Puiuti de Randunici 2008!! (103)
Raspunsuri - Pagina 9
amira_roxana spune:
Mimo
pana la urma unde sunt preturile afisate pe HB?
ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
_
Too much love will kill you
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui amira_roxana Mimo pana la urma unde sunt preturile afisate pe HB?![]() ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008) _ Too much love will kill you |
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mstela spune:
Saluti..
Of,ariel,prin ce ati trecut voi ieri..sper sa nu se mai repete vreodata..te faci pe el de sistem romanesc.Noi cand am fost la urgenta in seara aia cu indigestia,la fel era,sala plina de bolnavi,cu tot felul de viroze, dar ne-am bagat in fata,am anuntat ca avem un sugar care a varsat mult si ne-a bagat inauntru in 10 min..sunt tembeli ca nu au un sistem organizat.Ne parea rau ca nu ne-am dus la iomc,cu toate ca si acolo o fi la fel,dar la gr alexandrescu vin si de prin imprejurimile bucurestiului..
si sanatate muuulta Teolinului sa treaa rapid.Saracutul!
Moamaaa,si Sanziana e precoca??

Eu am avut o noapte zbuciumata,cu treziri multe din cauza Teodorei care tot maraia si vroia tzatzi
...iar la 3 noaptea,prindeam tzantzari cu paharul pe pereti fiindca ne-a bazait unul in camera si bineinteles ca a muscat-o pe Teodora de obraz,ca tot mai avea urme de acum 2 nopti...moamaa,imi vine sa urlu cand vad tzantzari..nu mai dispar odata..din cauza ca soatza/socrela nu trag bine perdeaua in bucatarie..
A gasit ieri socrela sita de fiert la abur IN PIATA OBOR
.Nu mi-a venit sa cred...e IDENTICA cu cea din catalogul ikea,de inox..si tot acolo a gasit si oala micuta cu capac de inox in care intra perfect sita la diametrul cel mai mic...si arata superrr
...nu ma gandeam sa existe asa ceva in piata.Sa vedem daca ii plac legumele azi Teodorei,facute la abur..
Azi a lipait 4 lte de suc de morcov
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
luny spune:
Felicitari, Tea, bun suculetul de morcov!!:))
si Mateiu' a papat bine piureul de legume!! clar, rosia e de vina!!![]()
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ariel_7000 spune:
buna fete! teo e mai bine, nu a mai facut febra, a zambarit, vorbit si tzopait toata ziua, azi noapte avea chef de povesti cu noi....iar avem ochii ca de la sudura, dar macar imi pot auzi gandurile, in sfarsit...nu mai plange:), nu mai are tzipatul ala de durere, sfasietor,la care ma apuca
de neputinta...din pacate are un antibiotic f. puternic, la 12 h, dar am si inceput sa-i dau biotics, ca sa-i protejez burtica...a inceput sa si pape, cu piure lingurita, cu placere, nu ma mai "balacareste":)), lapte din bibe, mai greutz, dar tot e ceva ,fatza de acum 2 zile...
VA MULTUMESC MULT DE SUSTINERE!!! 
SUNTETI MINUNATE!!!
tuchi,
, lasa necazurile deoparte, da-le jos pe podea si sari cu picioarele pe ele, pana le faci late!!! sau hai la ZZ si varsa-ti tot amarul in camara mea! te eliberezi:)
luny, roshia e vinovata??? la ghiveci cu ea!!:))
roxana, miam miam, ananas?? astept impresii de la amira:) ma bate gandul si pe mine sa incerc...
sov, nu am mai ajuns la budimex, era departe...ne gandeam sa mergem la medlife, dar a facut nene ala galagie si ne-au bagat in seama si pe noi:) merci mult!
mimo,baby, unde esti? "te caut zi si noapte, dar stiu ca e-n zadar!!!eeeee"....just iris:) nu te-am vazut pe mess si nu am avut in poala cui sa plang
:)) abia astept sa-mi dai pe "suze-n buze", ca m-am saturat sa sap noaptea prin costumas, body si pampers, apoi sa dibuiesc "obrajorii" sa pun termometrul:) fara prajituri??? esti sigura? nici minole? 
mihutza, tu la Za Zen??? hahahha...
ursu invatza...clau face liniutze, cami la fel :))
eu ma duc sa fac ceva, nu stiu ce, gasesc eu...oricum nu conteaza, caci orice as incepe, sigur se trezeste teo si nu mai pot continua:))
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
ADEVARATA MEA FATZA!!! INVITATIE LA VALS - IN CAMARA ![]()
tuchita spune:
Ariel, ma bucur ca sunteti ma bine! Nu-s convinsa ca budimexul nu era mai aproape de tine, dar poate n-am inteles eu bine pe unde vietuiesti! sau Gomoiu? Ideea e ca la Grigore se duce tot Bucurestiul si de aceea e full mereu!
De curiozitate=- ce antibiotic i-au dat lui Teo?
Si alexuta e bine? ca voi de obicei sunteti in grup bolnavi!
cat despre nervii mei....Ilinca si-a bagat degetul in mamaliga proaspat rasturnata, cu contributia consistenta a nepoatei, pe care imi vine sa o strang de gat! a facut catamai flictena, a urlat, n-a mai mancat, in cele din urma s-a culcat!
dar laCm-ul meu vijelios si starea de rahat in care sunt, mai am doar o picatura si rabufnesc!
Ma duc ca urla Sebul, iar tatal nu se clinteste de la tv..pe principiul ca si eu stau la comp, de ce el?
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
ariel_7000 spune:
tuchi, budimexul era departe de gr. alexandrescu, la care eram deja cand am vb cu sovi la tel:)) eram cel mai aproape de medicover care apoi am aflat ca nu au prg la ora aia...
la gomoiu, a zis al meu ca nu mai merge ever never!!! am avut o experienta urata cu alex cand avea aproape 2 ani...plus ca sper gr. alex. ne-a indrumat pediatra, a zis ca se fac recoltari chiar daca e sambata, ma rog, le stie ea pe ale ei...am obs, ca inainte trimitea la gomoiu, iar de 1 an si ceva incoace la gr. alex. ...
oricum, bine ca am dat de dr. aceea, tare tinerica si dulce, saraca era capiata de cate urgentze ... mai, dar m-am scarbit iar de atitudinea babelor tzafnoase, atitudine ca la piatza!! au sarit in capul unui tatic si se luat de dr. ca de ce a primit o fetitza care "s-a bagat inainte"...nu a stat cu ele la discutzii, dar cand a ieshit fetitza, avea dr. intr-o tavitza o bomboana....care-i ramasese pushtoaicei in gat!!! catzi oameni rai, frate!!! 
teo ia UNASYN si picaturi GARASONE (cu gentamicina)...oricum, pe o scara de la 0 la 10, ieri era la 1, azi e la 8-9 !!!
alexutza e bine, e la tzara pana diseara, sper sa se intoarca "curata", fara mucishori, tuse sau alte d-astea, ca nu stiu cat mai am pana fac booooooommmm!!!
tot nicio ameliorare cu CM??? ufffff, stiu cat de nasol, ca si eu am o stare nasoala rau de la el...bine ca a trecut la mine, de ieri...
ilinca
, e fenomen!!! e genul de copil "atomic" pe care-l ador eu!!! iar seb, promite, promite si el:))))
noi nu avem tv, dar intrebarea cu forumul a inceput sa apara si la noi:)))

