Mamici si burtici de Baia Mare (11)
Raspunsuri - Pagina 6
anca81 spune:
Dflavia multumesc mult pentru reteta. Acum o dau cu o crema preparata recomandata de pediatra mea, tot pe baza de Stamicin, e putintel mai bine.
Malinka, noi duminica asta pe 12 Octombrie avem botezul. Sincer mie nu-mi plac costumasele acelea pentru botez pline de dantelute si saten. Merg zilele astea in oras si cumpar ceva dragut, alb, pantalonasi cu botosei si o bluzita fara inflorituri. Am un port bebe alb cu fermoar asa ca m-am scos. Nu facem nici petrecere, doar biserica si o masa la Carpati cu nasii si familia.
Mamica fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag
Malinka spune:
Anca81...noi facem botezul pe 9 noiembrie si va fi tot asa, doar o mica petrecere cu familia si nasii...si tot suntem 25 de persoane...plus invitatul de onoare, piticotul Marc...:)...nici mie nu imi plac hainutele impopotionate...si din pacate doar dintr-astea se gasesc in oras...as vrea ceva deosebit dar simplu...nu stiu nici eu ce...
Sa aveti un botez frumos si o petrecere reusita...:)
Fetelor...o saptamana frumoasa sa aveti, in ciuda vremii oribile de afara...ufff, trebuie sa stam in casa...dar macar e bine si cald...:)
Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...
http://community.webshots.com/user/malinka14
ariana2005 spune:
Anca81,..fa-ti o urocultura cu antibiograma..probabil ai luat un antibiotic ineficient,..sau la care esti rezistenta..cere-i medicului tau de familie si un bilet de trimitere la laborator..in legatura cu iritatia..noi am folosit hidrocortizon simplu si a functionat de minune,..dar vezi tu asta difera de la un copil la altul..
malinka,..hainute de botez am vazut si la Ginette,..nu stiu daca am scris bine..
renataozana spune:
Buna fetelor,intru si eu dupa o lunga pauza.
Malinka eu sunt bine ,intr-un final m-am hotarat si eu sa stau acasa de luni,macar ultimele saptamani sa apuc sa-mi fac bagajul de spital.
Nicolletta tu?pe unde esti ?cum e bebicul?
Renata..Mami de Alex si piscotel micut de 37 saptamani
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev306pbs.png" alt="pregnancy due date" border="0" /></a>
anca81 spune:
Ariana, multumesc pentru grija, esti o scumpa. Mi-am facut urocultura cu antibiograma la Medcenter si mi-a iesit enterococcus spp sensibil la mai multe antib., am luat Augmentin. Asta a doua oara, prima data am facut intravenos Colistin si nu mi-a trecut. Acum astept sa mai treaca o saptamana si repet. Sunt tare pacatoase infectiile astea urinare, eu n-am avut niciodata dar se pare ca am luat-o in urma sondei pe care am avut-o la cezariana. Altfel nu-mi explic.
Malinka, i-am luat ieri Carlei de la Materna un costumas cu pantalon si bluzita gen tricotat, grosut.
radcarmen spune:
Ciao!
Pentru ca unle dintre voi va pregatiti de botez, sa va arat si ce a purtat Vlad la botez, in 20 mai 2007: micul crestin.
Poate va ajuta sa va inspirati ptr hainute, bineinteles adaptate toamnei.
Pupici!
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
Malinka spune:
Anca...fa o poza costumasului sa vad si eu, pls...de la materna de pe progresului i-ai luat?
renata...sarcina usoara in continuare...si sa treaca cat mai repede si cat mai usor ce a mai ramas...esti pe ultima suta de metri acum...
Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...
http://community.webshots.com/user/malinka14
anca81 spune:
Radcarmen, e atat de dulce Vlad
Malinka, da de la Materna de pe Progresului, aveau si niste costumase pentru baieti din plus, simple, dragute dar marimi mari (sau cel putin asa mi s-a parut mie). E la uscat costumasul meu, pun poze maine dimineata. E alb simplu, merge si la fetita si la baietel. Am scos la interval si o rochita alba pe care a primit-o, i-am cumparat niste ciorapi cu chilot, facem o proba maine si vedem care ramane.
Cum e obiceiul la botez, se baga copilul cu totul in apa sau se uda doar pe cap? Scuzati ignoranta dar n-am fost niciodata la un botez.
nikolleetta spune:
fetelor
Am revenit si eu dupa o perioada mai agitata. V-am urmarit discutiile, dar inca nu am reusit sa citesc chiar tot ce ati scris. Recuperez zilele astea .
Bebe e bine, creste si e foarte jucaus. Sper sa fie tot asa si afara . Eu sunt cam obosita
Adriana, felicitari pentru bebica, sa creasca mare si sanatoasa. E tare scumpica.
Renata cum te simti? Mai ai asa putin! Te-ai hotarat cum o sa nasti si unde?
pe toti bebicii!
31 = Rares
http://community.webshots.com/user/nikolleetta/tags/poze/albums
ariana2005 spune:
Nikoleta, sarcina usoara in continuare..si sa ai un bebelus sanatos si cumintel..
Anca81, ai grija cu atata antibiotic,..sa nu te trezesti si cu o micoza..de parca infectia urinara asta nu ti-ar fi destul.
la botez, in mod normal se uda copilasii pe caput,..dar asta depinde si de biserica..oricum aveti grija cu ce-i imbracati(asta e si pentru tine Loredana),sa puteti sa-i desfaceti la picioruse,..doar nu o sa va apucati sa-i desbracati de tot,..sa nu le dati nimic cu piciorus gen salopeta sau ciorapei..
pe voi mamicile Anca si Lore si bebelusii vostri Carla si Marc.
Carmen,..Vlad e un dulce!..sa va traiasca si sa fie sanatos!