Puiuti de Randunici 2008!! (103)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Da, mai, shame on me ca nu stiam...

Dar uite ca aflu ca se deschide Kika! Yupiii! Au lucruri mai frumoase decat la Ikea.

Raluca mamica de Sanziana mititica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Luny
eu de HB intrebam, la ce articol scump adica?
eu m-am lasat de prajituri, de ieri

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

scol copiluuuuuuuuuuu' cu rasul asta!!
parca Vlad avea un cub, cand ne-am intalnit in parc, seamana cu alea de la Brevi de pe HB! d-ala as vrea, si jucarii de baie, ca doar e acvatic rau Mufa!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Eu va zic noapte buna, ma retrag la dormitoarele imperiale.

Raluca mamica de Sanziana mititica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

si eu, ca am program artistic cu noaptea-n cap!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

Citat:

Luny

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

parca Vlad avea un cub, cand ne-am intalnit in parc, seamana cu alea de la Brevi de pe HB! d-ala as vrea, si jucarii de baie, ca doar e acvatic rau Mufa!

Iti dau reply ca cine stie ce mai intelegi si ce-mi raspunzi la ora asta Cubul l-a primit Vladutz, nu stiu daca e de la HB...dar erau la jucarii de baie garla, ca sa ma exprim acvatic!Scumpe ce-i drept, multe dintre el...dar si din astea cu stropitoare si ventuze mai accesibile erau...merita vizitat...am intrebat de rate la bamboo ca la a mea s-a terminat bateria si nu mai aveau la mall
Acum ma duc si eu la culcare, te pup, va pup, noapte buna

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Tocmai voiam sa dau cafeluta, dar vad ca ne-a lasat Simo! Merci Simo, eu am trecut din nou pe decof.

Mare minune mare, Rebe a inceput sa doarma mai bine. Am asteptat sa mai treaca inca o noapte sa va spun vestea asta mare pentru mine. Adica s-a sculat de vreo 4 ori, dar nu de 15 ori!
Asa ca traiasca Bitza cu recomandarea de a merge la homeopat si traiasca minunatele granule...Unde pui ca a luat doar 2 granule pana acum si am inceput sa am rezultate.

Mimo, sa stapaneasca sanatos masinuta Vladut , e super ca merge deja cu ea, Rebe nu prea poate. Bine, am covor grosut pe jos si cred ca din cauza asta...SAu e ea prea pitica si fara forte inca...

Sovi, era prima incercare caci in seara dinainte cand a ajuns la noi, Rebe era prea obosita si n-avea chef de nimic. DAca zici ca s-a descurcat bine, e super, eu ma gandeam ca nu prea stie ce sa faca cu el!
Sa stapaniti sanatosi toate achizitiile de la Ikea, de cand vreau si eu sa ajung si randunoiul ma amana mereu..., nu suporta zona aia.

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

am revenit aici pe crengutza!
intai:
La multi ani puiutzilor ce au mai adaugat o lunitza de ieri si de azi!

multumim inca o data de urari! sunteti niste scumpe!
desi nu prea aveam sperante s-a dovedit o seara faina.. lumea s-a simtit bine, ca vinul/whiskey-ul au cam dezlegat limbile si uite asa lumea s-a pus pe rasete si voie buna.. eu am "halit" 2 beri si am zis ca gata.. desi Andra adormise, dar am zis totusi sa nu exagerez.. oricum nu s-a ajuns la performantele ursuletilor cu cantari si lambade.. dar e bine ca s-a simtit lumea bine .. iar ca sa ma si laud: friptura -yummy, iar tortul a fost un hit!! mi-a iesit de minune!

gata cu laudatul sa trecem la recuperat!

ce chiscutze de Bubu de Cami am vazut!
Ursule ala cu soacra si pisica!!!
Bitza si la noi max 10 min ambii sani(si numai seara papa din ambii).. iar ce e peste e joaca..
mama Kitzy tare-s curioasa cum o sa arate cu 2 canini!
Bv Razvanel!! tot asa sa o tii!
Liana super tare bancul!

ma minunez si eu de unii pui care nu fie de deochi papa chiar f bine.. dar eu parca-s nu stiu cum.. parca nu ma pot organiza cu diversificarea.. inca nu am inceput cu legumele, tot cereale si lapte, dar vad ca inca se satura asa.. dar cred ca o sa atac mai in fortza legumele sapt viitoare, ca de poftit cand mananc eu ceva pofteste si i-am mai dat asa cate un pic, atat ca nu avem inca o program legat de diversificare.. off ce simplu a fost cu alaptatul!

Ariel imi pare rau de otita! bietul pui
Bubu distractie placuta! si abia astept sa vedem poze!
Luny ce tare Mufa cu deliciul lui!!
si Teo de Liana cu caciula aia!
ce scumpa e si Rebe-tzopaila!
Simo suna din poveste nunta aia! ce frumos!
Mimo faine si bancurile tale!
Bv Clau pt trezirile mai putine! sa dea DD sa fie tot asa!

cred ca as mai fi avut de zis una alta.. dar m-a luat somnul si in plus si o mica durere de cap!..
asa ca ma retrag in pat, in lenjeria proaspat spalata!

p.s. mi-am amintit ceva.. Blanka, cand aveti operatia? ca am uitat!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui luny

Citat:

Luny

poze

Iti dau reply ca cine stie ce mai intelegi si ce-mi raspunzi la ora asta Cubul l-a primit Vladutz, nu stiu daca e de la HB...dar erau la jucarii de baie garla, ca sa ma exprim acvatic!Scumpe ce-i drept, multe dintre el...dar si din astea cu stropitoare si ventuze mai accesibile erau...merita vizitat...am intrebat de rate la bamboo ca la a mea s-a terminat bateria si nu mai aveau la mall
Acum ma duc si eu la culcare, te pup, va pup, noapte buna

poze

neatza!
tot cu reply, ca nu inteleg, unde-s frate, preturile, vizitat unde? iar celebra rata de la bamboo, la mine nu a luminat niciodata, tare m-a ofticat!

Mufa asta e cevaaaaa...s-a trezit la 4,40 si pana la 6 n-a mai dormit, era cu ochii cat cepele, n-a tinut nimic sa-l adorm!! si la 8 iar era fresh!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

na ce mai treaba...
cand sa ma bag si eu in pat s-a trezit maimutzica cu chef de vb.. sper sa adoarma inapoi repede..

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput