Pepenasi de iulie-august 2008 (13)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmenela spune:

bun, hai ca m-am eliberat....si cum e doar 1.40....sunt buna de scris....
Mai sor-mio, tare scumpa esti cu poezica aia...acu' ca sunt mai libera am putut sa o cetesc mai atenta....
uf, sor-mio, uf, cand sunt gata sa imi iau fiica sa nu sufere langa fii-tu, gata, ma imbunezi.... Mai, sa nu iti inveti fiu' afemeiat...ca o invat si io pe a mea neste trucuri...
gata, ma duc la nani....
va pup fetelor

decat sa nu stii nimic ....mai bine sa stii putin...(prietenii stiu de ce...)

Mami de Allegra Cara, o regina in devenire...
Carmenela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Buna, fetelor si bine v-am gasit!Am incercat sa va citesc cit mai des, dar nu am mai scris de-o vesnicie.

Si la noi bebe doarme mult mai bine infasat usor.Daca il las in saculet invirte minutele pina ma plictisesc .

narcisa, la fel de accesibila si frumoasa este si Meseria de parinte scrisa de Ioan si Dacian Dolean de la Editura Aramis.

Ati schimbat parola la pozele de pe google?

Caprioara, te inteleg perfect...si noi avem un proaspat scolar.

Va pup pe toate si va doresc numai bine!

"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

ina C 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

scuze, dar nu pot sa-mi schimb semnatura...cica se lucreaza la pagina respectiva.

"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

ina C 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!

Cine doreste o cafeluta mica cu frisca muuuulta??? Bebe doarme linistit, iar tati pregateste micul dejun..

Mona, poate e mai bine pentru Cris ca a cceptat sa mearga la mama ta!!! In felul asta nu va mai depinde in totalitate de tine, isi va da seama, poate, ca se poate simtit bine si cu bunica. sa treaca starea de depresie...

Carmenela!!!!...Da cati caini ai?? EU am unu si mi-e de ajuns !!...Bine, e pui si numai prostii face!!!...E atat de haios...

Flo, Tecky, petreceri frumoase !!!

Atb-ule, in ocrombrie au anutat vreme frumoasa.. si prichindelul NIcholas...

Ina, welcome back!!! Incerc sa iti trimit PM!!!

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

ASA...ii scrisai ieri Carmenelei sa-i spun ca s-a intors tati cu o surpriza:-un scaunel cu vibratii de la Fisher Price,pt care Tudorel a facut o pasiune instant!Asa ca ,pt moment am sa aman cumpararea leaganului.Pun poze pe Picasa cu scaunelul+dulaul cu care impartim apartamentul si care ieri a fost foarte curios de noul animalut(Tudorel) -pana acum nu prea l-am lasat sa se apropie.
ANKA-de fiecare data reusesti sa ma binedispui!
SUN,ANA-vazut poze.Aveti doua fete tare frumoase!Si Ana mi se pare f bine dezvoltata!
FLO-cum ziceai?o prietena care a alaptat exclusiv pana la 1 an si doua luni?????
LADYMINA-Tudor face caca de vreo 5 ori pe zi...cam dupa fiecare masa...moale...acu' citesc ca atli bebei doar o data de doua ori...CAPRI-nora-me a de cate ori face?
ILEANNA-gata,m-am linistit!
ADRAINAABR-citit povestea!
MONA-curaj mamico!
CAPRI-ce mi-a crescut inima cand am vazut ce nora serioasa si cumintica am.Refuza toate avansurile.Asa DA!
Ma duc sa pun poze cu dulaul+Milan

SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

Cu stimularea lactatiei-eu iau de la inceput Galactogil,dar ieri mi se terminase cutia,afara era frig,tati nu era asa ca...am baut vreo 4-5 cani de ceai de la Fares...ei si...MINUNE!Pe la 3,a trebuit sa-l scol pe bebe sa ma ajute pentru ca imi explodau sanii.Ziceai ca am doua fantani arteziene!Si acum sunt f grei si plini.Asa ca ma reprofilez-bag ceai Fares ca e minunat!

SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Ruxi, multumesc mult de tot, am trimis CV-ul...acum eu te-as baga in lista mea de pe mess....dar nu stiu adresa ta scumpi...
....asa ca te rog eu pe tine sa indraznesti...
...adresa mea este: camytza_joe@yahoo.com sau camelia.pustai@yahoo.com (este acelasi lucru, numai ca a doua varianta este pt trimis mail cu CV-uri...mai serioasa)..

..va pup,

Cami

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

aaaaaaaaaaaaa....si trebuie sa va spun...am parchet!!!!!...nu este pus, dar este adus!!!!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

CARMENICI - gasisemm site-ul, ca daca nu ai raspuns pe mess, m-am apucat sa caut prin paginile anterioare ale subiectului. Daca il are, il vreau, si sa imi spui pe mess si sa imi dai si contul tau, ca sa iti transfer banii imediat, ca acuma doar nu o sa bagi tu 20 de milioane de la tine ca vrem doi smecherii din Ungheria....

ATB - Eliza a fost botezata tot pe 12 octombrie in 2003, a fost o zi minunata, cu un soare caldut,... superb! Asa va doresc si voua!

TECK - ne gandim la voi!

CAMY - . Imi place ca esti bucuroasa pentru parchet! Si mult succes la interviuri!

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata,

Camy ma bucur sa te citesc mai bine! Pune si aici testul, ne mai amuzam!

Clipe frumoase, vreme blanda si distractie maxima celor cu botezul!

Capri cred ca al nostru nu se transforma ulterior in cutiuta muzicala cu lumini, asa cred. Cred ca asta are in plus, in primul rand. Si apoi or mai fi melodii mai multe, habar n-am.

Sursu bravo! Sa-l stapaniti sanatosi! Astept pozici!

Un weekend frumos, fetelor!

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput