Mamici si burtici de Baia Mare (11)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Anca, pana iti raspunde Melly............eu i-am dat SMA galben pana la 6 luni, acum ai dau rosu pana la 1 an, are multe calorii. Nu stiu daca se gasete in Ro., eu mi-am adus cateva cutii de aici cat am stat in vacanta .
Si depinde de bebe daca ai place gustul, s-ar putea sa nu-l accepte.
De ex. nasa lui Patti a nascut o fetita prematur, la 34 sapt. si pe langa laptele de san, i-a dat un lapte praf special pt. prematuri , pt. a recupera greutatea.Daca te intereseaza pot sa o intreb zilele astea.

MARINELA

Poze de tot felul
P a t t y - la 8 luni

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

N-am intrat de multisor si imi cer iertare.
pt Irlandezasi pt [blue]Darius. Multe si multi .
Malinka Dragos e foarte bine, merci de intrebare. doarme mai nou de ma si sperie. Adoarme seara pe la 6-7, uneori chiar 5, baga un bibe in somn pe la 10-10 jumate cand merg eu la culcare, altul tot in somn pe la 3 jumate-4 cand se foieste pana papa si apoi doarme pana cel mai devreme la 7, cel mai tarziu la 9. Cand cum. Si mai doarme si peste zi 2-3 reprize de cate o ora, doua. Am inceput diversificarea de duminica si ii place. As mai fi asteptat, dar din 1 decembrie ma intorc la servici, asa ca n-am prea avut de ales.
Carmen m-am uitat la toate pozele tale si sunt uimita. De cat de frumusel e Vlad si de cate cunostinte comune se pare ca avem. Cu Mirela am fost colega la faculta si o stiu si pe Dana. era colega de liceu cu o prietena si vecina de a mea. Spune-le ca le pup. Si te rog spune-i Mirelei ca as vrea sa ne intalnim daca e de acord.
Anca81 cand Dragos a scazut in greutate si avea mult sub normal, dr mi-a recomandat Prenan. e pt prematuri si pt copii de pana la 5 kg ce au probleme cu greutatea. Cu el, Dragos a recuperat 1 kg in 3 saptamani si asta la 2 luni jumate. E bun.
Melly Milumil1 - 473kcal/100g pulbere.
Ariana[/red] am plans cand ne-ai dat vestea si am plans in hohote si acum cand ti-am citit povestea. Ma gandeam daca sa-ti scriu ceva legat de asta sau nu, ca nu vreau sa rasucesc cutitul in rana tot amintindu-ti. Vreau insa sa stii ca sunt alaturi de tine, ca si celelalte fete de altfel si te sprijinim. Am sa incerc sa nu mai ating acest subiect, dar sa stii ca te inteleg si ma gandesc la tine.

POZE
Poze 2008

Povestea nasterii lui Dragos cel capos
Mami de Cezara (19.07.2003) si capos Dragos (11.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

Ancaurn, iti multumesc..ma bucur sa stiu ca am atata lume pe langa mine care ma sprijina..pe Dragos si mamica..

Anca
te astept pe la mine..sper sa nu te razgandesti..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Citat:
citat din mesajul lui dflavia

Irlandeza programul pentru colaje se downlodeaza de aici si trebuie instalat si activat cu cheia de activare pentru ca sa se poata salva pozele (sa nu fie demo)

Unde gasesc cheia de activare? Am salvat deja programul.....

MARINELA

Poze de tot felul
P a t t y - la 8 luni

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Ancaurn, Irlandeza multumesc pentru raspunsuri. Deocamdata nu schimb formula, Carla a luat foarte bine in greutate, eram doar curioasa.

Ariana, cand imi fac curaj sa merg la control cu siguranta te caut la Euromedica. Nu stii cumva daca dr. Costin are program sau e in concediu.

