Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE
Raspunsuri - Pagina 12
lucialu spune:
mai ce de fete au scris!![]()
Lilisor!!!
Am vazut ca mi-ai trimes pupi si dincolo
Numa ca seara am reclamatii la pc,ca vrea si sosu sa butoneze
Legat de spirale pe urmele lui Bon Jovi,cred ca in curand voi incepe sa fac
Ca am cam inceput sa ma caut
Nu am ajuns pana la partea cu horoscopul sa vad ce ar fi daca ar fi sa fie,deci mai sunt sperante pentru mintile mele
Tu?Cum te prezentezi?

Crisis
eu nu vreau sa te fac sa pangi

,dar ma bucur ca esti langa noi si scrii si tu mai des
TREBUIE sa fie bine pt toate pana la urma.Al meu mi-a spus mai demult cand eram tare rau cazuta in butoi ca daca nu vine BB prin burtica mea o sa il cautam in alta parte si sa nu mai fiu necajita ca tot vom avea BBic pana la urma.
Tare drag mi-o fost cand l-am auzit ce spune
Deci tot ai nostrii berbanti is fericirea noastra,chiar cand ne mai vine sa-i trimitem la mama lor cateodata
Si stiu ce spui tu acolo cu umarul si pe mine chestia asta ma tine pe picioare si stiu ca sunt altii mai necajiti pe lumea asta,oho si cum.Adeca ma face sa ma rusinez si sa nu mai cer atatea explicatii lui DD,adeca mai reduc din ele![]()
Ancule
ultima oara cand am luat 2 ibuprofene de 400 si nospa fiole si degeaba a fost inainte de ovulatie(zic eu
),ca imi venea sa sar pe ei si pe mama lor de dureri.M-am cam speriat sa nu inhibe ovu si nu am mai luat...ma refer la ibuprofen,ca unii pe net zic ceva de genu'.In rest inghit ca se pare ca este inca loc de asa ceva cu toate ca sunt momente cand spun ca mai mult de atat nu se mai poate
Asa ca supradozaj cam greu de obi la mine,ca-s zgarcita cu ele.Dar ma bucur ca am voie voltaren asa ca ma voi executa
Imi pare rau de infectie si sa papi bine sa scapi de anemie,ca trebuie sa fii muschiuloasa cand vine BB-ita solicitanta
O sa pui poze?
De utrogestan nush ce sa spui,ca am neste senzetii de zici ca imi explodeaza titile.O fii el de vina sau sunt tot eu si corpul meu defect?De-asta si am pus 2 pe noapte jos,ca sa mearga direct la instalatie,sa ocoleasca fecatelu' cat poate
Daca o sa fie cazul vom mari doza
PS:Ce inseamna stafilococ auriu pt un nou nascut?Banuiesc cadou din materniteeee.
Parintii tre sa se caute si ei la ghit si nas?
Andreyutza 
ai citit ce i-am scris lui Aerlilian
, smecherito!
Dar ala de care pomeneai tu era tata lu' toti
Pai daca mi-a ridicat-o la fileu si ma scosese din papuci
,vezi ca si pe tine te mananca sa te iei de mana cu ea si fac un batz special pt mamici
Sa nu uiti sa dai de
dar limonada...ca am o problema de atasament legata de ea
Hera
hihi cred ca Andreyutza s-a conformat si mi-a calcat pe urme.
Te-a adus de urechi sau ai primit avertizare,cartonas ceva?
Deci se anunta inca o grasunica la matusicile de aici.
Si disciplinata ca la armata:pozitie asumata directie la lume![]()
Mai,eu cand mai rasfoiesc DC-ul mai descopar fete cu endo care nu au scris la noi,poate nici nu era subiectul atunci,dar ele sunt fericite mamici acum![]()
Madule
sorry pt dureri dar ian' auzi tu ce spune Ancu':e de bine
Oricum tu poti sa spui ca ai vazut mai mult decat vom avea ocazia sa vedem multe dintre noi la noi:gigeii in action intra uterus
live
Zi de Fire:facem galerie?Ce stii?
Ioana 
pupam fata pupacioasa![]()
Magdi si tu esti puupicioasa asa ca 

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
ancaoradea spune:
Lucia Ce inseamna stafilococ auriu? Tratament cu antibiotice...cel mai probabil cadou din maternitate... Trebuie sa se caute parintii in gat? Mai degraba pe piele( infectii, furuncul), dar poate sta si in gat. In general e bine sa nu expunem bebeu la tot poporu, care il ia, il pipaie, il pupa cand e asa micut. Dar eu zic ca maternitatea e adevaratul focar. Ce sa facem, ne tratam ca nu ne putem proteja tot timpul.si eu banuiesc ca inf cu coli e de la niste valve vaginale chiar de la cabinet unde am si cotizat 100 roni pt procedura
37+ cu
Sara
http://community.webshots.com/user/ancaoradea
lucialu spune:
Ancule
multumesc mult!Trebuie intravenos?Si faci exhudat sau dermatolog atunci?Aaa stii ca imi fluturase prin gand ca nici la cabinete nu e steril si ca ce introduc ei la dansele trece de la una la alta?
Si cand am citit confirmarea de la tine mi s-a facut raaaaaaaaaaaaaau!!!Puii mei si vorba ta,mai platim si grosso modo ca sa ne infecteze

