Redoutistele fidele laredoute.fr (130)
Raspunsuri - Pagina 16
lizzy spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui aissa
Diana eu o am geaca pe roz, e adevarat. Din cate am observat LR spune ca masura 114 e pt 6 ani (parca asa retinusem), insa eu ii dau lui Ale masura asta in conditiile in care are abia 4 (maine ii face ). Aceasta geaca e cu croi pe lung, deci ea trebuie sa acopere fundul insa nu e foarte larga la umeri, s-ar putea daca iei tot masura 114 sa ii vina fetitei de 6 ani ca lungime, chiar daca mai scurta sa spunem, insa sa nu ai surprize la maini sa ii fie scurta sau chiar stramta. Pentru 6 ani cred ca ar merge 120. Cris |
multumesc de sfat! asa ceva imi aminteam si eu, dar nu eram sigura... ca ii e buna lui ale desi ea e de varsta lui ianis...
edit: pt ale, sa creasca mare si sa fie sanatosa, ca frumoasa si cuminte stiu ca este!
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
madic spune:
Neata, revin si eu cu o intrebare pusa cateva pagini in urma:
Numai ca am mai dat o comanda vineri si in suivi la comanda aceasta imi apare in dreptul fiecarui articol asta: "Délai d'attente annoncé à la commande : 2 semaines", pot anula orice produs iar la o fustita de copii imi aparea optiunea de a o inlocui cu alta acelasi model, dar alta culoare, deoarece culoarea comandata de mine aparea dispo peste 6 saptamani.
Ati mai patit vreuna asa la comenzile date in ultimele zile?
Chiar nimeni n-a mai avut acest mesaj la ultimele comenzi? Multumesc.
miki68 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madic [Chiar nimeni n-a mai avut acest mesaj la ultimele comenzi? Multumesc. |
Eu nu. Niciodata.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
lizzy spune:
madic, imi pare rau, nu am vazut niciodata un astfel de mesaj. eu am dat 3 comenzi la sf sapt trecute dar a mers snur. inclusiv confirmarile pe mail...
vroiam sa va mai zic de www.laredoute.fr/vente-veste-fausse-peau-lainee.aspx?productid=324104564&documentid=346108&single=false&categoryid=23110319" target="_blank">hainutza asta pt dame. am luat-o in feb-martie anul asta cu 10 euro, la recomandarea cuiva de aici, nu mai stiu cine. e subtirica dar calduroasa. numai buna pt vremea de acum, cand e frig dimineata... vroiam sa zic ca o recomand
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
Ioana13 spune:
citat din mesajul lui ella_74
nu-i vand, ca am facut stoc cu haine LR pana pe la 2-3 ani si acum , date fiind conditiile, voi face niste comenzi ca sa urce stocul spre 4-5 ani Ella, mamica de David (24.04.2007) BOB |
M-am gindit ca daca vrei sa scapi de ei ii iau eu, numa buni ii erau lui P, si ajungeau si mai repede la noi... fac si eu o comanda peste 2 saptamini, daca mai lasati ceva pina atunci...
In oras, pe la malluri, pantalonii de iarna sint de la 60 ron in sus, pina la 1 mil si ceva
Edit: dar sint mai de calitate comparativ cu unele de pe LR.
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
Brigit spune:
Neatza!
Madic, joi am dat comanda insa imi apare in suivi en preparation, chiar nu stiu ce sa zic de mesajul ala. Nici macar la reduceri n-am vazut asa ceva...
Haideti, a mai primit cineva vreun colet? Ca mi-e dor de un review cu link-uri
April
Emma are nevoie de ajutor !
lizzy spune:
oarecum off-topic
absolut intamplator i-am gasit lui ianis pantaloni grosi, marca TCM, doc moale captusiti cu fleece, cu 15lei, la real... in gramada aia cu reduceri. mi-au sarit in ochi pt ca avem deja o astfel de pereche si toata iarna trecuta i-a purtat la greu, in drum spre gradi si inapoi... sunt super, ajustabili in talie cu un fel de elastic cu nasturei pt burtosi sau slabuti, tin cald dar nu transpira, nu fac genunchi si nu s-au rupt (inca) desi a cazut cu ei de cateva ori...
Marc 1+ si Ianis 3+
Mananc deci slabesc
Delyutz spune:
citat din mesajul lui anne16
O am eu. Imi place, e foarte draguta. E dintr-un material f.subtire. De vara, cand este f.cald e perfecta |
nu cred ca l-ati vazut
Merci anne...din pacate, pana fac eu 10 mesaje mai dureaza
ella_74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madic Neata, revin si eu cu o intrebare pusa cateva pagini in urma: Numai ca am mai dat o comanda vineri si in suivi la comanda aceasta imi apare in dreptul fiecarui articol asta: "Délai d'attente annoncé à la commande : 2 semaines", pot anula orice produs iar la o fustita de copii imi aparea optiunea de a o inlocui cu alta acelasi model, dar alta culoare, deoarece culoarea comandata de mine aparea dispo peste 6 saptamani. Ati mai patit vreuna asa la comenzile date in ultimele zile? Chiar nimeni n-a mai avut acest mesaj la ultimele comenzi? Multumesc. |
eu am patit asa in primavara cu niste sandale, care in suivi imi apareau ca nu sunt dispo culoarea aleasa de mine si aveam optiune fie sa anulez produsul fie sa-l modific in sensul sa aleg alta marime/culoare; am anulat produsul si mi-a aparut in cateva zile nefacturat.
, mamica de David (24.04.2007)
BOB