Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (19)
Raspunsuri - Pagina 14
noce spune:
Laura, luca Multumim muuuult!
luca, sotul tau e preot? La o biserica cu hramul Sfintei Parascheva? Cumva in Drumul Taberei?
Eu am fost astazi la biserica Sf Parascheva din Drumul Taberei si m-am bucurat ca am reusit sa ma inchin la sfantul vesmant, care a fost scos in curte. Era o coada mare, am stat vreo 2 ore, dar e o nimica toata fata de cat se asteapta la Iasi. Cred ca toti de la coada ne-am fi dorit sa fim la Iasi si ni se parea ca asteptam prea putin. In timpul slujbei, sus pe biserica, erau cateva porumbite albe, foarte frumoase (cu cozi infoiate) care parca ascultau slujba.
Speranta, eu si sotul meu tinem in momentul asta canoane. Am fost acum 2 saptamani la 2 manastiri din Ardeal si am vorbit cu preotii de acolo despre zamislirea de prunci. Parintele David de la manastirea Sadinca (despre care am citit aici pe forum)ne-a spus sa citim l,m,v Acatistul Sfintilor Parinti. Un alt parinte, daca nu ma insel se numea Spiridon, de la manastirea Patranjeni (din jud. Alba) ne-a spus sa tinem post l,m,v si sa citim 40 de zile Acatistul Sfintilor Parinti si Acatistul Maicii Domnului (o zi un acatist, a doua zi celalalt). La cel de-al doilea parinte a fost prietena mea si la sfarsitul canonului a ramas insarcinata. Ea nici nu stia ca era insarcinata cand a intrebat-o parintele ce e, fata sau baiat. Asa si-a facut ea testul, la intoarcerea de la slujba de duminica.
Cami, sa-ti traiasca finii si funuti, sa fiti sanatosi cu totii si sa-i calauziti pe frumoasa cale spre indumnezeire! Multa sanatate tie si bebelinei tale! Sa va apere Maicuta Domnului de orice grija si sa va vedeti fericite cand va veni timpul.
Sa ne punem sperantele si sa avem incredere in ajutorul Sfintei Parascheva, sa ne aduca bebei in burtici in sfanta luna octombrie! Sa avem credinta multa si burticile nu vor intarzia sa apara!
Va pe toate!
http://tt.lilypie.com/ttblp3.png
sandaa spune:
La multi ani fetelor care poarta sfantul nume.
Multumim Luca si laura pt gestul vostru frumos. Dumnezeu sa va rasplateasca. Este foarte bine ca ati reusit sa ajungeti la sfintele moaste, cred ca fiecare dintre noi am fi vrut sa fim acolo dar cel putin cu gandul trebuie sa fim. Sa ne rugam cuvioasei maici sa ne auda si rugaciunile noastre firbinti.
Georgia, Caciantoni multumim pt acatist.
Multumesc fetelor care v-ati rugat pt mine, bunul Dumnezeu sa va ocrotesca si sa va aduca numai bucurii.
Kora sa-ti ajute Dumnezeu.
Va pup si va doresc multa credinta si dragoste ca rugaciunile sa fie primite.
Doamne ajuta!
Doamne ajuta!
stuart spune:
Laura si luca, va multumesc si eu alaturi de fete pt. gestul vostru frumos (chiar daca nu sunt inca pe listuta voastra). Doamne Doamne sa va rasplateasca! &
Speranta si caciantoni, va multumesc si voua!&
Relativ la canonul dat de Pr. Iordache, noua ne-a spus ca Acatistul Maicii Domnului sa fie cel din 8 Sptembrie; am avut de sfintit casa de 3 ori si dupa a 3-a sfintire sa ne citeasca (acasa) Preotul Moliftele Sf. Vasile. Aaa, si a tinut ca sfintirile sa fie facute neaparat in Post! La noi a fost putin mai dificil pt. ca am facut toate acestea in Postul Pastelui si cum aici este o singura Biserica Ortodoxa Romaneasca vorbisem cu Preotul (de aici) sa facem a 3-a sfintire dupa Paste dar Pr. Iordache nu a acceptat. Cu un mare efort din partea Preotului am reusit sa ne incadram in timp si sunt f. linistita sufleteste ca am facut ce-mi propusesem de mult timp.
Abia astept sa ne dea sotul lui Cami amanunte despre Moliftele Sf. Vasile pt. ca in Postul Craciunului vreau sa sfintim din nou casa si sa-l rog pe Preot sa ne mai citeasca Moliftele (daca o fi posibil).
O zi buna tuturor!
Ajutati-o pe Sonia
Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)
stuart spune:
LA MULTI ANI celor care isi serbeaza numele astazi!
Multa sanatate si BB sanatosi va doresc!
Ajutati-o pe Sonia
Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)
mmc_nd spune:
Dragele mele, Sfanta Preacuvioasa Paraschiva cea mult folositoare sa ne aiba in grija ei si sa ne mijloceasca rugaciunile catre Sfinta Treime! Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, am reusit sa ma inchin Sfintei Paraschiva si m-am rugat pentru noi toate.
Doamne, ajuta!
ainigriv spune:
"La Multi Ani,fetelor!!!"Cu intarziere,insa nu puteam sa nu va scriu,mai ales dupa o zi asa mare!!!Aveti incredere in Maica Domnului si in Cuvioasa Parascheva,ca fix acum un an vedeam minunea cu ochii mei.Desi stiam din Grecia ca va veni minunea,iata ca fix dupa praznuirea Preacuvioasei Parascheva,dimineata urmatoare,la ora 6(am sa tin minte toata viata)am vazut un test II.Nu va pot descrie bucuria,dar mai mult tresalta sufletul,ca vedeam minune.Asa ca rugati-va si multumiti ca si cand ati fi primit Darul,pentru ca se va intampla cu siguranta!!!
