Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Lucialu "par avion" sa-l pui. Am glumit, dar o sa-ti placa, pentru ca e tot iaurt simplu slab si-l amesteci tu cu cerealele din capacel. Pun pariu ca o sa-ti placa, daca esti fan iaurturi, ca mine!
Mada23 multumesc iubita pentru tot, asa e!. A... si cu semnatura, m-am prins acum, multam' fain. (o s-o modific cat de curand).
Ancaoradea ce ma bucur ca deja Sara vrea sa vina. Ce-a trecut timpul...nastere usoara iubita si sa stii ca ne vom gandi la tine si la bebelina Sara. Ma bucur ca mai avem si fetite printre noi, pentru ca observ ca majoritatea endometrioaselor, fac baietei. Asa ca eu deja pun majoretele, ca cine stie........sa vina cand vrea ea, numai sanatoasa sa fie si sa va umple inima de bucurie!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Flacarica.. draga mea, chiar daca pe aici intri rarutz, te urmaresc peste tot ,iti tin pumnii sa vina toamna cu un , doi, trei , mii de poopi, o agitata mica se pune?

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz

"Dumnezeu va face orice pentru tine, doar daca Ii dai o sansa "
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> si www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">

Mergi la inceput

Crisis81 cum te mai simti iubita?
LilianaFi

Si soarele va zambi cand tu vei veni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Sunt aici, sunt bine, sunt emotionata pentru ca dimineata ma duc la DPC, adica fac primul pas spre adoptie.
Si fizic sunt ok, ieri am facut chiuretajul si dupa nu am sangerat decat foarte putin si nici nu ma mai doare nimic (surprinzator). Psihic a fost destul de naspa sa fiu intr-o sala cu atatea femei care erau acolo pentru a scapa de o povara, dar.... a trecut si asta. Viata merge mai departe indiferent de starea noastra de spirit...

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Crisis... iti tinem pumnii,Doamne ajuta sa fie asa cum va doriti, ma bucur mult pentru decizia care ati luat-o, sunt alaturi de tine

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz

"Dumnezeu va face orice pentru tine, doar daca Ii dai o sansa "
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> si www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

'Neata!Onoua saptamana buna la tata lumea!
Ioana o sa probai iaurtelu'Normal ca sunt fana...mie nu-mi place laptele de mica,in schimb derivatele mai ales iaurt si branza de oaie...mneam...neamImi place semnatura
Mada am inteles ca tu azi faci IA.SA fie cu ochisori!Sa fii optimista,vad ca esti in formaChiar,ce stii de Fire?A plecat deja la austrieci?Stiu ca luna asta tre sa faca,dar mai mult nu stiu
Crisis ma bucur pentru voi ca faceti ceea ce va doriti!Sa de-a Dumnezeu sa incepeti cu dreptul si sa aveti bafta de oameni destupati la minte,care sa va ajute sa rezolvati tot repede si bine!Si corse sa aveti parte de un ingeras care sa va faca fericiti!
Foryv am uitat sa spui ceva...parerea mea este sa nu renunti la ceaiul din cozi de cirese si de coada calului.Este pt rinichi,dar are mare legatura cu ovarele...pt ca ai ovare polichistice,adica ai tendinta asta sa papi mai putine dulciuri,lichide multe si neparat sa nu mananci produse din faina alba sau secara.Eu imi cumpar paine hipoglicemica,de ex.
Magdi am inteles ca ai facut histeroscopie,dar ca mai astepti sa afli ce si cum.Cand meri la dl dr?Tu esti bine?
Ana da, categoric tre sa faci detoxifiere de hormoni si pauza...dar poate e pre devreme sa ne gandim la asta si poate fara rost?
Despre mine...am inceput sa iau tura asta utrogestan,sper ca nu m-am pripit ca stiti ca sunt nevricoasa la hormoni.Il iau noaptea 2 caps intravaginal.Boooon.Sunt cu o saptamana inainte de menstra si am deja durerile care o preced.Practic ciclul asta nu m-a durut sa spunem 3 zile asa trase de par...in rest dureri inainte de menstra,dureri de menstra,dureri dupa menstra,dureri de fertilitate,dureri de ovulatie,dureri de dupa ovulatie,dureri din nou inainte de menstraAzi m-am umflat din nou la maini am carnaciori in loc de degete-poate de la ciupercute ca le-am facut un pic sarate si de la castravetii murati de care mi-o fost pofta.Si ieri am mancat ca piga de cand m-am trezit si pana m-am culcat,adeca des...Cred ca bag si eu neste ceai mai cu inima azi...Si zilele astea am mancat nuci si alune de tate natiile amestecate la punga.Astea mi-or picat bine si liminoda si iaurt,corse
Am vorbit cu Gabita zilele trecute si mi-a dat un pont primit de la medicul ei pt dureri...i-a dat supozitoare voltaren de 50 cate 3/zi si a spus ca isi fac efectul tare bine.O sa imi cumpar si eu.
Nu vreau sa vb despre alte chestii,stiti voi care, de frica sa nu raman iar cu ochii in soare...stie Lilisor ca am ramas amandoua cu ochii in spirala cand m-am cautat prea tare
Va tzuc!

