Mamici si burtici de Baia Mare (11)
Raspunsuri - Pagina 20
ariana2005 spune:
Malinka,..am primit mesajul tau..sper sa ne reintalnim curand..doar nu stai foarte departe..multumim de urari
..ma bucur ca v-am cunoscut..
Dflavia,..multumim..
mamica si pe Stefania
AdrianaSM spune:
La multi ani pentru frumoasa Ariana! Sa cresca mare si sanatoasa, sa va aduca numai bucurii si impliniri...multi pupici pentru ea si mamica ei...

nu pot sta mult...
va pup...
AdrianaSM
de
Estera
http://community.webshots.com/user/AdrianaSM
anca81 spune:
Ariana 

Dflavia, eram cu soacra mea, am iesit putin la plimbare cu ea si cu Carla. Mai nou stam cate 6 ore pe afara, Carla are toane si plange tare mult in casa. Noroc ca tine vremea cu noi.
Malinka, am descoperit un parculet tare dragut la RFN, ma gandeam sa merg acolo azi. Vrei sa vii? Trimite-mi un SMS daca ajungi sau spune-mi unde mergi tu. Chiar e pacat sa nu ne intalnim daca tot iesim afara, doar locuim in acelasi oras ![]()

Mamica fericita de Carla Alexandra 
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
Malinka spune:
anca81...zi-mi la cat iesiti si unde...si vin si eu...nu pot sa folosesc telefonul, am ceva probleme cu el...:)
Mami Loredana
si
Marc Alexis, o minune de copil...
http://community.webshots.com/user/malinka14
ariana2005 spune:
Anca81,..multumim..apropo tu cand vii la control?..
Adrianasm,..multumim,..sa-ti creasca fetita mare si sa fie sanatoasa
Malinka spune:
buna fetelor...sa aveti un sfarsit de saptamana minunat...
ieri piticul meu a implinit 10 saptamani...si-am reusit si eu sa scriu povestea minunii mele...o gasiti la semnatura...:) e lungaaa dar sper ca nu plictisitoare...:)
anca81...ajuta-ma cu o chestie...cum sa fac ca, la semnatura, il loc de linkul care duce la pagina cu povestea sa imi apara "povestea minunii mele, Marc Alexis" ? nu stiu sa schimb asta...
pupici carlei, speram ca e mai linistita acum si asteptam sa ne vedem saptamana viitoare...
ariana...cum ati sarbatorit-o pe ariana? 
Mami Loredana
si
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=128825
http://community.webshots.com/user/malinka14
anca81 spune:
Ariana, vin cat de curand, acum mi-a venit ciclul, astept sa treaca
Poate vin impreuna cu Malinka ![]()
Malinka, scrii asa: [ url = " adresa link-ului " ] denumirea povestii [ / url ]
Sa pui neaparat adresa link-ului intre ghilimele si sa scoti spatiile pe care le-am pus eu intre cuvinte.
mamica frumoasa. Gagici, am vazut un pui superb de Malinka, intr-adevar Marc Alexis e o minune de copil
Ne vedem saptamana viitoare 
Edit: Malinka, e foarte frumoasa povestea puiului vostru, mi-au dat lacrimile. Sa stii ca te apreciez foarte mult si-mi este tare draga 
Mamica fericita de Carla Alexandra 
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
AdrianaSM spune:
Malinka...multi 
...povestea minunii voastre este foarte frumoasa...ca baietelul pe care il aveti, dealtfel.am citit cu sufletul la gura tot ce ai scris si m-am emotionat tare...m-a amuzat faptul ca iti doreai asa de mult fetita ei uite ce mandrete de fecior ai!
si eu mi-am dorit dintotdeauna sa am o fetita...dar in momentul cand am ramas insarcinata am simtit ca e baiat...asa am simtit eu, asa am crezut.ma uitam numai la hainute de baietei, numai la nume de baieti.sotul mi-a spus: o sa fie fetita, stiu eu ce am lucrat acolo..:)))dar eu nu am crezut! si la 17 sapt cand doctorul mi-a spus ca e fetita am ramas socata...nu mi-a venit sa cred...asa cum spui si tu, m-am simtit putin vinovata fata de bebele din burtica ca eu pana atunci vorbeam numai de baietel...dar m-am oisnuit repede cu ideea si acum sunt super fericita...si totusi n-am abandonat ideea de baietel, si sper sa-i facem Esterei un fratior...peste 2-3 ani...
la mamica Malinka si la frumosul ginerel..:)))![]()
Sper sa am si eu timp sa scriu povestea scumpei noastre fetite...
Aseara de la ora 19 pana pe la 1 noapte nu a vrut sa adorma nici cum...am fost foarte obositi si eu si sotul...nuami ea nu era deloc obosita...pana la urma a picat si ea si a dormit pana la 5:30...
Fetelor voi faceti baita in fiecare zi la bebei? In Mama si cpilul scrie ca in fiecare zi, in Dr.Spock spune ca tot la 2 zile, sau chiar mai rar...eu pana acum i-am facut tot la 2 zile...a fost mai greu pana ne-am obisnuit; in seara cu baita ma oboseam asa de tare cu pregatirile, cu spalatul, emotiile...acum e mai bine, suntem mai rapizi si mai eficienti...
AdrianaSM
de
Estera
http://community.webshots.com/user/AdrianaSM
Malinka spune:
Anca81...multi
pentru tine, multumesc frumos de ajutor...:)
multumim de cuvintele frumoase, si tu mi-ai placut mult, sper ca ne vedem saptamana care vine, doar ca nu putem maine ci eventual marti, cam pe la amiaza, in parc la rfn...sper ca se simte mai bine...acum e Marc cam agitat, am fost cu el la bunici la sighet, a plans cam mult seara, acum plange iar...dar trecem noi peste toate...
adrianasm...multumim frumos de aprecieri...
noi ii facem baie o data la 2 zile, pana nu demult ii faceam in fiecare zi dar acum consider ca e destul asa...stiu ca multe mamici ii fac in fiecare zi dar fiecare face cum simte ca e bine pentru copilul lui, nu?
pentru noi e o placere momentul baitei, ii place mult in apa, sta foarte linistit...mai nou rade cand il pun in cadita, e chiar foarte ok...oricum nu dureaza mai mult de 15 minute baita, plus ingrijire de dupa inca vreo 15...de pregatire se ocupa intotdeauna tati...:)
Mami Loredana
si
Povestea minunii mele
Aici vedeti poze cu noi