In fiecare an vad minuni de praznicul Preacuvioasei Parascheva.Ieri mergem si noi la biserica sa multumim si sa ne rugam atat cat putem,fiind cu bebelina in brate...dam un acatist,stam putin la slujba si incepe sa maraie exact la Sf.Evanghelie.Ies putin cu ea afara,ca poate adoarme la aer,insa nimic,era cu ochii mari pe picturi."Ceva" imi spunea sa nu plec,mai ales ca mai era putin si ieseau cu Sf.Daruri.La noi preotii ating pe fiecare om cu ele,asa ca am hotarat sa mai stam putin,cu toata maraiala Mariei.Cum ne vede preotul ne spune sa venim in fata sa luam Sf.Impartasanie ca nu mai sta copilul.Eu,putin speriata ii spun ca am luat si duminica Sf.Tainele.Nu-i nimic,este copil...Asa ca in zi mare,primim din nou Sf.Impartasanie,fara sa stiu ca este posibil atat de des.Deci iata cum Maicuta noastra buna si Preacuvioasa nu ne-au lasat sa plecam de la biserica fara Sf.Impartasanie,pentru care multumim bunului Dumnezeu si-l rugam sa ne fie cu folos!!!Sa ne rugam in continuare ca nu vom ramane fara raspuns.In fiecare zi"vad"ajutorul fara de care nu as putea sa ma descurc singura cu Maria.
Multumim fetelor pentru acatiste,rugaciuni ajunse la Sf.Biserici.Dumnezeu sa va rasplateasca si Maicuta sa cea buna sa va aiba in paza.Multa putere in tinerea canoanelor si nu uitati,faptul ca nu primim asa usor Darul este o binecuvantare de la Dumnezeu,ne iubeste pentru ca ne ajuta intai sa ne curatim sufletele.Doamne ajuta sa primim noi vesti de burtici,iar cele existente sa creasca sanatoase pana la termen.Mamicilor multa rabdare si sanatate sa-si creasca pruncii...Cleo,Aditi,Adela, va pupam si ne e dor de voi,la fel cum le iubim pe toate fetele noastre dragi.
caciantoni spune:
Doamne ajuta!
Luca - multumim din suflet pt. listuta... SA ITI RASPLATEASCA BUNUL DUMNEZEU INMIIT PENTRU ASTA! Mi-ai facut o mare bucurie.... imi doream f. mult sa ajung si eu la Iasi, dar nu am reusit ... sunt convinsa ca dupa citirea listutei la Moastele Sf. Cuvioasei Parascheva vom avea multe gravidute... Nu degeaba se spune despre Sfanta ca este mult folositoare si grabnic ajutatoare....
Si chiar cu o zi intarziere va doresc si eu "La multi ani!", sa natate si multe binecuvantari de la Bunul Dumnezeu! Maicuta Domnului Si Sf. Cuvioasa Maica Parascheva sa va ocroteasca cu rugaciunile lor!
"Doamne intoarce-i la bunatate si la rugaciune pe toti vrajmasii mei." (Parintele Gherontie Puiu - Manstirea Caraiman)
medamaya1 spune:
, buna fetelor.
Am facut si eu o pauza de DC, dar revin pe baricade.
Multumim fetelor care au dus listuta noastra la biserici.
Cami, multa multa sanatate mamei tale, un pupic ptr mamica si bebelina
Kora,multa multa bafta sa ai si un final fericit iti doresc.Cred ca vom fii in aceeasi perioada.
Simbata merg la dr si eu cu toate analizele,ptr a-mi da trat de incepere fiv nr 4.Sint optimista, am si cu ce sa-mi ocup timpul si sa nu ma gindesc tot timpul la tratamente , analize si tot felul, plus ca am mare mare incredere in dr Cocei, ca va face tot posibilul sa ne ajute.
Mi-am promis ca, daca, voi intimpina greutati sau rezultatele nu vor fii la inaltimea asteptarilo, sa nu ma stresez si sa pling , cum faceam de obicei, trebuie sa fiu tare si increzatoare ca va fii bine.TREBUIE.
Anadomnica, cum mai esti, cum te simti de la trat, sper ca esti mai bine
Va pup pe toate tare tare si sa auzim numai vesti bune.
Am uitat, o intrebare, cind e mai bine sa fac o festanie la casa, acum sau in post?
Meda
caciantoni spune:
Astazi sunt sarbatoriti Sf. Lucian si Sabin. La multi ani celor ce poarta aceste nume. Pentru a afla cateva lucruri despre acesti sfinti puteti intra pe adresa:http://www.calendar-ortodox.ro/luna/octombrie/octombrie15.htm
Gasiti acolo si o povestioara f. frumoasa....
"Doamne intoarce-i la bunatate si la rugaciune pe toti vrajmasii mei." (Parintele Gherontie Puiu - Manstirea Caraiman)
luca2008 spune:
Dragele mele , am facut un lucru firesc
doar suntem unite in rugaciune..
M-am rugat pentru toate cele care isi doresc
sa dea viata , suntem atat de multe..Doamne..lista
noastra este atat de mica...Noce nu iubita...iar biserica are hramul
Cuv. Parascheva (sunt si moaste)
si este pe Titulescu.”Construieste-ti in minte o imagine a reusitei tale. Pastreaza aceasta imagine cu tenacitate, nu ii permite sa dispara. Mintea ta va cauta modalitati de a dezvolta aceasta imagine ... Si nu-ti imagina nici un fel de obstacole.“Norman Vincent PealeDoamne ajuta!