Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (19)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luca2008 spune:

Doamne ajuta!Pup toate fetele dragi!
Am intrat pe fuga pentru ca trebuie sa ajung la biserica,
avem de facut treaba pentru maine cand sarbatorim hramul bis.
Cuv. Parascheva.
Am sa las listuta cu fete si am sa ma rog la Sfanta pentru noi toate.
”Construieste-ti in minte o imagine a reusitei tale. Pastreaza aceasta imagine cu tenacitate, nu ii permite sa dispara. Mintea ta va cauta modalitati de a dezvolta aceasta imagine ... Si nu-ti imagina nici un fel de obstacole.“Norman Vincent PealeDoamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

buna
KoraPop sa iti ajute DD ! sa fie cu reusita!!!DD ajuta!
noce biserica este langa Gemenii (pe cheiul Dambovitei), langa Tribunal. Poti sa imi spui cine ti-a zis sa tii acel canon.?ingeras poti sa imi spui ce acatiste ai de citit?

va doresc o saptamana plina de sperante si vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele

am trecut doar sa va salut in fuga ... am multe pe cap ca facem ceva schimbari in casa ... servici .... botezat de finuti si nunti cat cuprinde ....pana la post tot asa vom fi ....

pana nici la lucrare nu am mai apucat sa scriu ...

va multumesc de urari si va pe toate

bebelina mea da din ce in ce mai mult si mai tare .... cred ca va fi dansatoare ....

sa ne rugam maine toate la Sf. Cuvioasa Parascheva...
despre Moliftele Sf. Vasile va va spune sotul mai multe poate maine intr-un rasp .... sa fim putin mai liberi ...

22+ANTONIA IOANA

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras70 spune:

speranta,parintele da canon individualizat,parerea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

buna fetele
poate vreti sa ascultati(e inregistrare audio) ACATISTUL SFINTEI CUVIOASE PARASCHEVA
http://www.trilulilu.ro/mari227/81f9050ebb7f81

va pup dulce pe toate , si va doresc ce imi doresc si mie ... un bb sanatos ... iar la mamici si gravidute , un bb sanatos si mancacios ...

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura2008 spune:

Buna fetele am intrat sa va anunt ca azi noapte am reusit sa duc listuta la Cuvioasa Parascheva la Iasi. Sunt atat de fericita. Acum am convingerea ca rugaciunile noastre sunt duse acolo unde trebuie si vor primi raspuns foarte repede.
Pupici

Mergi la inceput

Dragele mele,
aseara in timpul slujbei oficiata de 12 preoti a fost citita si lista noastra.A fost minunat!!!”Construieste-ti in minte o imagine a reusitei tale. Pastreaza aceasta imagine cu tenacitate, nu ii permite sa dispara. Mintea ta va cauta modalitati de a dezvolta aceasta imagine ... Si nu-ti imagina nici un fel de obstacole.“Norman Vincent PealeDoamne ajuta!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI
tuturor celor care astazi isi serbeaza ziua de nume !!!
Multa sanatate ,iubire si multe dorinte implinite!!
”Construieste-ti in minte o imagine a reusitei tale. Pastreaza aceasta imagine cu tenacitate, nu ii permite sa dispara. Mintea ta va cauta modalitati de a dezvolta aceasta imagine ... Si nu-ti imagina nici un fel de obstacole.“Norman Vincent PealeDoamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras70 spune:

laura,luca,multumim mult de tot!
Dumnezeu sa ne binecuvinteze cu pui sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

luca si laura multumim pt listute ,.... eu ma emotionez cand aud de astfel de gesturi ... de aceea cand am citit mesajele voastre mi s-a facut parul de maciuca .... vorba ceea .... sa va rasplateasca Dumnezeu ....

LA MULTI ANI celor care poarta acest nume sfant ...

dar restul fetelor iar au disparut din schema????

22+ANTONIA IOANA

Camelia

Mergi la inceput