...i-am zis lui al meu sa-mi deseneze un pct pe tavan, in care sa ma uit si sa meditez, cand copiii dorm, cand el are alte treburi si n-are timp de mine..., cand treaba e facuta sau pur si simplu nu am chef de ea....ca acum de ex!!! am facut ieri hei rup si am spalat 3 masini, am facut azi dimi papa, curat si acum...ce sa fac, ca al meu citeste...FORUM!!, raspuns corect!
si
underqueen spune:
salut...mi-e somn de mor, ma doare tot corpul si copilul meu are o energie ceva de speriat...fusai la cumatrie aseara si cred ca-mi trebuie o saptamana sa ma refac...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
minunea mea
asa creste strumful mare
ariel_7000 spune:
stela, hai ca nu mai avem mult cu tantarii!!! da pe tea cu fenistil gel, e super bun!
tuchi, am uitat sa-ti zic, eu am facut BOOOOOMMMM aseara....noroc ca e al meu om cu cap si m-a lasat in pace,sa ma dau cu fundul de pamant si sa
, sa ma descarc si nu mi-a zis nimic...
si
mstela spune:
LMA BBILOR ANIVERSATI AZI!
sovi,bv pt initierea in ale diversificarii...Doresc sa pape sashonul tot castronelul!
Mai,dar cat costa o urgenta din asta la medlife?
clau,bv pt rebecuta granulata cumintik!!

cata,sa treaca odata supararile!
Raluca
Ariel
Eu m-am lasat pagubasa cu piureul de legume,ca nu am mai suportat ifosele si mancariciul.A papat putin.Of..Si cu cat suflet le facusem..si la sita noua care e excelenta..insa imi treb nervi de otel,dar und se gasesc sa iau??

Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"