Mamici si burtici de Baia Mare (11)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

AdrianaSM,mult timp iti mai ocupa fetita,..mai da un semn de viata ..cand poti bineinteles

melly, ce mai face Amelia?..

Renataozana
, mai ai asa de putin,..cum mai esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Salutari dragi mamici.
Carmen merci tare mult. O sa-i trimit Mirelei un mail. Pe Dana o stiu ceva mai putin, ti-am zis ca era colega de liceu cu o prietena de-a mea. M-am uitat la pozele de la botez. Tare dulce bb mic care intre timp s-a facut marisor. Tu nu vii prin Baia Mare? Daca ai drum, hai sa ne intalnim. Poate veniti pe la noi, chiar daca nu e vreme buna.
Anca81, Malinka in legatura cu costumatia pt botez, tare mi-a placut botezul unei prietene. L-au facut la o manastire, si calugarul de acolo le-a propus sa-l imbrace pe bb intr-o camasuta mai lunga gen ie. Tare dulce a fost. Dar era in plina vara. Oricum, mult succes sa gasiti ceva ce sa va placa.
Malinka, ce mai face Marc? Am iesit azi si am vrut sa te sun, dar n-am mai avut nr. imi dai te rog pe PM daca vrei mobilul si un fix daca ai?
Dargos e tot mai neastamparat. Se intoarce atat de pe spate pe burta cat si de pe burta pe spate (asta nu-i iese chiar de fiecare data), asa ca trebuie sa stau cu ochii pe el ca pe butelie. De acum incepe greul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

ariana...multumim de si-ti dam si noi inapoi cativa ...cum e frumoasa ta in colectivitate, ii place?

anca81
...astept pozele...:) eu as vrea sa ii iau un costumas alb, cu care sa-l duc la biserica si pe care sa-l mai poata purta...deci nu gen camasa, vesta, papion...asa ceva o sa-i ia nasii si-l vom imbraca cand ne intoarcem de la biserica (bine, ca nici costumase cu cravata nu sunt prea dragute prin oras, toate-s "lucioase")...apropo de asta...nasa va trebui sa-l imbrace la biserica? pai trebuie sa-i fac antrenament pana atunci...si chiar si asa, nu prea cred ca las pe altcineva sa-l imbrace si dezbrace...hmmm, mamica posesiva ce sunt...:)
stie cineva care-i obiceiul la bisericuta de lemn de pe republicii? adica, il scufunda de tot in apa sau doar pe cap ii toarna? eu ma gandesc ca nu-l baga de tot, ar insemna sa-l dezbrace tot si cred ca e cam frig in biserica...noi acolo o sa facem botez ca e aproape peste drum de blocul nostru si petrecerea o facem la euro hotel...doar coboram din bloc si chefuim...

ancaurn
... pentru dragos...iti trimit numarul, poate, daca e frumos ca azi, ne vedem maine in parc...pe la 3, 4...:)

noapte buna tuturor...

a...melly...imi place cum ati facut scaunelul de masina la botez...fur ideea de la tine...doar panglica va fi albastra...:)

Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...

http://community.webshots.com/user/malinka14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns renataozana spune:

Buna fetelor,

Arianna ,sunt bine doar putin nerabdatoare,mersul mi sa ingreunat foarte mult in rest sunt ok.Am tot auzit de la alte fete ca baietii sunt mai lenesi si vin mai greu asta ar insemna ca daca e mai lenes ar mai fi vreo 3 saptamani poate mai mult.
M-am uitat peste pozele voastre ,ce bebici frumosi aveti fetelor ,sa va creasca mari si sanatosi
la toate

Renata..Mami de Alex si piscotel micut de 37 saptamani

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev306pbs.png" alt="pregnancy due date" border="0" /></a>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Vlad va multumeste de aprecieri. Este maaaaaaaare de-acum si smecher peste masura. Pe vremea botezului a avut o infectie urata pe fata, se vede si in poza. Eram disperata si credeam ca nu ii mai trece si ii vor ramane urme. Bine ca a scapat dar, ironia sortii, a scapat pana la urma dupa ce am renuntat la tratament.

Malinka, Vlad a fost botezat la biserica de lemn de pe republicii si sa stii ca acolo obiceiul este sa il bage de tot in apa.

Anca
, mai cobor si in oras dar acuma o vreme ba a fost vlad bolnav, ba a fost rabla de masina stricata. Poate de acum incolo o sa mai aterizez nu numai pe fuga. Desi iti spun sincer ca la cum arata drumurile din oras ma apuca pandaliile numai gandindu-ma. Ingrozitor se circula, au spart astia tot orasul odata si l-au blocat. O porcarie. Ca sa nu spun ca tot drumul de la Baia Sprie spre Baia Mare e spart ca si acolo se lucreaza. Si vine iarna si ne prinde cu craterele astea in sosele.

Pupici la burtici, mamici si bebici!

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Malinka, uite aici e poza cu costumasul meu. Nu sunt incantanta, dar asta e ce-am gasit.

Noi la Euro Hotel am facut nunta, e super localul.

Mamica fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput

Anca81...mi se pare chiar dragut costumasul, imi place ca e alb si foarte simplu si mai ales ca-l mai poate imbraca si pe urma, macar o data, de doua ori, ca oricum creste tare repede...n-avea si caciulita?...aveau cumva si pe albastru? ma gandesc ca as putea sa-i crosetez eu unul...dar, cred ca ma cam impotmolesc la pantaloni...

hmm...cu biserica....cred ca o sa-l intreb pe preot cum e cu scaldatul copilului...nu stiu daca ma deranjeaza neaparat bagatul in apa...mai mult mi-e frica sa nu raceasca sau ceva...

acum chiar avem probleme cu constipatia...n-a mai facut kk de 3 zile, azi e a patra, aseara si azi dimineata i-am dat Lass Baby, dar inca nici un efect...si mi-e asa de mila de el cand il vad cat de agitat e si cum se strange....nu stiu ce sa-i mai fac...
daca nu face nici azi ar trebui sa-l duc la doctor, nu credeti? cat mai pot astepta?

s-aveti o zi buna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Malinka, multumesc, nu stiu daca era si pe albastru, cred ca totusi numai pe alb aveau. Dar mai erau ceva costumase, mai bine mergi tu sa vezi. Ai fost cumva ieri prin fata parcului de la Mara, mi se pare ca te-am vazut. Chiar mi-ar placea sa ne intalnim, noi iesim la plimbare aproape in fiecare zi.

Cu constipatia, mai bine intrebi pediatrul, chiar nu stiu ce sfat sa-ti dau, poate mamicile mai experimentate.

Mamica fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput

Anca81...nu cred ca-m fost eu...:) ieri am facut o scurta plimbare dar n-am trecut pe langa parc...

o sa iesim azi, pe la 4 cred ca sunt la parc...daca vrei sa vii m-as bucura mult sa o cunosc pe carla...noi avem un carucior visiniu...ca recunoastere...:)
ancaurn..iti trimit sms cand ies...am nr tau...dar daca intri pe net si vezi mesajul, ne vedem in parc, pe la 4...:)

Mergi la inceput

slaba activitate pe aici...

fetelor...n-ati vazut mesajul meu...maine iesiti? eu o sa ies cu Marc, tot in parc la Mara, tot in jurur orei 16 o sa fiu acolo...deci, daca vreti, dati un semn...:)

Mergi la inceput