Pepenasi de iulie-august 2008 (13)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Anoo esti nebatuta? Uita-te pe prima pagina la linkul cu "poezii pt mamici" si o sa-ti vezi opera. Aia de nascut ca de welcome nu-ti trebe Si coboara la vecina, acum!

Biri prefer sa nu-mi amintesc, pt ca m-a socat suficient la vremea aceea. Si noi ne impacam bine, da' vezi tu, oamenii au destule fetze uneori. Prajituri trimit putine, ca si eu am sunci de conservat si in ultima vreme mananc dulciuri efectiv ca nesimtita. In 28 de ani nu am mancat atatea ca in ultima luna...si mai am pretentii sa slabesc..uuuuaaaa E cald zici?

Noi dormim bagate in saculet subtirel da' cu mainile afara, ca altfel e crima dom'le. Da' nu se trezeste, poti sa tai lemne pe ea cand adoarme.

Madalina superb! Asta m-a dat gata "din aripi de ingeri si din parfum de Rai."

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

m-am intors de la interviu...am scris un ditamai mesaj...cad sa-l postez....mi-au cerut sa-mi schimb parola..
...mai scrisesem si cu amanunte..

...buuuuuuuuuun..ideea e ca la inceput mi-au dat un test de m-a facut praf...eu am gresit, Anaxena l-a gresit, am auzit ca si tu Ruzi...si Cristi la fe...maine va pun intrebarile sa va cruciti..da..da..

..apoi interviul cred ca a decurs bine...eu imi fac griji de test...serios ca am avut o parere muuuuuult mai buna despre mine...acum am niste intrebari pentru mine f serioasa

...acum o sa vad daca ma mai suna sau nu...daca nu se uita peste test, sigur ma suna ....altfel...NUUUUUUUUUUUUU

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

tb sa vb cu voi,ca imi vine intruna sa l sun pe cris... si l am sunat deja de 3 ori si a plecat doar de 2 ore...stiti ce m a intrebat?
//plange,mami,bebe dupa mine?//
imi venea sa i spun//nu,mami,eu plang//...

azi bebe a fost cumintel,doar s a smiorcait cand nu m a vazut langa el...azi i am dat si juma de borcanas de la hipp,morcovi cu orez parca,pt 4 luni.a mancat,dar nu s a omorat,se cam stramba...
si lui inca ii curge ochisorul si ce ma nelinisteste pe mine e ca uneori ii mai //aluneca//un ochi,oare o fi normal?sper sa nu aiba strabism...nici acum nu i s a definitivat culoarea ochilor si habar n am daca vor fi albastri sau caprui...

ILEANA,te inteleg cu faza cu durutul carnii,nici mie nu mi place sa se ocupe altcineva in afara de mine si de sot de copiii mei..hai ca are fraza mea o topica...cred ca ai inteles ce am vrut sa spun...

CARMENELA,eu am avut in liceu o colega de clasa care avusese buza de iepure si abia se cunostea operatia.tipa era inteligenta,deci nicio treaba cu retardul asociat cu buza de iepure...cat despre socul pe care l ai zilnic,te inteleg perfect...eu vreo 6 luni dupa nasterea lui cris am crezut ca are spina bifida si in gandul meu numai asta era//voi avea un copil cu probleme//...din fericire,cris n a avut nimic si e bine ca si allegra va arata in curand asa cum iti doresti tu sa arate.

FLO,iti doresc petrecere frumoasa la botez si timp frumos!m am tinut de mult sa ti spun ca te admir pt ca te descurci cu 2 copii mici!

VIOLETA TM,MADINA,TRULI LULI,ce mai faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Vin si eu cu o reteta de Brownie pe care eu o ador pur si simplu.

Brownie

Ingrediente:

• 200 g ciocolata amaruie
• 100 g unt
• 250 g zahar tos
• 2 oua
• 150 g faina

Mod de preparare:

1 - Preincalziti cuptorul la semnul 3/170ēC. Ungeti si tapetati o forma de copt, patrata (15X15 cm). Intr-un vas, la bain-marie, puneti 100 g de ciocolata amaruie, untul si zaharul tos si amestecati pana la omogenizare. Lasati compozitia sa se raceasca si apoi incorporati, pe rand, oualele. Adaugati 100 g ciocolata amaruie, taiata bucati, precum si faina cernuta.

2 - Turnati compozitia in tava de copt si dati la cuptor timp de 25 minute. Lasati negresa sa se raceasca in tava inainte de a fi taiata in patrate.

Cand o scoateti din cuptor, negresa trebuie sa fie spongioasa si umeda; ea se intareste pe masura ce se raceste, asa ca nu trebuie tinuta la cuptor mai mult decat este necesar.

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Bei, io nu avusei net toata ziulica . Asa ca acu am citit repede pe diagonala.

In primul rand, multumim de laude si aprecieri .

Flo, Ilinca a fost luata de Tudorel al Sursulei. Sorry...

Raportez ca am primit plicul de la Cord Blood. Avem celule pentru 85 de kg, deci e bine. Acu trebe sa si platim.

Cu greutatea, cu griji si stres am reusit performanta de a ajunge la 54 de kg, plecata din 56 inainte de sarcina . E si bine da e si rau, ca cine stie unde ma opresc in ritmul asta...

Sunule, . Baga mata te rog un ochi www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2002&e=product&pid=41735" target="_blank">aci ca are demo si spune-mi daca caruselul asta are ceva in plus fata de al tau cu ursuleti. Trebe sa ma decid pe care sa il iau, si asta e mai scump decat cel cu ursuleti pe siteul ala unguresc www.c-sale.ro/index.php?akt_menu=100&kk_id=1677" target="_blank">aici. Ma intreb de ce... Poate ca are ceva in plus, help me find it. Are mai multe melodii oare???
Anna_Baby, si tu parca il ai pe cel cu ursuleti. Deci, please, uitati-va daca are ceva in plus care sa merite diferenta de bani, ca nu stiu ce sa aleg. Asta mi se pare si mai frumos colorat, dar numai pentru culoare nu l-as alege.

Carmenela, cum ma lamureste Sunisor iti spui pe care il iau, ok?

O sa ma uit la pozele noi maine.

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Bai, s-a gandit aseara sotul meu sa-mi upgradeze opera pe laptopul meu si bineinteles ca nu mai merge, si nu merge nici mozilla, iar explorerul oricum nu-mi mergea dinainte. Asa ca am ramas fara browser, deci fara net. Acum folosesc laptopul sotului da' el il ia cu el la birou asa ca trebuie rezolvata rapid problema la al meu...

Ce ma bucur ca a inceput sezonul 2 din Dinastia Tudorilor!!!

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Vad ca la mine e greutatea cea mai mica a primitorului de celule stem, eu am doar 44kg, sa inteleg ca nu a fost recoltat bine?

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Ariadnabr mi-ar fi de folos chiar daca zici ca sunt alte obiceuri, daca nu iti este greu. ceva-ceva trb sa fie la fel ca in romania.

Tiberica apa pe care i-o dai sa bea este fiarta si racita sau ai luat apa plata pentru sugari (gen Humana)?

Gallyb mai bine foloseste glicerina cu stamicina, o gasesti gata preparata la farmacie, decat glicerina boraxata.

o sa incerc sa-i dau si eu ceai/ apa...pitica mea papa mixt, ~ 70% formula si restul san

si noi la capitolul kk nu stam prea bine...avem zile cand facem de 3 ori pe zi, altele doar o data...dar daca vad ca se chinuie o ajut cu termometru sau cu jumatate de supozitor cu glicerina

FETELOR DACA STITI PE CINEVA CARE ARE NEVOIE DE CLEXANE DE 0.2 ML MAI AM 8 BUC SI ESTE PACAT DE ELE

noi ne pregatim de baita, papa de seara si sper sa adoarma, conform programului ei

Bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

sunt atat de trista....am citit si povestea ariadnei si m a impresionat atat de mult....

ma gandesc uneori ca poate nu sunt o mama buna...

..citeam zilele astea ce ati scris despre soti...e,intr adevar,frustrant,sa ti vezi sotul ramanand impasibil la plansetele bebelusului...eu cand am venit acasa cu copilul,nici nu puteam sta in fund din pricina durerii pricinuite de necroza si dormeam doar o ora pe noapte,cand efectiv nu mai puteam de oboseala...durerea era crancena si nu puteam dormi..la inceput,sotul s a bucurat ca bebe nu plangea si ca dormea mai mereu.apoi,pe la o luna,cand au inceput colicii,refuza sa l ia pe bebe in brate...imi spunea ca daca am vrut sa mai am un copil,tb sa ma ocup de el..iar eu ma chinuiam sa ma ridic din pat ca sa l iau in brate...
sa nu credeti ca am ramas insarcinata fara stirea lui...e adevarat ca el a spus ca mai bine ramanem la un copil,ca prea m am chinuit mult la prima sarcina...dar eu i am spus ca are nevoie si cris de un fratior sau o surioara..n a zis nu...acum imi spune ca in sinea lui se bucura cand auzea ca mi a venit ciclu.caci eu am ramas insarcinata dupa 5 luni de incercari.si s a bucurat si cand am facut hemoragie,dupa ce cris mi a cazut pe burta....
cu toate astea,isi iubeste copiii.aseara,cand plangea bebe,nu stia cum sa l tina mai frumos in brate sa nu mai planga.asa ca,draga ileana,se poate si mai rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaxena

diarux eu am poezie de welcome??

Auzi? tu te plictisesti??? sau te-ai gandit ca daca ma innebunesti de cap imi vine laptele inapoi?
pai ce poezica de uelcom fata???ca io am venit la o suta de ani lumina de tine! ai de aia de nascut.nu e bune???? pe fata saraca nu am prins-o cand a nascut si i-am facut de aslalta!!! Mai , mai, mai, Carcotasha shefa ce esti tu!

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput