Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Lucialu eu citesc din urma inca... Ai mancat iaurt cu cereale de la Tnuva??? Moaaamaaa ce bun e...

Semneaza si tu, e foarte important pentru noi toate:
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Nope.N-am probat,acum sunt in faza iaurt de la mili ala la sticlutza cu imunoplus parca...in genere imi plac astea simple.
Spor la citeala!Noi nu am fost tocma' harnicoase i-am dat ceva bataie de cap lui Ralu si ne-a batut obrazu'ca nu mai deschidea cap nou
Mai mai uit un pic pe tube si la nani.NB!

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Lucicut "zise Zdreanta-n gandul lui..." ca fata mea nu glumeste...Asa ca revizuiesc atitudinea:sunt senzationala si minunata!
Boo ,inseamna ca asta este explicatia pentru absenta ta...lucrezi la bebe 2...bafta multa!
Ralu ,ai grija pe mana cui dai bijuterie de Tudorel...testeaz-o la greu!
Ioana ,nici nu stii cat ma bucur ca ai PC nou si nu ne mai lipsesti atat de mult de prezenta ta...Ai grija de tine si fa ce stii tu ca trebuie facut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns foryv spune:

dupa ceva timp,va citesc cu interes de fiecare data cand intru,dar nu am nimic interesant de zis despre mine,momentan.
Lucia,deci si in primul rand,eu te rog sa nu pleci nicaieri si daca ai ganduri dinastea sa nu ne uiti,eu cel putin am nevoie de tine,de si nu ne cunoastem ,foarte bine,poate kiar deloc,dar esti tare draguta(urmaresc tot ceea ce scri),si cred cate iubaresc mult,am nevoie de sfaturi.Si ce se intampla cu tine,de cand sunt eu pre aici niciodata nu ai fost asa pesimista si fricoasa,tu esti aia tare si asa trebuie sa ramai in mintea noastra pt ca noi alea mai blegovane sa fim la fel de tari ca tine si sa margem inainte,capul sus.
Cris,cuvintele mele sunt de prisos,dar cand ti-am mai vazut si filmuletul animat cu cantecelul ala ,nu am mai putut sa ma abtin si am plans ca o proasta,atat de rau imi pare pt tine ,sincer vb.Esti destul de puternica dupa cum vd eu,pt ca ai trecut la adoptie,mi se pare un pas important,dar nu vreau sa te descurajezi deloc,si sa lupti in continuare.
O sa incerc sa pun si eu niste poze,daca m-o duce mintea,sa ne cunoastem mai bine.
Cat despre ce mai fac eu......,pai muncim la bebic,luna asta nu au mai continuat(asa de mult si tare) durerile,crampele si balonarea ce le simteam in burtica dupa menstra,asta datorita ceaiurilor,mersi inca o data Lucia.Acum sa nu dati cu pietre dar sa va spun ce aiau sa imi spuneti daka este bine:ceai de naprasnic(infuzie combinata,4 cani pe zi),si separat amestec de crestisoara,coada soricelului,papadie(doar la menstra)si urzica alba moarta+Mastodynonul(datorita caruia mi-a venit la 29 zile,ca nici nu mai stiam de capul meu dupa luna aia cu peripeti si sangerari aiurite)si tinctura de mladite de zmeur(de astea imi era frica dak este buna pt endometrioza mea).Branca ursului si multi maca am voie sa iau?Nu ma mai simt nici inflamata si am putut trece la actiune imediat dupa perioada urata,fara dureri,sigur daka ma tin de ceaiuri(care au fost mult mai multe dar am mai redus din ele:musetel,galbenele,coada calului,cozi de cire)-am facut bine ca le-am redus?,o sa fie ceva rezultate adica macar o menstra regulata ca sa stiu si eu pe unde bate ovulatia.
Eu cam atat am avut de spus,va pe toate endometrioasele,sa ne auzim cu dalea bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

E hai ca nu lucrez chiar de acum !!! Totusi .. mai stau un pic, cateva luni asa
Serios vorbind, pentru cele care nu stiu, nu am cazut in cap direct. Dr mi-a spus dupa cezariana, dupa ce m-a curatat pe acolo de toate belelele care nu erau putine deloc de s-a si speriat saracu, ca daca vreau un al doilea copil sa-l fac repede, la 6 luni dupa nastere sa ma apuc pentru ca altfel risc sa o iau de la capat. Asa macar stiu ca e totul curat pe acolo si trompele ok.
Bun ! Sfatul asta l-am primit atunci. Dar oricum ma mai duc sa-l vad la controlul de 6 saptamani si ii mai cer inca o data parerea si as vrea sa ma mai duc si la dr cu care am facut FIV-ul sa vad ce zice si asta.
Dar daca asta e verdictul asta o sa fac cu toate ca nu o sa imi fie deloc usor cu 2 copii asa mici.

Cris imi pare tare tare rau ca nu a fost nici de data asta !! si in acelasi timp ma bucur ca te vad optimista si cu puterea de a merge mai departe!

toate fetele !!!!!!!