Andreyutza
uite ce inseamna sa te simti cu musca
...ti-am oferit motivul la alint pe tava...cand de fapt tu radeai doar pt alcoolizarea mea![]()
fireyes spune:
Aici sunt, aici!... doar ca m-am "distrat" cu inchideri de luna... si altele legate de fiv
acum am prins si eu un culoar liber si incerc sa recuperez cu viteza sporita. numa' ca nu aflu doar de bine:( imi pare rau, crisis, nici nu vreau sa comentez si sa dea domnul ca bebele minune care o sa va intre in familie sa va aduca doar bucurii...
sunt zapacita, incerc sa fac si pe la birou cat mai multe, ca sunt oarecum pe picior de plecare (sambata o sa fiu in viena), incerc sa ma descurc si cu tratamentul asta care m-a consumat la greu (inclusiv de rabdare) si incerc sa mai citesc si pe aici, ca de fapt, numai la asa ceva imi sta capul. ah si incerc sa si traiesc printre picaturi...
Mada, frumoasa, te pup cu mult drag, am vazut pe aici (ca la tutunici mi-e imposibil sa recuperez ca te gandeai la mine), si Ioana si lilianaFi si Aerlilian si lucia si Magdita si si si si... ma simt iubita
eu sunt acum in faza de stimulare, "inghit" cate o injectie cu 3 doze in fiecare seara si... ma rog, in sufletul meu, in gand...
tratamentul asta m-a dat peste cap, sincer, ma si gandeam la fetele care au trebuit/ au ajuns sa faca dipherelin cate 3 luni... pai eu una de la o injectie am fost rupta-n 15, iar daca fiecare noua injectie accentueaza starile... pai direct la balamuci cu mine... nu mai zic de kg, dar durerile, bufeurile (cu o inrosire brusca a fetei), dracii de pe mine,etc si astea experimentate din plin numa' vreo 2 saptamani, ca dupa am inceput injectiile de stimulare care au mai potolit unele efecte (fireste, au aparut efecte secundare si de la stimulare,dar...)
si acum m-am gandit sa ma vait si eu ca o baba, aici, la voi![]()
still counting...
pusichet spune:
salut
nu am mai intrat de multa vreme pe aici, de fapt am inceput sa intru mult mai rar.
am zis sa ma detasez de tot o perioada.
si cum va imaginati, am venit cu o intrebare
de vreo citeva luni, am aflat ca am refacut endometrioza, iar dr. mea a zis sa ma operez iar, ar fi a 3 a oara.
eu am refuzat sa ma operez, pe motiv ca m-am saturat sa ma tot tai.
bun, vine si intrebarea, in perioada ovulatiei cum suportati durerile?
ca eu una simt ca mor de durere indiferent ce medicament as lua, nu ma pot misca , nu pot sta pe scaun, nu pot face nimic.
pupici
http://tt.lilypie.com/LOPTp3.png
romanitza spune:
Cris - imi pare fff rau, dar te vad o fire puternica si ma bucur pentru tine ca vei deveni mama prin adoptie chiar inainte de a deveni mama natural... Dar pana la urma, tot mama se cheama!
Felicitari pentru curajul de a merge mai departe, imi place mult motto-ul tau.
Mada23- bafta si nu te stresa.Sper ca peste 2 saptamani sa primim o veste buna de la tine.
Luci - ma bucur ca te simti mai bine. Si eu sunt ca si tine, mereu cand trebuie sa iau ceva, ma gandesc de mii si mii de ori daca imi face bine, ce efecte adverse pot avea si asa mai departe. Dar ce nu facem noi pentru a deveni mamici... Am avut cele mai multe ghinioane in ultimele 2 saptamani, nici nu am intrat deloc pe forum, dar pana la urma totul( sau aproape totul) s-a rezolvat. Si cand am citit si ce a patit Cris, chiar ca toate problemele mele nu mai pareau atat de grave... Ma bucur ca sunt printre optimiste si fete puternice, sper sa iau si eu exemplu de la voi.
Boo - dupa cat timp de la operatie ti s-a refacut endometrioza? Am citit ca la cezariana ti s-a curatat tesut endometrial... Imi pare rau sa aud asta, credeam ca o sarcina inhiba dezvoltarea endometriozei... Sau poate la tine era de la stimulari? Te intreb pentru ca eu am facut operatia in august, dar daca nu se intampla nimic in urmatoarele luni, ma gandesc sa trec la o inseminare sau FIV, n-as mai vrea sa astept. Ai un
scump tare! Sa va traiasca si sa ii faceti rapid si o surioara.
Anca - Am citit ca si tu ai facut o inseminare... Dupa cat timp de la operatie? As vrea sa fac si eu o inseminare daca nu se intampla nimic in urmatoarele luni, pentru ca am citit ca timpul trece in dezavantajul nostru... deci trebuie sa ma grabesc. Felicitari pentru bebe Sara, cred ca de-abia astepti sa iti tii micuta in brate.
Magdita - bine ca histeroscopia a iesit bine. De acum fa ce crezi tu ca e bine pentru tine si fii sigura ca peste un timp vei deveni mamica. Asa sper si eu. De fapt, dupa operatie mi s-a spus ca absolut totul e in regula... mi s-a facut si laparoscopia, si histeroscopia in acelasi timp. Am fost curatata de tesut si de chistul de pe un ovar, totul e ok acolo.De asta vreau sa fac tot posibilul sa raman insarcinata cat mai repede.
foryv - bafta multa cu naturistele, si eu ma bazez mult pe ele. Deocamdata nu iau decat tinctura de muguri de zmeur si multivitamine. Am inceput sa beau si suc natural de fructe seara (ca dimineata nu am timp de nimic). Incerc sa mananc numai ce e permis (dar imi e ff greu si nu reusesc intotdeauna). Adica am reusit sa elimin carnea, lactatele, dulciurile), dar nu pot elimina painea, mierea de albine sau altele... Sunt sigura ca suntem pe drumul bun, asa ca nu trebuie sa renuntam.
Vineri ma duc la doctorul care m-a operat, sper sa obtin mai multe raspunsuri de la el... daca mai aveti idee ce ati vrea sa il intreb, spuneti-mi.Mi-am comandat si cartea cu retete pentru endometrioza de pe endo-resolved, astept sa o primesc.Intre timp, m-am apucat de sport, alerg, merg cu bicicleta, merg la sauna si bazin. Vreau sa ma inscriu si la niste cursuri de yoga si pilates, plus dansuri.
Vreau sa merg din nou si la acupunctura, am citit despre cativa doctori chinezi renumiti pentru tratarea infertilitatii si endometriozei. Va tin la curent cu ce voi face...
Tot de pe forumul asta, am cunoscut o fata de aici din Toronto, care incerca sa devina mama de 4 ani si dupa un FIV si o inseminare nereusita anul trecut, a reusit sa ramana natural anul acesta , cand era in pregatire pentru FIV 2. Asa ca se poate, fetelor! Tot ea mi-a spus ca a facut 2-3 luni de acupunctura si masaj inainte de a ramane(o data pe saptamana) si a fost si la sauna in preajma ovulatiei... Nu stiu exact ce a ajutat-o, dar a reusit.. si peste 2 luni urmeaza sa nasca.
Monica ,Ioanatugs, andreyutza, anamy, lilianaFi, Hera25, Ralu, fireyes, Aerlilian si celorlalte fete ne-enumerate aici...
lucialu spune:
Fire 
fix de tine intrebam,ca nu ai spus ca pleci...mde mamito, daca te gandesti ca eu am facuy 4 diphe si AlexaIoana 6!!!

