Mamici si burtici de Baia Mare (11)
Raspunsuri - Pagina 5
irlandeza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dflavia irlandeza in folderul dezarhivat trebuie sa fie fisierul Patch.exe, ruleaza-l cand e inchis programul si da click pe Patch, apoi importa fisierul pcls.exe din folderul unde s-a instalat programul initial. Bafta. Programul e super poti face o gramada de chestii cu el. Patriciei si pt maine. |
M-am impotmolit la import .Unde e , in options? Ca am incercat ceva si cica nu recunoate "nu stiu ce"....Please, help !!!!Nu-s o experta in IT.
MARINELA
Poze de tot felul
P a t t y - la 8 luni
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
anca81 spune:
Ariana, am sa vin cu siguranta, duminica viitoare avem botezul iar dupa aceea am sa ma ocup putin si de mine. Nu stiam ca se suporta Pap-ul din asigurari, am sa cer bilet de trimitere de la medicul meu de familie. Papanicolau si un frotiu vreau sa-mi fac, mi-e teama sa nu fi venit cu ceva crocobauri de la Cluj. Ca infectie urinara din pacate am inca, nu mi-a trecut si tot de acolo am luat-o.
Malinka, dar nu e constipat daca face o data pe zi, e bine. Si Carla face crize cand ii vine kk, nu o pot opri din plans. Si in medie tot o data pe zi face si ea.
Carla are acum o dermatita de scutec ingrozitoare, e plina de bubite si pete rosii. Am fost cu ea la pediatru, mi-a dat ceva crema preparata pe baza de Stamicin insa pana acum nu vad rezultate prea grozave. Sper sa-i treaca, saracuta de ea, cred ca o ustura tare rau.
Mamica fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag
dflavia spune:
irlandeza calea ar trebui sa fie cam asa C:\Program Files\Wondershare\Photo Collage Studio\Pcls.exe
Mami de Stefania 11.05.2008
Poze
radcarmen spune:
Salutare fetele!
Ancaurn, ti-am trimis un email cu cateva informatii despre Mirela si Dana, sper sa poti relua legatura cu ele. Mirela mi-e cunostinta iar Dana mi-e nasa de cununie. Multumesc pentru aprecierile la adresa lui Vlad, am vizionat si eu pozele voastre si sunteti o familie foarte frumoasa. Sa va dea Dumnezeu sanatate si numai bine!
Apropo's, tot la agentia BRD de la Marinex lucrezi? Eu te-am vazut acolo la un moment dat, te-am salutat dar nu cred ca m-ai recunoscut.
Anca81 la Vlad ii trece foarte usor iritatia de scutec cu Baneocin pudra. E singura care functioneaza, cremele ii intretin umed acolo si nu ii trece. Sper sa aveti si voi succes cu Baneocin pudra.
Vlad a scapat de varicela dar dr. a spus sa il mai tin acasa inca o saptamana si abia apoi sa il reintroduc in colectivitate. Asa ca acuma incerc sa ii cresc cumva imunitatea pana da din nou nas in nas cu virusii. Cica varicela scade foarte mult imunitatea.
Fetele cu bebei mici, eu stiu ca daca ii alaptati exclusiv este normal sa aiba un scaun la cateva zile, nu e considerata constipatie. Daca in schimb le dati lapte praf atunci situatia se schimba si ar trebui sa aiba minim un scaun pe zi.
Va pupam pe toate!
PS. Arianna, am si eu o nelamurire. Dr. Costin de la Euromedica e acelasi cu cel din spitalul judetean sau e dr. de la Cluj?
O rugaminte la cine se pricepe. As dori sa ne treceti si noua datele in listuta, daca se poate:
Vlad Gabriel - 7 aprilie 2007, 2890 g, cezariana Euromedica dr. Sasaran, 37 saptamani, scor Apgar 9/10
mami Carmen - 24 octombrie 1975, adica babeta
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
anca81 spune:
Ancaurn, din pacate nu trece cu Baneocin pudra, am incercat. Iti raspund eu referitor la dr. Costin pentru ca am fost pacienta lui in sarcina, cel de la Euromedica este venit din Cluj. Cel de la spitalul judetean e alt Costin.
Mamica fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag
Malinka spune:
Buna fetelor...si multumesc tuturor pentru raspunsuri...:)
Anca81...bafta multa si sa ii treaca repede Carlei iritatia...
apropo...tu cum o imbraci pentru botez? si noi ne pregatim, o sa-l facem in 9 noiembrie si nu stiu cum il imbrac...cautam hainute, eu si nasa...o sa fie frig si nu stiu ce o sa ii dau peste costumasul de botez...dilema e intre o perna dintr-acea in care se puneau demult copii (port bebe) sau o salopeta de iarna...