Mamica fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput

Anca, dr. Costin nu e in concediu,..fa-ti curaj si vino la control,..esti constienta ca amanarea nu e o solutie, nu?..si vino pregatita sa-ti faci si un Papa-Nicolau..scoate-ti bilet de trimitere de la medicul de familie si e gratuit examenul, doar recoltarea se plateste 10 lei. O sa ma interesez daca se poate si la consultatie cu bilet de trimitere,..de ce sa platesti daca ai dreptul la gratuitate?..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

Buna fetelor..:)

Ancaurn...pupici lui dragos cel cumintel...cine o sa stea cu bebe cand esti la servici? si...o sa mergi program intreg?

melly
...superb tortul de la botez...unde l-ati facut?

ariana...si eu trebuie sa vin la control...poate ne vedem...desi eram pacienta dc roman, cred ca o sa vin la dc costin la control de acum...mi-a placut tare mult cum s-a comportat cat am fost in spital...anca81...nu te superi, nu? :) ariana, de ce crezi ca e necesar papa-nicolau?

noi avem maine 6 saptamani, ne pregatim de botez, probabil pe 25 il facem..cautam hainute de botez...dar nu gasim mare lucru in orasul asta...plus ca mami nu stiu cum o sa se imbrace ca hainele stau toate in dulap pt ca nu sunt bune...:)

noi avem ceva probleme cu constipatia...de cateva zile face kk maxim o data pe zi...si e agitat si crispat mai mereu..plus ca seara face cate o criza de plans de-mi vine sa-mi iau campii...voua nu vi se intampla? sa planga mult si foarte tare? de ex, aseara a inceput dupa ce a mancat, pe la 20;30, l-am plimbat, lam leganat, i-am mangaiat burtica...nici un rezultat...si plange foare tare, se inroseste rau...i-am facut o baita...nimic, pe la 22;30 s-a linistit si a adormit...si-a dormit pana la 02;30...au trecut 6 ore fara sa manance...a fost extenuat de la atata plans...azi a facut kk de 3 ore...dar tot plange acum seara...ce pot sa-i fac?

Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...

http://community.webshots.com/user/malinka14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

malinka tortul l-am facut la Maramures dar nu recomand nicicui sa faca tort de martzipan!!!dupa ce l-am scos de la 2 grade la 30 grade am ramas fara un etaj la tort!!!s-a topit!!!pur si simplu am fost dezamagita !!!nu voi mai face niciodata tort de martzipan!!!asta e parerea mea!!!

Noi si fluturica Amelia

Mergi la inceput

Malinka,baietelul plange pentru ca inca are colici,..sau poate ai mancat tu ceva, si atata timp cat alaptezi il afecteaza si pe el,..desi se zice sa mananci absolut orice pe timpul alaptarii, exceptand alimentele care nu iti cad tie bine..mai da-i ceva siropel anticolici,..si multa multa rabdare..crede-ma ca o sa se sfarseasca toate astea in curand...iar de constipat,..nici gand..un scaun pe zi e foarte bine,..chiar si la 2, 3 zile nu e absolut nici o problema. sa nu-i pui supozitoare cu glicerina..eventual incearca cu termometru..te astept la Euromedica..si sa nu cumva sa indraznesti sa nu ma cauti..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

Malinka piticul Marc sa treaca colicile. Si eu am patit cu constipatia si i-am dat siropel Lass Baby, si dupa numai 3 doze a facut, e foarte bun. Si azi i-am dat dupa o perioada lunga in care n-am avut probleme, acuma asta era a treia zi cand nu a facut si dupa prima doza, la cateva ore s-a usurat. Acuma eu ma gandesc ca la voi mai degraba sunt colici.
ariana2005 suntem alaturi de tine si e fff bine ca ai inceput lucrul, pupici fetitei tale.
irlandeza in folderul dezarhivat trebuie sa fie fisierul Patch.exe, ruleaza-l cand e inchis programul si da click pe Patch, apoi importa fisierul pcls.exe din folderul unde s-a instalat programul initial. Bafta. Programul e super poti face o gramada de chestii cu el. Patriciei si pt maine.

Mami de Stefania 11.05.2008
Poze

Mergi la inceput