Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Crisis... off mai iubita ce sa-ti spun...stiu doar ca sunt cu tot sufletul alaturi de tine, ma rog ca Bunul Dumnezeu sa-ti aline suferintza, in fatza deciziilor Lui suntem neputinciosi ,iti admir puterea pe care DD ti-o da. As vrea sa pot face mai multe pentru tine, dar chiar sunt neputinciosa, ma pentru tine

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz

"Dumnezeu va face orice pentru tine, doar daca Ii dai o sansa "
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> si www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Alexa ,prevad ca pustoaica ta ca fi o super femeie.Hotarata fata.L-a gasit,l-a luat,il hraneste!
Lucic ,arat hidos in pozele alea.Tu chiar incerci sa fii draguta...Nu mai conteaza,oricum felul in care arat.Stii tu ce e primordial pt mine...
Mada ,tu cum reusesti sa fii atat de dulcica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Ioana...ce bine imi pare ca ai revenit, ce dor imi era de tine , ma bucur ca esti bine
Andreyutza..
esti dulce, ce elefant? unde-i? ca nu-l vad, ceea ce vad e o nasica super dragutza cu bebeic la purtator , ce poate fi mai minunat de atat
Alexia..ce ma bucur ca ai intrat, imi pare rau ca sunteti mucioase, tare sa-mi dati mie raceala sa nu sufere Natalia, oricum sunt gazda virusilor
Cristy...pregatiti cuibushorul? da sa-i dati zor, ca DD face minuni tot timpul
Alina...felicitari, o sarcina usoara
Lucic..multam mult de galerie
Magdita, Georgi..fetele
Doamne ajuta sa vii cu rezultat bun duminica
Aerlilian...fata , ti se pare
AlexaIoana..felicitari pentru planurile voastre, te admir mult, bravo
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz

"Dumnezeu va face orice pentru tine, doar daca Ii dai o sansa "
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> si www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

lucia, magditza, mada, va multumesc, sunteti tare dragutze.
lucifer draga mea, recunosc nu e meritul meu m-ai ajutat tu si o viitoare mamica de la odisee.
eu tot astept vesti bune de la fete mai vechi sau mai noi de aici. am vazut ca Alina e noua gravidutza, sper sa nu gresesc ca neuronul meu are o viroza si nu mai garantez pentru el. imi pare tare rau pt Crisis dar vad ca ea e plina de optimism si asta o va ajuta foarte mult si sigur cat de curand va fi mamica.

pupici multi, multi la toate fetele si unul special pentru Boo&Alex

Minunea din viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Ardeiuta Lucif...ta'l grisu'?!!!Ptiu ,cruce de aur!Eu sper sa nu ma mai alinti asa
Cris ma bucur ca mergi inainte si ai motive sa mergi,nnnnnn motive!!!Acum tu stii ca nu ne duci si nu noi tre sa fim consolate,daaa?Cu noi poti sa fii tu Crisis fara platosaDar iti tinem pumnii sa fii bine cat mai repede si sa ai aripi mari...eu sunt nebuna dupa deseneasa ca mi-a placut vidioclipiciul,m-ai lovit la corason
Aerlilian acum chiar m-ai suparat.deci ai cuvantul meu de onoare si vb serios,ca daca mai spui ceva urat despre infatisarea ta nu mai vorbesc cu tine!!!E oribil sa o tii tot asa cand esti frumoasa.
Va puuuuuuup.WE PLACUT!!!PS mi-am vazut finutu'Il vreau la mine acasa
KISSES

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Mada23 si eu ma bucur sa va revad, mi-a fost dor de voi!
Aerlilian pai atunci sa fii asa de optimista in continuare, aceasta e cheia succesului! Multa bafta iubita!
Crisis81 sa stii ca te admir foarte mult pentru forta cu care te ridici si mergi mai departe! O sa-ti ajute cu siguranta acesta calitate!!

Semneaza si tu, e foarte important pentru noi toate:
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Crisis81 ......

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

crissis rad si plang in acelasi timp. se uita al meu la mine ca la o nebuna si ma intreaba de fapt ce fac..sunt fericita pentru voi si sper sa fiti parinti cat de curand, sa ajungeti cat mai repede la bebeul care va asteapta undeva, pe voi, fiindca pe el vi l-a trimis DD numai ca barza a gresit adresa, barza alcoolica nesuferita. sa va duceti sa recuperati copilul, da? chiar cred ca ati facut o alegere buna. si daca barza viitoare se duce la dezintoxicare si nimereste drumul, cu atat mai bine. sa va sufle in panze vantul cel mai prielnic!!!
bine ai revenit ioana
nu mai am timp de scris, va pup, va citesc, si mai bag nasul din cand in cand. noi suntem bine, pe cale sa gasim o bona -adica implicit mai mult timp de forumeala
tin pumnii fetelor care asteapta vesti mari
lucicio sper sa nu astepti pe nimeni, dar boo baga bb2 cat de curand, sunt atatea alte fete care-si asteapta randul la barza. o sansa buna sa fiti colege de odisee. sa stiti ca intr-o prima faza si mie mi s-a parut ciudat sa scriu dar cu timpul, dupa ce ne-am cunoscut mai bine, a fost ok. sunt mult mai multe acolo fata de apirante, numai la mai-iunie au fost 100 de fete, nu toate f active, dar oricum...anyway, asta sa fie baiul

a venit toamna...cu un bebe albastru

RALU- de minune TUDOR

poze tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Ralu_t merci iubita! Bafta la gasit cea mai potrivita bona pentru bebe!
Boo deja va ganditi la bebe2??? Felicitari si multa bafta!!
Lilianafi ce mai faci iubita???

Semneaza si tu, e foarte important pentru noi toate:
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Ralu nu fac FIV sau IA daca asta tre sa fac,eu nu poci inca...in rest liber sa vina daca vrea.Noi il asteptam.Daca asteptam pe careva eram deja la mamici.Ma bucur ca vei scrie mai des aici si ma bucur ca Boo se indreapta spre BB numero dueMi-o zis ea ceva mai demult dupa ce a nascut
Fetele, am inceput sa iau aspenter apropo de discutiile noastre de mai demult...si primul efect e ca nu mai am picioare de gheata
Mada daca DD vrea vom fi colegute si la odiseeSi eu vreau
Lilisor scurt pe doi pt noi nici un pup nixit
Aerlilian ne-am inteles?Aviz amatoarelor...acum te pup dar nu mai citesc ce-ai scris ca iar ma apuca nervii
Ioana tu ce faci?Eu bag un iaurt,portia lui al meu ca sa nu se simta singura si abandonata
Noapte buna!
KISSES

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput