Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (194)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Un LA MULTi ANI special pentru o doamna cu care am o relatie speciala (sper sa nu se inteleaga altceva)
Roxana_G!

Sa ne traiesti sanatoasa si la fel de dornica de a te distra, Roxy! Tot ce e mai bun pe lume pentru tine si puiutii tai!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

ROXANA

Sa fii sanatoasa si vesnic tanara! Sa-ti fie viata numai o implinire!

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

IOANA de mami Carpatina

Sa cresti mare si frumoasa ca ai alaturi de tine o mamica nemaipomenita.

Mergi la inceput

Acum va zic si eu Buna dimineata!
In primul rand vreau sa multumesc tuturor fetelor care pe data de 24 ne-au urat de 1 anisor! Va multumesc din suflet si imi pare rau ca nu v-am putut multumi atunci .
Chiar pe 24, adica miercuri m-a programat dr pentru operatia de amigdalite, asa ca la aora 7 dimineata ma instalam in salon si asteptam sa ma operez. A fost nasol, anestezie locala, practic anestezia e doar o inchipuire ca eu am simitit totul, si cat a durat operatia mi s-a parut un cosmar ca si orele de dupa de altfel noroc cu calmantele. In spital nu am stat decat o zi si o noapte, a doua zi mi-am cerut externarea desi nu puteam sa vorbesc si nici sa fac efort, pericol de sangerare, dar trebuia sa ajung la fata mea acasa pt ca este foarte racita si mama si sotul meu nu stiau ce sa-i faca. Acum sunt un pic mai bine in continuare nu pot vorbi, iar mancarea este un chin pentru mine, din care pricina am slabit deja vizibil.
Fata e in continuare mucioasa, a venit dr acasa si a vazut-o eu neavand voie sa ies afara, ii dau Peritol, Ambroxol, Oscillococinum, Panadol si curatat nasul tot timpul.
E si suparata pe mine ca nu vorbesc cu ea, asa ca ma ignora total si s-a atasat foarte mult de mama, ceea ce ma bucura pt ca mi-a fost foarte teama de cum v-a reactiona fara mine, dar ea nu are nici o treaba, din contra mananc de doua ori mai mult decat manca cu mine.
Hai ca am intrat sa ma plang la voi, dar daca nu pot sa vorbesc duc lipsa de comunicare.
Va pup si va multumesc inca o data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Greyeras, multa sanatate tie si Adelinei!Sa-ti treaca cat mai repede durerile, si sa uiti de toate.

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Yaia, l-am vazut pe simpaticul tau, ce haios e cand merge!!!!Si tu arati foarte bine!!!!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

La multi ani trandafirasului Ioana!Carpatino, sa iti traisca frumoasa domnisoara!

La multi ani Andrei!
La multi ani Tudor Gabriel!
la multi ani Dean!

La multi ani Roxana! Sa fii fericita si sanatoasa alaturi de familia ta minunata!!!

Myral, si Sara foloseste preponderent mana stanga...asta e...nu cred ca prea avem ce face si nici nu ma ingrijorez din pricina asta. Eu nu-mi amintesc sa fi ridiculizat vreun stangaci, dimpotriva s-au nimerit a fi cei mai destepti si ii admiram, mi se parea o mare realizare sa scrii cu stanga...hihhi

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Hello!

Cu greu apuc a recuperez ,nu pot face nimik de asta mica ce nu sta o secundica .

La multi ani dulceturilor si papanasilor!

La multi ani Roxana !

Tre sa gust si eu tortul ala ca mor de pofta pana pe 12 oct!

Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)
[www.flickr.com]poze Rebeca[www.flickr.com]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

LA MULTI ANI!!! roxana
sa fii fericita tot restul vietii alaturi de puiutii tai si de cei pe care ii iubesti!!!

LA MULTI ANI!!!tuturor puiutilor

multa sanatate tuturor,in special puiutilor bolnaviori

pozici

Ebonee(02.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Citat:
citat din mesajul lui bikmaria

Buna seara,
LA MULTI ANI sarbatoritilor de astazi.
Mamicilor sa va traiasca pustii.
Gabitz Mult succes si acomodare usoara "in campul muncii"
Noi azi am facut revizia de un an (si 3 sapt)+vaccinul .
Date tehnice :pc 48
kg10600
cm 78
Tot azi a facut si primi pasi singura

BIKMARIAmamica de dulceata mica MARIA TEODORA (05-09-07) si de papanas maricel ALEX (14-07-96) Poze noi ,cu noi

Felicitari!

Mergi la inceput