Pepenasi de iulie-august 2008 (13)
Raspunsuri - Pagina 6
diarux spune:
SUN ms mult pt backup! crek ANUTZA vrea sa vin la pitesti repede!
GALLYB bine ca ai putut si atat. eu nici sa le vad nu pot.of...
MONA...esti incercata rau...totusi incearca sa te linistesti cat e plecat si nu uita sa il suni si sa ii spui ca il iubesti sa nu cvreada ca e parasit...
CAMY lasa mama interviul, nu te stresa, ai vast cat pocnim de inteligenta si eu si ANAXENA. Astea sunt tricky questions...
am vb cu sora mea si mi-a dat mailul asta sa ii scrii tipei si sa vezi cum stau lucrurile. dar repede. ca ea a vb cu tipa azi. deci moni.petrescu@dcg.ro. sper ca l-am scris corect. si cica sa ii atasezi un CV. Sper sa mearga. Nu am mai intrat pe mail ca am avut porbleme cu ANDREI azi...si am scris aici pe bucatele...am notat nr de cosmote,.. azi nu il aveam ca nu intrasem inca pe net.
pupici.iti tin pumnii. daca vrei, adauga-ma la lista de mess, eu nu am indraznit.
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
Didi81 spune:
Bai, pai daca-i asa, vreau si eu poezie de welcome
.
Ana, Ruxandra, Sun, hai ca m-ati distrat cu asta! 
Didi
de Aida Maria
diarux spune:
BEYYYYY , ati innebunit/???acu o sa fac 108 poezici iar????????????///
DIDI, nu te lua draga dupa ANAXENA, e de la oboseala, si nu mai rationeaza.Bad girl, ANA!!!!
ARIADNA citit superba poveste, lasat un semn acolo

Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
monalac spune:
n am somn...mi se pare gol patul...
m am uitat si eu la pepenasi-si la voi tot asa mici se vad pozele?
CRISTINA,mihaita e un dulce!mi se pare ca seamana cu codrin al meu.
BOTI,ce grasunica e garga!ce bulanase are ea atunci cand o baga popa in cazan!
SERENITY,un dulce bebe al tau!iar comentariile sunt super haioase!
NARCISA,am vazut si eu poza cu jackie chan in devenire!nu numai gesturile,ci si mimica sunt demne de o karatista adevarata!
am vazut mai multi pepenasi,sunt adevarate comori!
MADA,ma bucur ca printesele se simt mai bine!
KIMMY,ce bine ca diagnosticul pus initial nu s a adeverit..totusi,sunt curioasa,evident,daca nu te deranjeaza sa mi spui,cum s a manifestat timeea mai exact?era treaza si dintr o data n a mai respirat?
BIRI,iti multumesc pt sfaturile date la un capitol anterior!si pt multe altele care mi au fost de un real folos!
ANKA,ai mare dreptate in leg cu statul acasa cu copiii.eu daca as avea bani,as sta cel putin 5 ani acasa cu ei.oricum,pana codrin nu implineste 2 ani,nici nu ma gandesc sa ma intorc la serviciu.
DIA,imi pare rau ca si sotul tau e insensibil...of,barbatii astia!
DIDI,ce mai face hemangiomul aidutei?
monalac spune:
stiti cum ma simt?ca atunci cand m am despartit in adolescenta de un tip cu care fusesem 2 ani si la care tinusem f mult...imi simt sufletul pustiit...am chef sa ascult melodia lui vank,nu mai stiu exact cum se numeste,dar va spun cateva versuri//cele mai simple lucruri,pentru noi,sunt minuni//..of,imi suna in cap melodia...
e cantecul pe care i l am dedicat lui cris atunci cand s a nascut...
stie cineva melodia?
Didi81 spune:
Mona, nu stiu melodia. Imi pare rau ca te simti asa, dar il ai langa tine pe Codrin acum; nu te ajuta sa te simti mai putin singura?
Hai ca se intoarce Cris 
Aiduta e bine, multumesc de intrebare, hemangiomul n-a mai crescut si noi ne-am linistit; pentru ca daca nu o sa se retraga de la sine, se va trata la 2 ani.
Didi
de Aida Maria
atb spune:
Mai cat pot fi de scumpi toti bebeii !!! Am stat si am vazut toti bebeii, toate pozele noi, absolut toti sunt niste minuni de la Dumnezeu!!!
Biri, tot astept poze si tot gol e albumul... Ai dat bir cu fugitii? ![]()
Sunule, multumesc mult de tot, pup fata darnica, tare dragutza esti tu cu zacusca, da nici o grija ca-l pun pe tati sa faca, ca si el stie. Btw, la voi cum se face? cu vinete, fasole boabe sau ciuperci? ca la noi e de toate felurile da mie-mi place aia cu vinete!
Diarux, si eu folosesc Galafor, insa l-am luat abia de ieri, nu am apucat inca sa-i vad efectul, dar l-am luat si eu fiindca auzisem ca-i bun. Sa speram ca asa va fi si la noi!
Monalac, imi pare rau ca suferi asa de tare dupa Cris, dar lasa ca nu e un capat de lume, vine el inapoi in curand, mai relaxeaza-te si tu putin, bucura-te ca poti sa-i dai toata atentia lui Codrin si sa mai ai putin timp si de tine, de casa... 
Tecky si Flo, va urez ca voi si bebeii vostri sa aveti parte de o zi deosebita, sa fie vreme buna si sa fiti fericiti alaturi de cei dragi!!! Mai are cineva botezul weekendul asta?
Noi vom face potezul pe 12 oct, mai avem inca putin pana atunci, sper sa se faca vreme mai buna... ca tare urat a fost zilele astea.![]()
Adriana mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008
Carmenela spune:
Fetele, io huhurez, ca de obicei...
mai, dar nu mai e nimeni somnambula, ca mine?
Bun, sper sa nu uit pe nimeni, asa ca zic si io 2 vorbe....
Monalac...
, stiu ca nu e vorba de retard....dar cand am citit...
Acum am ramas "doar" la piticu' cu operatia. O sa treaca. Numar zilele...si trec cam greu, dar o sa fie bine. Va pup pe toate pentru incurajari. Am un super feeling in legatura cu Elvetia...
Ileanna....![]()
daca m-ai cunoaste, ai stii ca diplomatia nu e punctul meu forte..as zice..quite the opposite,si totusi am reusit sa invat hazbantul din posesie o gramada de lucruri bune...Si la el nu merge cu "asa vrea muschii mei"...Numai cu lugu-lugu...acum are grija de toate alea din casa...![]()
![]()
![]()
Dar au fost momente cand m-am intrebat daca sa il omor acum, sau mai tarziu... Si vor mai fi....

