mai multe info
Senatorii vor sa mareasca salariile profesorilor universitari cu 74% si pe cele ale profesorilor din sistemul preuniversitar cu 54%, ei aproband marti o initiativa depusa de 13 parlamentari social-democrati. Majorarea ar urma sa se aplice retroactiv, incepand cu 1 ianuarie 2008. Propunerea social-democratilor survine solicitarilor PSD referitoare la acordarea celei de-a 13-a pensii si la cresterea punctului de pensie de la 1 iunie a.c.
Initiativa legislativa prevede modificarea, incepand cu 1 ianuarie 2008, a coeficientului de multiplicare 1 (n.r. - aplicat salariului de baza) la 400 de lei pentru toate categoriile prevazute de Legea 220 din 2007 privind cresterile salariale ce se vor acorda personalului didactic din invatamant. Propunerea apartine 13 deputati si senatori PSD, printre care se numara si fostul ministru al Educatiei, Ecaterina Andronescu, alaturi de Vasile Puscas sau Ion Solcanu si a fost adoptata cu 35 de voturi pentru, la limita numarului necesar unei legi ordinare.
Guvernul arata ca, in total, influentele financiare se ridica la 4.525 miloane lei, dintre care 169 milioane lei pentru cadrele didactice si personalul auxiliar, 656 milioane de lei pentru cadrele didactice din invatamantul universitar si 3.700 milioane de lei pentru cadrele didactice din invatamantul preuniversitar. Sumele mentionate reprezinta 1,03% din PIB, se mai arata in punctul de vedere al Guvernului. Senatul este prima Camera sesizata in acest caz.
vai nu imi vine sa cred sa vina banutii la mine ca numai am rabdare![]()
33+
Dimitrie
Alexa.1983 spune:
BABYZAPI CUM SA ABANDONEZI CATELUSHUUUUUUUL???
M-a apucat criza de nervi cand am citit asta!!!
Eu am 4 catei la curte 1 lup, 1 cocker si 2 maidanezi...si mereu am gasit o varianta castigatoare sa nu-i fac sa se simta neglijati...plus ca maidanezii initial nu au fost in curte ci mai degraba lipiti de poarta...si intr-o zi nu i-am mai gasit....si am aflat ca erau la hingheri....
si mi i-am gasit plini de sange, legati cu sarma ghimpata, batuti....abia i-am luat de acolo...si de atunci ii tin numai in curte....Ptr ca daca mi-am asumat responsabilitatea lor.....oricum bebe cred ca o sa fie fffff multumit ca o sa aiba ce sa flocaie 
Asa ca TE IMPLOR mai gandeste-te......
...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
33+ Deniel Alexi

----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 6 sapt 

!!!!!!!!!!