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

lucia imi cer mii de scuze. abia acum mi-am dat seama ce-am scris. am vrut si eu sa te alint si nici nu m-am gandit la semnificatie. iarta o elefantzica cu juma' de neuron si ala racit. pleeeeaaasseeeee!!!!!!!!!!!!

Minunea din viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Te ert,te ert daca nu mai spui ca esti elefanta si cu juma de neuron in deplasare...ai neuroni graviziatata totEu in schimb n-am nici o scuzaadeca ba...ca v-am spus ca-s alcoholica declarata pe forum...abuzez de asta la max

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Buna fetele mele,

Ieri dimineata am facut histeroscopie cu dr.T, rezultatul : ok. Sambata a repetat si sotul spermograma cu un rezultat mai bun decat cel de acum un an : 57 mil/ml, mobilitate a=20, b=20. Deci vesti bune. Asa ca, luand-o logic, am hotarat sa fac diphereline in urmatoarea z2, ca simt ca pierd timpul. Adica daca nu am niciun polip, asa cum ma temeam, si la sot nu mai sunt probleme, e clar ca din cauza endometriozei, chiar alea cateva puncte cauterizate, nu raman gravidutza. Am vorbit cu dr.T si mi-a spus ca pot incepe diphe la cm urmator. Asta este situatia. Nu prea am alternative. Inseminari deocamdata nu mai incerc pentru ca nu prea mai putem lipsi de la serviciu. Si pentru inseminare in Ungaria deocamdata nu avem bani. Asa ca asta voi face in continuare.
Ioana, ma bucur mult ca ai revenit printre noi.
Ancutza, Doamne ajuta sa vii cu vesti bune .
Madutz, cred ca esti la inseminare acum. Doamne ajuta .

Pup toate fetele si va urez o zi frumoasa .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Crisis81 abia astept sa ne povestesti cum a fost primul pas spre adoptie! I-mi pare rau ca a trebuit sa treci prin chinul unui chiretaj si mai ales salonul cu fete care vin acolo de placere. Dar cate saptamani aveai de te-a chemat la chiuretaj, pentru ca mie mi-a zis ca pina la 6,7 saptamani, nu se face chiuretaj pentru a nu afecta endometrul si cervixul. Stiu ca e mai bine sa se elimine singura sarcina oprita din evolutie si nu e recomandat altceva decat dupa 8 saptamani. I-mi pare rau ca-ti pun intrebari atat de delicate, insa stiu ca nu sunt deloc sanatoase chiuretajele astea. Eu am facut un singur chiuretaj acum 8 ani si am ramas cu o sinechie cervicala (de care nu aveam habar), pe care am rezolvat-o abia anul trecut printr-o histeroscopie de diagnostic. Inca o data i-ti cer sa ma ierti daca am facut vreun rau cu atatea intrebari. Refacere usoara i-ti doresc si multa bafta la DPC.
Lucialu multam' de compliment!
Magdita felicitari pentru histeroscopia care ti-a aratat ca nu sunt probleme. Multa bafta in tot ce ti-ai propus iubita!
Mada23 asteptam vesti iubita!

Si soarele va zambi cand tu vei veni

Mergi la inceput