cassa locco scrie pe noi
Pe noi unde ne pui?La fosile?
Deci de sambata agitam majoretele si strangem pumnii...de-abia astept sa te vad gravidita!!!![]()
Pusichet
stii melodia"trag aer in piept,ma indepartez incet...blabla"
nu prea ai ce face decat naturiste,cald si antiinflamatoare neinhibante de ov/alimentatie care sa nu creasca prostaglandinele rele...daca mie mi-ar garanta cineva ca as scapa de dureri as face operatie clasica acum!
Nu sh ce sa spui draguta in afara de ceea ce am mai discutat de-a lungul si latul sub.Suntem mai multe cu ce spui tu si...
De operatie sper sa faci alegerea corecta pentru sanatatea ta.
Romanitza 
imi pare rau pt saptamanile de ghinioane,sper ca nu legate de sanatate.
Eu as avea 2 intrebari pt dr tau:de ce doare ca naiba la ovulatie si in afara ei,cand practic au fost gasite putine leziuni,care s-au rezolvat laparo?Si care antiinflamatoare sunt bune in asemenea cazuri?Bafta mare la FIVulet daca te apuci de el sau IAlet!
Parca totusi exagerezi cata miscare ai de gand sa faci...oricum ai grija cu sauna,supa ovulatie! si masajul...Vezi ca si eu pusesem un link cu niste doctori cu site ro din Canada,care lucrau cu cinezi pe medicina traditionala chineza pt noi![]()
Roxana
mai putin si scoatem agitatele si pentru tine.Sper din suflet sa fie super reusita operatia!
Georgix cum faci?
E de bine?E de bine da' sa te feresti?Iei vitamine?