Mergi la inceput

Aerlilian sunt aici iubita si nu intentionez sa plec!
Lucialu pai sa-l incerci si daca nu-ti place mi-l dai mie!
Foryv

Mergi la inceput

In sfarsit am reusit sa citesc tot ce-ati scris de cand nu am mai intrat si va multumesc ca v-ati gandit la mine.
Am fost si trista intr-adevar, insa chiar am avut probleme cu calculatorul vechi si l-am aruncat(nu pe fereastra cum as fi vrut , de frica sa nu sparg capul cuiva). Acum ma bucur de cel nou, care merge mult mai repede si ma simt si mult mai bine. Nu pot sa spun ca sunt "complet vindecata", poate doar cand i-mi voi tine puiul in brate voi fi. Insa in sufletul meu va ramane mereu un gol pe care nu-l poate umple nimeni si nimic. Vreau sa merg mai departe, nu vreau sa cad prada suferintei pentru ca in felul acesta nu pot inainta. Stiu ca intr-o zi i-mi voi tine puiul in brate si doar pentru aceasta imagine, merita sa lupt!
Va multumesc inca o data ca-mi sunteti si mi-ati fost mereu alaturi si stiu ca toate vom reusi intr-o buna zi!!

P.S.: Fetelor eu nu mai stiu cum sa modific semnatura, s-a schimbat ceva la profil personal si habar nu am cum s-o modific. Va rog, sa ma invatati si pe mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaoradea spune:

Dragele mele, va pup dulce pe toate, in special pe tine Cris...nu stau multicel la pc, ca nu-i convine Sarei pozitia. Eu am fost internata cateva zile in spital, dilatatie de 2 degete, contractii, dar nedureroase si am facut 2 injectii pt maturarea plamanilor bebelinei ca eram inainte de 37 sapt ( eu cred ca nu era cazul, dar preventiv mi s-a recomandat. Acum sunt acasa, dar la orice semn fugim la maternitate..avem deja 37 sapt si 2 zile, asa ca daca vrea sa se grabeasca eu o astept cu drag. Va anunt eu daca e cazul sa sariti cu majoretele, eu parca simt ca inca nu e timpul.

37+ cu Sara
http://community.webshots.com/user/ancaoradea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Ancule chiar ma gandeam...noi cum aflam despre voi?Sper ca ai dat numero de tel unei fete sau pui sosu sa se logheze aici,da?Dar in rest sunteti in regula,doar dilatatia e prezenta,nu?SUCCES IUBITELOR!!!
Ioana il trimit par avion iaurtuldaca nu imi placesau par barzadaca o prindCum nu stii sa modifici semnatura?Intri la tine in profil personal...lasa ca ma uit deseara sa vaz care-i treaba
Foryv esti o dulcineenu plec,dar am si eu perioadele mele de dureri si de tristete...nu poci sa fiu mereu tare,dar tu nu-iti fa problemite ca nu esti singurica aici...sunt atatea fete exceptionaleMa bucur mult ca te simti bineIar acum sa vedem ce ai intrebat.Naprasnicul numai inainte de menstra este progestativ,deci dupa ovulatie,pt ca altfel s-ar putea sa o inhibe.Cretisoara poti sa o alaturi lui.Coada soricelului poti sa o iei pe toata perioada nu doar la menstra,Maria Treben nu specifica altceva.Zmeurul stai linistita ca poti sa-l iei,te scapa si de contractii.Branca ursului pt noi este controversata,deci nu o recomand...dar daca totusi vrei sa o iei o iei doar inainte de ovulatie,da?Si de maca ti-am mai spus:NU!!!sau tot asa,inainte de ovulatie...astea doua sunt cu cantec,mai ales ca tu ai facut drilling,adeca ai ovare polichistice
Boo normal ca nu de acum llucrezi,dar nu mai e nici mult.Piticul tau eu un smecher si un dulce,iar mami e mai smechera...fiecare cu ce-l doare,lu mami place masajul deci tre sa-i placa si lui BB,ai inceput initierea...sunt mortali amicii in cosule la somnSi imi place cum se uita nedumerit la pumnisorul lui si cand sta cu tati pe canapea si tati se stramba si Alex se uita nedumeritPoze cu mami nu mai pui?
Aerlilian asa te vreuschimba atetudinu ca m-am facut rea sau cum spunea Zdreanta in gandul luidaaaaa mai ai dubii,vb serios nu sugui
Duminica placuta dragelor!
KISSES

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

buna frumoasele mle ma bucur ca incet, incet, se reintregeste familia noastra, apar pe rand fetele noastre dragi
Ancule.. Doamne ajuta, asteptam sa dam startul la majorete, sunt nerabdatoare sa-i faca primirea minunei Sara
Boobulina...faci o treaba super buna ,nu ai cazut in cap , pe al doilea nici nu ai sa-l simti, ai sa vezi, stiu de la cumnata mea, max un an e mai greu, da scuteste mult chin din partea voastra, endo ,din pacate, nu ne asteapta. Oricum va tin pumnii indiferent ce decizie o sa luati.
Ioana... intri pe editeaza profil-te log-ezi-te duci in josul paginii, pana la optiuni profil si dai pe plus, apoi se va deschide semnatura. Ceea ce nu ne ucide, ne face mai tari, luptand vom primi rasplata cea mare , DD are grija te noi.Mii de
Foryv.. ma bucur ca esti mai bine, ti-a raspuns iubita de Lucialu cum nu se poate mai bine
Lushicutz...am inteles iubita, e bun si naturel, te astept sa-mi bantui geamul, fata draga
Ilenutz... gata, te-ai nidat? peste cateva saptamani ne intalnim sa bem o limodada de fericire?
Crisis, Lili...
Magditule... asteptam vesti bune

tuturor Doamne ajuta!

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz

"Dumnezeu va face orice pentru tine, doar daca Ii dai o sansa "
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> si www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">

Mergi la inceput