Cat de tare e normal sa planga un copil? Adica...nu cat de tare ca sonor...ci ca intensitate...piticul meu plange...de fapt urla...pana se inroseste tot si la un moment dat nici nu mai are voce...si e crispat tot...e normal? ma tem tare rau de momentele astea...cand aveam 9 ani, fratele meu cel mic avea crize de spasmul hohotului de plans...stiu ca plangea atat de mult si de tare pana se invinetea si ii lesina mamei in brate...
melly...imi pare rau de patania cu tortul...si noi la nunta am avut tort de martipan, nunta a fost in 19 august acum 2 ani...pe o caldura teribila...dar n-am avut probleme cu el...cred ca e vb de conditiile de transport, de componenta martipanului si mai multe...oricum, a fost superb...:)
dflavia..oare as putea sa-i dau siropelul de care zici tu fara sa intreb doctorita?
irlandeza...patricia are niste ochi superbi...iar tu..un par...lung...:) sunteti doua frumoase...
gravidutelor, ce mai faceti?
Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...
http://community.webshots.com/user/malinka14
dflavia spune:
Malinka daca face cum zici o data pe zi e foarte bine, eu nu am intervenit cu sirop decat a patra zi in care n-a facut, poate la el mai degraba sunt colici. Noi nu am avut colici dar am auzit ca SabSimplex e foarte bun si ajuta si la tranzitul intestinal, Ancaurn poate sa-ti zica mai sigur ca Dragos era mai bine dupa el. Intreaba si medicul, vezi ce-ti zice.
Poze
dflavia spune:
Anca81 eu am o reteta de crema pe baza de oxid de zinc care e foarte buna pentru bebe (e folosita in maternitate) dar se prepara in farmacie:
LOTIUNE PENTRU ERITEM FESIER
ACID BORIC 1,6 g
ZINC OXID 15 g
BISMUT SUBGALIC 15 g
STAMICIN (NYSTATIN) 6 TABLETE (DG)
APA DISTILATA 60 g
GLICERINA 10 g
M.F. : MIXTURA
UZ EXTERN
FORMULA CU CREMA
ACID BORIC 1,6 g
STAMICIN 3 TABLETE (DG)
DERMATOL (BISMUT SUBGALIC) 15 g
ZINC OXID 15 g
TALC 15 g
BALSAM PERU 5 g
LANOLINA 20 g
VASELINA 20 g
M.F.U.
UZ EXTERN
incearca si cu asta, poate merge
Retetele le am de la Ancaurn si sunt incercate si de Melly
Poze
melly23 spune:
deci cand amelia a facut o iritatzie asa urata mi-a dat scumpa de ancaurn aceea crema!!!super buna dar tre combinata crema cu spalat curu si lasat la aer cel putin 30 min!!!eu puneam un cearceaf si sub o punga!!!si asa era ok!!!cine are cearceafuri de stricat ca va trebui schimbat des!!!deci bafta cu curutul!!!aaaaaa si de atunci eu nu mai folosesc nici o crema doar la kk o spal iar la shushu o sterg cu servetel umed il las sa se usuce asa cam 2 min si apoi scutec si nu am mai facut nici o iritatie veci!!!pupici si curaj mamici si rabdare ca trec si greutatile astea !!!primiele 3 luni sunt cele mai grele!!!restu e parfum!!!bine ca apoi apar alte probleme mai incolo gen ca de ce nu face aia asta si cealalta!!eu sunt vesnic nemultumita!!!gata plecam la baita!!!pupici inca o data si noapte buna si bebilor sa lasati mamicile sa doarma!!!
Noi si fluturica Amelia
irlandeza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dflavia irlandeza calea ar trebui sa fie cam asa C:\Program Files\Wondershare\Photo Collage Studio\Pcls.exe Mami de Stefania 11.05.2008 Poze |
Mersi, da' sa sti ca n-am reusit , doar trialul de 30 de zile. Nu ma pricep si pace Mi-ar trebui pasii exacti, adica sti tu....mura-n gura , ca altfel......da' stiu ca nici tu nu ai timp, bebe cere atentie tot timpul. Oricum , ma folosesc 30 zile si apoi.........oi cauta alte programe. Multumesc inca o data.
MARINELA
Poze de tot felul
P a t t y - la 8 luni
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008