ginamaria spune:
Buna fete dragi,
nu imi vine sa cred ca a trecut atata vreme de cand nu am mai intrat pe acilea,defapt nu am mai intrat pe nicaieri........nu imi vine sa cred ca ultima data cand am luat hotarea sa ma relaxez si sa nu ma mai gandesc la endometrioza nenorocita era exact cand a ramas Anca insarcinata......Nu imi vine sa cred ca deja trebuie sa nasti draga mea.....

iti tin pumnii si crede-ma ca va fi cat se poate de bine.Va pup pe toate cele care va mai aduceti aminte de mine si pe cele care nu,pe toate fetele noi si vechi, pe toate fetele cu endoemtrioza care scriu sau care nu scriu .......Eu nu am mai facut nimic inafara de a merge la bioenergetician si spre surprinderea mea nu mai am dureri la ciclu in plus de asta in sfarsit "ovulez si eu cu stanga"partea pe care am avut endo.......am crezut ca daca nu mai intru aici si nu mai citesc tot felul ma voi relaxa si voi reusi sa fac mult asteptatul bebelin dar se pare ca nu e chiar asa usor cum credeam,dar poate ca sunt mai linistita si mai impacata,nu stiu ce sa zic.......desi toata lumea in jurul meu e gravidutza,am in sfarsit rabdare........poate m-am mai obisnuit cu ideea ca e mai greu dar se poate.Imi zicea cineva ca orice am face nu putem grabi destinul....asa o fi..
Va pup si sper sa fiu mai activa de acum inainte......
DOAMNE CE DOR MI-A FOST DE VOI......

romanitza spune:
Receptionat, Luci!![]()
O sa il intreb si de astea... El merge pe principiul ca prin alimentatie si nu stiu ce practica Shaolin Cosmos Chi Kung reusesti sa tii durerea in control... am gasit si pe un site ca sotia acestui doctor a reusit sa scape definitiv de dureri prin practica asta.Nu stiu exact despre ce e vorba, e ceva intre arte martiale si yoga, niste exercitii de respiratie si de concentrare... Nu m-am dus la cursuri din astea si nici nu am de gand.
Ghinioanele mele nu au avut legatura cu sanatatea, Slava Domnului... Bine ca s-au rezolvat in final.
Nu am vazut site-ul de care zici cu medici chinezi, dar chiar sunt curioasa.Cu miscarea nu cred ca o sa exegerez, ca sunt cam lenesa in ultima vreme si imi tot propun sa ma tin de un program, dar cand vin obosita de la munca, nu prea mai am chef sa ma tin de el... O sa incerc totusi sa fac cate putin din fiecare.
Deocamdata nu ma apuc de IA sau FIV, dar nu las sa treaca mai mult de 3-4 luni... Dupa aia cred ca ma apuc, daca n-o sa fie!
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!! cata lumeeee.... ce ma bucur!!
Ginamaria chiar ma gandeam ce mai faci si de ce nu mai dai nici un semn de viata! Si mie mi-a fost dor de tine!
Pusichet i-mi pare rau pentru vestile proaste primite si nu inteleg de ce ti-a zis sa faci din nou operatie. Ai chisturi mari, sau pur si simplu vrea sa curete pe acolo? Eu stiu ca endometrioza nu trece definitiv decat la menopauza, asa ca nu cred ca e cazul sa ne operam in fiecare an, ca nu o sa avem cu ce face copii intr-o zi. Majoritatea medicilor merg pe incercari de a obtine o sarcina macar, sau pe Difereline, care incetineste ritmul evolutiei endometriozei.
Fireyes i-mi pare rau ca te confrunti cu efectele negative ale Diferelinului. Si eu la primul FIV m-am chinuit cu dureri teribile de oase. Lasa ca vor trece iubita, gandeste-te la scopul tau!
Multa bafta acolo si joi sa ne aduci vesti de foliculasi multi in crestere!!! 
Lucialu am crezut ca ai spus: pup fata papacioasa, nu pupacioasa!![]()
Crisis81 e normal si sa plangi iubita, ca doar nu esti facuta din fier. Eu am fost intr-o stare de soc imediat dupa aflarea vestii opririi din evolutie si nu puteam sa plang. Mult timp am fost in acea stare teribila de soc si intr-o zi am izbucnit in plans si m-am descarcat cumva, a fost mai bine dupa. O sa fie bine pina la urma, ai sa vezi!!
Noi suntem aici si te imbratisam
.
Si soarele va zambi cand tu vei veni