Pepenasi de iulie-august 2008 (13)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

Karina face kk de 2 ori pe zi, mult si nu f moale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Kaka - o data pe zi, consistenta cremoasa:) si cam 15kg asa, miros suav de bomba atomica, usturator pana in creierii ficatilor si epilator perfect al celui mai fin par nazal

Picaturi anti-colici - am sticluta de sab aproape intacta, pt ca n-a fost cazul. Si cuvantul preventiv la mine nu a existat in dictionar.

Tzatze moi - asa si ale mele ziua si totusi au lapte. Nu suficient dar au. Galaforul pt mine e minune, la fel ceaiul de la Fares.

M-am descurcat afara...noroc ca avem carutz solid si m-am tinut bine de el, ca printre blocuri unde era si curent pe langa vant, ma cam chinuiam sa raman ancorata:). Si nici n-am degerat prea tare in tinuta mea exclusivista de toamna calda...m-am invinetit putin, cat sa pot sustine sus si tare ca-s machiata in trend

Ma'c sa sucesc cutitu-n...mancare:)

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rontzy spune:

rontzy,mamica lui David Andrei25.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Buna fetelor. Azi nu mi-a mers netul, asa ca abia acum am reusit sa recuperez din urma.
La vaccin a fost ok, pana acum nu am vazut nimic in neregula, febra nu a facut, oricum ii dadusem o jumatate de supozitor cu paracetamol, sper ca trece si noaptea fara evenimente si doarme bine ariciul. Noaptea trecuta iar mi-a scos peri albi ca nu a dormit de la 4 pana la 7, exact ca si cu o noapte inainte

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Tecky multumesc draguta si atenta ca de obicei

Kamelya:nici mie nu mi se pare slaba,dar cantarul zice altceva

Cristina: multzumim mult de urare si voi sa crestetzi mari fi frumoshi

Sun: ai fost afara,asha de plictiseala!!sa nu te cert eu pe tine?

Diarux: termina fi calma!!!nu se intampla nimik daca ai sanii moi,cand cresc bebeii papa mai mult si de aceea ai se inmaoie sanul fata de alte datzi,dar laptic e garlaaa

Kk de 2ori pe zi,muuult pana la ceafa precum gemul de culoare galbuie mushtareasca,de fapt zici ca-I mushtar sau dc pap eu vita e negru..oricum eu ma amuz tare la cum se screme ea si urlu cand ajunge pana la ceafa si eu sunt la salon si imaginati-va ce lupte dau cu ea

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

stati ca iar am pierdut trenul...ati luat-o la picior cu mesajele
Ramasesem la TIBERICA: Cetii poezica. dar astept si varianta B care vine dupa depresie, k????Ca de nu...unde-ti stau picioarele..iti va sta si capul!!! Si nu incercati vreuna sa ma corectati ca e invers! nu vreau sa omor fata ca in basme, doar sa o ...pedepsesc din cauza de depresiune!

ANKALAURAmishto faza cu "suzeta cu bolta".

mai astia iar asculta muzica la greu!ce dracu sa mai fac cu ei? ca deja sunt f. stresata cu laptele, asta imi mai trebuie! proshti oameni frate! si mai zici ca-s telectuali!

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

e ora 20:00 asta inseamna: "ora pasaricii goale" e Maria in extaz

www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

stau si eu o zi acasa si asha linishte pe forum a fost!!ufff

Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Multumesc fetelor pt raspunsurile referitoare la caka din dotarea pepenasilor vostri,inseamna ca suntem la moda si noi la acest capitol.
Azi nu stiu ce are de la 7 vrea numai in brate ,fuggg ca are un planss de scoala tot cartierul.

Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

DIA, BUFI,ILEANNA, ANAXENA ms de sfaturi si de ganduri bune.

TECKY pup iu back

hai ca ajung la zi cu mesajele...

CRISsper sa fie puseu si sa doarma si al meu neintors noaptea asta.poate imi revine si mie lapticu'...

DIDI sunt multi care n-au ce cauta in bransa asta..ce e drept.. de ex dobitocii de dedesubt!!!!!!!!!

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput