Puiuti de Randunici 2008!! (103)
Raspunsuri - Pagina 8
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihutza11 na ce mai treaba... cand sa ma bag si eu in pat s-a trezit maimutzica cu chef de vb.. sper sa adoarma inapoi repede.. Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008Pozici Creste gargaritza www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara |
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
tuchita spune:
Buna dimineata!
Multam de
, Simo, sa-ti fie nunta de bine, in ciuda frigului indurat!
Mimo, cam tristuta sunt, intr-adevar! obosita, stresata ca nu apuc sa citesc mai mult de 3-4 ore pe zi, ingropata in cratite cu mancare in bucatarie....vesnic se termina prea repede( daca fac mancare buna!
)!
Si eu la intalnire cu Cm-ul, in week-end sora mea care ma iubeste s-a gandit sa-mi lase nepoata de 11 ani pe cap, nu ca mi-ar face mari probleme dar e inca un copil in casa...
Na, ca mi-am zis si ofurile!
Lui Seb ii dau branzica de vaci de la Covalact, m-am saturat sa-i fac cu calciu lactic! A primit-o excelent, fara probleme digestive!
In plus, dintele al doilea a lui Seb s-a suparat ca l-am sarbatorit prea devreme si s-a rzagandit si nu vrea sa iasa, are saracul o gingie umflata, crapata si galbejita , dar dintele inca nu se simte la mana, asa ca mai urla si el ocazional!
Si tot ce-mi doresc e sa se termine odata( desi de la 1 ianuarie ma astaepata somajul!
), sa plec si eu 3 zile la munte, sa ma uit in gol fara sa mi se para ca pierd timpul!
iar cireasa de pe tort e ca examenul s-ar putea sa se amane o saptamana, ceea ce inseamna ca probele practice le voi da probabil in saptamana in care Ilinca va avea vacanta la gradinita....si imi fac deja planuri sa o fac pachet la soacra!
Gata, m-am terminat de vaitat, bine ca macar suntem sanatosi, ca altii se chinuie cu ceva mai mult decat un dinte( Ariel ,
)! O sa-mi revina si mie zambetul pe buze!
va pupez pe toate, va doresc sa ciripiti cu veselie!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
Kya spune:
Neata si multam Simo de cafeu
Buna tare!
Clau chiar asa, dupa 2 granule functioneaza? Wow! Foarte bine, ma bucur pentru voi. Sa ajungeti repede la o noapte intreaga dormita tun, ca tare bine mai e.
La multi ani bebeilor!
Eu ma pregatesc sa ies in parc, ca are randunoiul de mesterit ceva prin casa, si vrea liber sa se desfasoare. Hai sa-l laud ca el singur a reparat glaful usii si geamului dintre camera si balcon, dupa ce am inlocuit geamul... Cimentat, raschetat, gletuit, vopsit! Si chiar a iesit foarte bine. Ce mai, mester mare.
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
cami33 spune:

AM IMPLINIT 6 LUNI!!!

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
POZE NOI
pozici
ralucaspm spune:
Buna dimineata, fetelor si puiutilor !
Nu am mai scris de mult pt ca nu reusesc sa-mi fac timp si nici de citit nu am citit decat rar.
Noi suntem bine, bebe creste, a avut 7450g la 6 luni, sta in fundulet singur de vreo luna, noaptea nu doarme mai deloc. Mai bine doarme ziua. Cu mancarica stam cand mai bine cand mai putin bine, dar Slava Domnului, sa nu ne plangem. De dimineata devreme il alaptez, apoi mar+para+pepene galben razuite, la urmatoarea masa, banana intreaga, apoi cartof (nu prea ii place)+morcov+dovlecel (am incercat si cu telina, dar nu-i place deloc), seara crema de vanilie (din faina de orez) si noaptea alaptat de cate ori nu putem sa-l linistim altfel, adica de multe, multe ori. Am mai incercat ziua si un pic de suculet de portocale, dar nu prea ii prieste si mai amanam pana apar portocalele noi.
Vroiam sa va intreb daca s-a intamplat ceva cu Naty, ca nu mai vad mesaje de la ea care era sufletul crengutei.
Nu stiu daca s-a mai indreptat vremea in Bucuresti, dar aici e f bine. E un pic racoare, dar e placut. Au venit si niste prieteni din Bucuresti aici (fosta colega si prietena din facultate ) si astazi avem program de iesit cu ei. O sa-i iau lui bebe mancarica cu noi, sa vedem cum ne descurcam sa manance afara fara sa ne murdarim ca purceii.
A, inca ceva, de acum cateva luni, nu stiu cum i-a venit Ioannei si-l striga pe bebe "Bebof Dobos" si acum il strigam toti asa, chiar si parintii mei care sunt in Bucuresti
Asta daca tot nu l-am botezat inca
(daca va aduceti aminte , va scriam eu f demult ca avem ceva neintelegeri si ne-a ramas copilu' nebotezat. Poate la mojorat cand si-o alege singur nasu'...)
Duminica excelenta !
Raluca
Georgios (13.03.2008) si
Ioanna (5.07.2006)
ralucaspm spune:
Acum am inceput sa citesc capitolul si am vazut ca vorbiti despre jumper. Imi puteti spune si mie de unde ati luat, poate o trimit pe mama sa ne ia si noua. Mama o sa vina la noi peste vreo 10 zile si poate ar putea sa mi-l aduca.
Cory a mai aparut pe crenguta, sau e si ea f ocupata ?
Raluca
Georgios (13.03.2008) si
Ioanna (5.07.2006)
luny spune:
waaailiii, Ralucaaa from Greece!!
cam asa stau lucrurile si la noi noaptea+alpatatul, deci nu sunt singura 

aici sunt acum 12 grade!!
oribil! apropo, am fost in Halkidiki in septembrie la inceput, tare fain a fost si de data asta, esti o fericita ca locuiesti acolo!
LUNY
amira_roxana spune:
neatza!
am dormit f prost din cauza randunoiului care tuseste ca un magar si nu vrea sa se duca sa-si ia un sirop mai ca lumea. i-am dat prospan de la Amira si stodal, dar vad ca n-au efect. cred ca paxeladine sau coldrex nite ar fi mai bune, nu?
azi am incercat varianta olgutzei cu mar si piersicutza steameruite si un pic de laptic, pe care i le-am pus in bibe....cu gandul ca poate o pacalesc. ei draci
. asa ca ma duc maine sa ma aprovizionez cu ananas, si alte fructe mai ciudate sa vedem. as incera mango, mie imi place f mult, sa vedem, ei i-o place? ideea e ca ea nu vrea nici iaurt d-ala de la humana cu fructe nici macar hulitul danonino...nik decat lapte destul de putin si legume. oare o sa mai manance si altceva vreodata? nici branza calcica cu fructe nu vrea 
raluca
pt comenzi jumper: http://jollyjumper.ro/comanda.html
clau ce vesti bune cu rebeccutza!
ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
_
Too much love will kill you
amira_roxana spune:
LA MULTI ANI BIANCA, DAVID, LUCA!

ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
_
Too much love will kill you
luny spune:
LMA COPILASILOR ANIVERSATI ASTAZI!!

LUNY