Am ajuns la concluzia ca nu au partea de crieras care le trebuie pentru a face lucrurile singuroi, asa ca mi-l folosesc eu pe al meu...![]()
![]()

Ankalaura, intreb maine de scaunul pentru masa, ca acum am vazut mesajul tau... Adica...cred ca luni, ca au program de luni pana vineri. Daca au..ce fac, iti comand si tie? Si da, ala era site-ul de care intrebai..
Sor-mio....ce sa zic, acu m-ai lasat paf cu poezica si ma cearta fetele daca o sa fiu suparacioasa...asa ca te iert, dar sa nu se mai intample, ca nu-sh ce iti fac! Fii-tu e luat! Asta era piticu' cel gras? Cu laptele? Sincer....aici you lost me, again....Cum eu ma pot lauda cu lapte pentru o luna...pot sa iti zic doar urmatoarele chestii: am avut lapte si cand aveam sanii mai moi, dar mai putin....Dar la mine a tinut chiar putin, asa ca nu sunt buna de sfaturi...
Bosho, pentru fetele interesate de viata de la tzara, e una din javrele pe care le am, o chestie ABSOLUT odioasa..cel mai urat caine din lume (pe bune), salvat de la hinghieri, pe care il consideram nemuritor, ca re 10000 de ani plus o calcare pe picioare cu masina...si e intreg..alive and chiching, ca sa zic asa...spre marea noastra disperare, care am zis ca il salvam ca oricum moare curand...Au trecut 5 ani de atunic...si nu da semne...

Unde sta, impute pamantul, nu vede, nu are dinti, e rau si latra ca un idiot, ca sa ne arate ca nu mananca degeaba..
deci, asta e Bosho.
Sper sa nu fi uitat nimic....Ma mai uit maine inca o data,c a am citit rapid si poate am uitat una alta..
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! Sor-mia....la multi ani pentru berbactu, iarta-mi intazierea......habar nu am avut...si abia acum am citit....Ce vrei, iarta o biata senila...

Gata, ma duc, va pup pe toate
decat sa nu stii nimic ....mai bine sa stii putin...(prietenii stiu de ce...)
Mami de Allegra Cara, o regina in devenire...
Carmenela
ariadnabr spune:
Intru pe scurt doar sa-i raspund lui Bufi. Aici treaba e simpla. Bb imbracat in alb, nasul tine lumanarea, bb se boteaza doar cu putina apa pe cap si apoi il primeste nasa, care-l infasoara intr-un gen de paturica speciala alba si il da mamei. Apoi sunt cativa din familie care citesc pasaje din Scriptura.Si gata. Nu cruciulite, marturii si alte alea...asta e tot. Dar dupa cum ti-am zis, alte bordeie cu alte obiceiuri...
P.S Va povestesc maine de ceea ce s-a intamplat in seara asta
Abia am venit, ma duc sa var o tzitza in gura la buburuza sa videm daca o vrea ca daca nu ma trezesc la 1 am la mufat 
Madalina, mami de Sonia si bebe Julia