Mamici si burtici de Baia Mare (11)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Dflavia multumesc mult pentru reteta. Acum o dau cu o crema preparata recomandata de pediatra mea, tot pe baza de Stamicin, e putintel mai bine.

Malinka, noi duminica asta pe 12 Octombrie avem botezul. Sincer mie nu-mi plac costumasele acelea pentru botez pline de dantelute si saten. Merg zilele astea in oras si cumpar ceva dragut, alb, pantalonasi cu botosei si o bluzita fara inflorituri. Am un port bebe alb cu fermoar asa ca m-am scos. Nu facem nici petrecere, doar biserica si o masa la Carpati cu nasii si familia.

Mamica fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

Anca81...noi facem botezul pe 9 noiembrie si va fi tot asa, doar o mica petrecere cu familia si nasii...si tot suntem 25 de persoane...plus invitatul de onoare, piticotul Marc...:)...nici mie nu imi plac hainutele impopotionate...si din pacate doar dintr-astea se gasesc in oras...as vrea ceva deosebit dar simplu...nu stiu nici eu ce...
Sa aveti un botez frumos si o petrecere reusita...:)

Fetelor...o saptamana frumoasa sa aveti, in ciuda vremii oribile de afara...ufff, trebuie sa stam in casa...dar macar e bine si cald...:)

Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...

http://community.webshots.com/user/malinka14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

Anca81,..fa-ti o urocultura cu antibiograma..probabil ai luat un antibiotic ineficient,..sau la care esti rezistenta..cere-i medicului tau de familie si un bilet de trimitere la laborator..in legatura cu iritatia..noi am folosit hidrocortizon simplu si a functionat de minune,..dar vezi tu asta difera de la un copil la altul..

malinka,..
hainute de botez am vazut si la Ginette,..nu stiu daca am scris bine..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns renataozana spune:

Buna fetelor,intru si eu dupa o lunga pauza.
Malinka eu sunt bine ,intr-un final m-am hotarat si eu sa stau acasa de luni,macar ultimele saptamani sa apuc sa-mi fac bagajul de spital.

Nicolletta tu?pe unde esti ?cum e bebicul?

Renata..Mami de Alex si piscotel micut de 37 saptamani

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev306pbs.png" alt="pregnancy due date" border="0" /></a>

Mergi la inceput

Ariana, multumesc pentru grija, esti o scumpa. Mi-am facut urocultura cu antibiograma la Medcenter si mi-a iesit enterococcus spp sensibil la mai multe antib., am luat Augmentin. Asta a doua oara, prima data am facut intravenos Colistin si nu mi-a trecut. Acum astept sa mai treaca o saptamana si repet. Sunt tare pacatoase infectiile astea urinare, eu n-am avut niciodata dar se pare ca am luat-o in urma sondei pe care am avut-o la cezariana. Altfel nu-mi explic.

Malinka, i-am luat ieri Carlei de la Materna un costumas cu pantalon si bluzita gen tricotat, grosut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Ciao!

Pentru ca unle dintre voi va pregatiti de botez, sa va arat si ce a purtat Vlad la botez, in 20 mai 2007: micul crestin.
Poate va ajuta sa va inspirati ptr hainute, bineinteles adaptate toamnei.

Pupici!

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

Anca...fa o poza costumasului sa vad si eu, pls...de la materna de pe progresului i-ai luat?

renata...sarcina usoara in continuare...si sa treaca cat mai repede si cat mai usor ce a mai ramas...esti pe ultima suta de metri acum...

Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...

http://community.webshots.com/user/malinka14

Mergi la inceput

Radcarmen, e atat de dulce Vlad

Malinka, da de la Materna de pe Progresului, aveau si niste costumase pentru baieti din plus, simple, dragute dar marimi mari (sau cel putin asa mi s-a parut mie). E la uscat costumasul meu, pun poze maine dimineata. E alb simplu, merge si la fetita si la baietel. Am scos la interval si o rochita alba pe care a primit-o, i-am cumparat niste ciorapi cu chilot, facem o proba maine si vedem care ramane.

Cum e obiceiul la botez, se baga copilul cu totul in apa sau se uda doar pe cap? Scuzati ignoranta dar n-am fost niciodata la un botez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolleetta spune:

fetelor

Am revenit si eu dupa o perioada mai agitata. V-am urmarit discutiile, dar inca nu am reusit sa citesc chiar tot ce ati scris. Recuperez zilele astea .

Bebe e bine, creste si e foarte jucaus. Sper sa fie tot asa si afara . Eu sunt cam obosita

Adriana, felicitari pentru bebica, sa creasca mare si sanatoasa. E tare scumpica.

Renata cum te simti? Mai ai asa putin! Te-ai hotarat cum o sa nasti si unde?

pe toti bebicii!

31 = Rares
http://community.webshots.com/user/nikolleetta/tags/poze/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

Nikoleta, sarcina usoara in continuare..si sa ai un bebelus sanatos si cumintel..

Anca81, ai grija cu atata antibiotic,..sa nu te trezesti si cu o micoza..de parca infectia urinara asta nu ti-ar fi destul.
la botez, in mod normal se uda copilasii pe caput,..dar asta depinde si de biserica..oricum aveti grija cu ce-i imbracati(asta e si pentru tine Loredana),sa puteti sa-i desfaceti la picioruse,..doar nu o sa va apucati sa-i desbracati de tot,..sa nu le dati nimic cu piciorus gen salopeta sau ciorapei..
pe voi mamicile Anca si Lore si bebelusii vostri Carla si Marc.

Carmen,..Vlad e un dulce!..sa va traiasca si sa fie sanatos!

Mergi la inceput