Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

In sfarsit am reusit sa fac sex cu seringa , m-a chinuit cam rau, mai rau ca data trecuta, dar...asta e, acum stau in pat sa-mi revin.A fost nevoie de eco abdominala, ca eram virgina rau , asa ca am vazut cum mi-a plasatin uter.
pentru incurajari

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz

"Dumnezeu va face orice pentru tine, doar daca Ii dai o sansa "
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> si www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Hello, hello!
Am fost azi la DPC, doamnele de acolo mi s-au parut foarte dragute, mi-au dat lista cu toate actele necesare si ma asteapta cu dosarul cat mai repede. Am stat de vorba, si ne-au incurajat foarte mult. Asa ca ne apucam de treaba si deocamdata las de'o parte doctorii si tratamentele.
Ioana sa nu iti faci niciodata probleme in privinta asta, pe mine ma poti intreba orice si oricand ca eu nu ma supar asa de repede. Intr-adevar as fi putut sa las sarcina sa se elimine singura, dar ar fi durat mult timp si as fi avut dureri si sangerari traumatizante atat fizic cat si psihic (si mi-au ajuns momentan). Asa a fost in felul urmator: am intrat in sala, m-am urcat pe masa, mi-a facut o injectie in vena, m-am trezit in camera de asteptare pe pat, m-a imbracat sotul, am ajuns acasa, am inlocuit tamponul de vata pus de ei cu unul always night de al meu, am dormit 3 ore, m-am trezit, am schimbat tamponul insangerat cu altul nou si nu a mai curs absolut nimic si nici nu am mai avut dureri. Deci trauma a durat cam 4 ore cu totul. La prima sarcina incepuse sa se elimine inainte de chiuretaj si nu a fost bine deloc, nu ma puteam tine pe picioare de la pierderile masive de sange si cheaguri. Deci fizic sunt super ok acum, dar zic eu ca si psihic e mai bine asa.
mada23 sa iasa cu ochisori

Va pe toate!

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

buna fetelor!!!
am mare nevoie de un sfat de la voi.....
sambata am fost la eco si aveam un folicul de 14mm.azi am fost iar la eco,dar la ora 17 si avulasem deja.maine dimineata sant programata la IA la ora 8 dimineata.dr a zis contact sexual in seara asta !!!!
ce sa fac?daca am contact in seara asta poate maine spermograma sa fie proasta,nu cred ca au timp spermatozoizi sa se refaca si nu e prea tarziu dupa ovulatie IA?oare sigur am ovulat azi?
va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Anamy faci ce ti-a spus dl dr.Ovulul traieste intre 12 si 24 de ore,iar maine la ora 8 nu e tarziu pt ca oricum sperma am inteles ca se prepara si in plus va avea avantajul ca este introdusa de doctor direct uter.Nu mai sta aici si go la muncaSa aveti succes la ochisori!
Crisis esti o persoana cu totul deosebita.Iti doresc din suflet sa fii fericita!Si sunt sigura ca vei fii,trebuie sa fie o lege a compensatiei iar tu ai vazut doar partea goala a paharului pana acum...Daaaar ai perechiuta ta care te iubeste si o tone de prietene DCcare te iubesc
Madule stai la patuc daca asa e mai bine si sa fie cu ochisori!!!

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Un tren de pt voi toate... tuturor numai bine

Mada
Magdita ma bucur ca ti-a iesit bine HSC...de-acum
Lucia uite un special...cu "spirala"ai dreptate..
Ioana...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucialu
Crisis esti o persoana cu totul deosebita.Iti doresc din suflet sa fii fericita!Si sunt sigura ca vei fii,trebuie sa fie o lege a compensatiei iar tu ai vazut doar partea goala a paharului pana acum...Daaaar ai perechiuta ta care te iubeste si o tone de prietene DCcare te iubesc

Lucicule eu asa.... in realitate nu prea din orice si mai ales in public. De cate ori imi venea sa plang se gasea cineva sa planga mai tare si trebuia sa donez un umar. Asa ca...m-am gandit eu... "n-are rost". Dar asa, singurica, cu lumina stinsa, cu ochii in DC, citind ce scri tu aici.... imediat ma pun pe boceala. Si eu va iubesc pe toate si va doresc numai clipe minunate din care sa va claditi fericirea!
Incerc sa vad si partea plina a paharului: am un sot iubitor, avem o casuta a noastra, o mica afacere...."tot ce ti-ai putea dori" cum imi spun unii. Sper sa avem toate, cat mai curand singurul lucru care intr-adevar ne lipseste: , sau in cazul meu direct cum vrea sotul.

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Crisis, te admir fff mult si va doresc tot binele din lume. Doamne ajuta !
Madutz, sa fie intr-un ceas bun si cu rezultatul mult asteptat .

Pup toate fetele dragi .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

lucia, sar'na. raman datoare cu o sticla de . acum c-ai si recunoscut oficial, nu mai e nici o problema.
mada, sa stai cumintica in patutz ca sa se prinda dumnealor si sa ne dai vesti bune.
magditza felicitari pt rezultate bune.

Minunea din viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaoradea spune:

magdita ma bucur de rezulatatul de la HSG si ca te-ai gandit sa faci diphe, timpul trece repede, iti cresti sansele la maxim si va mai aranjati si voi financiar si cu serviciul pana atunci
Lucic utrogestanul e mic copil pe langa alti hormoni, mai ales ca ce iei tu e doza f mica, in sarcina o sa te inunde progesteronul propriu, asa ca as putea spune ca cumva naturel. voltarenul o sa te ajute sigur pt dureri, eu zic ca poti lua cu incredere, numai sa ai grija sa nu mai iei si alte antinflamatoare( sa nu te supradozezi)
Cris Iti doresc sa ai parte numai de usi deschise si sa fi mamica mai repede decat te astepti!
Mada23Si eu am fost chinuita tare, am sangerat dupa, am plans si am zis ca medicul respectiv trebuia sa mearga la sapa, nu la proceduri de astea fine, ca apoi dupa 14 zile sa-i multumesc si sa-i doresc tot binele din lume, ca ma desfunda eficientDeci scoatem
Eu sunt relativ bine, se pare ca aveam dureri de la o infectie cu coli, care a iesit pozitiva la cultura de col, asa ca ma tratez cu augumentin, sa-i curat drumul Sarei de crocobauri pe cand se va hotari sa apara. In rest, am speriat doctorita ca am hemoglobina 9 si ma indop cu Fe...ma tot ameninta ca daca nu-mi creste macar pana la 10, imi face transfuzii. Eu nu sunt asa alarmata, tot timpul am avut valori mai mici, iar acum merg globulele rosii la fetita, mi se pare normal sa mai scada.Va pup pe toate si va tion la curent!

37+ cu Sara
http://community.webshots.com/user/ancaoradea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Buna fetele,
Sper sa nu ma bateti. Nu am mai trecut pe aici deloc.
M-a atentionat Andreyuta azi.
Lucia nu am mai fost activa deloc pe forum. Ma iertati da?
Chiar ieri am fost la Tutu la control. Toul e ok cu bebelina mea.Are 2,700 kg, e cu capul in jos, deci voi naste natural.
Am programare iar peste 2 sapt., sper sa apuc sa mai merg, sa nu se grabeasca sa iasa.
In rest totul bine cu noi.
Crisis am citit despre pierderea ta, imi pare atat de rau.
Mada23 sa fie cu noroc de data asta. Sa te ajute Dumnezeu. Tu cand ai fost la Tutu?Ai fost cumva ieri? Pe la ce ora?
Va pup.Si revin cu vesti.

35+

Mergi la inceput