Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (19)
Raspunsuri - Pagina 15
anadomnica spune:
Fetelor, cu rusine ma alaturi grupului de fete ce au luat o pauza zilele astea de la forum.
Ieri noapte am reusit si eu, pacatoasa, sa ajung sa ma inchin la Sf. Moaste ale Sf.Parascheva, dupa o coada de 8 ore. Nu am crezut ca voi reusi sa rezist. A fost minunat. Ne va ajuta sfanta pe toate, sunt convinsa. Timpul mi-a trecut totusi usor citind o carte despre noi marturii despre parintele Arsenie Boca.
stuart - bine ai venit. eu sunt responsabila pt. trecerea ta in listuta si imi cer iertare ca am ajuns asa tarziu!
Tratamentul l-am intrerupt dupa 1 sapt. jumate, ca nu m-am simtit bine. iau o pauza si de la tratamente, Doamne ajuta!
Cami - poate reiau proiectul Bucuresti iarna asta, eu asa sper.
Pup burtica fericita.
Doamne ajuta!
Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
Eu, familia si pozele mele
CASUTA VERDE
KoraPop spune:
Laura,luca2008 multumesc si eu ca ati dus listuta la moastele Sfintei Praschieva.Scuzati-ma ca va intreb,ati dus lista refacuta?Ve intreb asta pentru ca eu de putin timp sunt trecuta pe lista...Multumesc si DD sa va rasplateasca bunatatea!
Medamaya DD si Sfanta Fecioara sa te ajute de data asta!Prin multe ai trecut si sunt sigura ca acum vei fi rasplatita pentru grele suferinte prin care ti-a fost dat sa treci!Vei face FIV4 cu dr. Cocei si prof. Marinescu?Cand incepi?Eu astept sa vina cm azi sau maine si din zi 2 incep...
Doamne ajuta-ne pe toate!
Kora
CARPE DIEM!
luca2008 spune:
Kora da iubita chiar daca nu scriai aici tot ai fi fost.
Asa cum spuneam mai sunt si pe la alte subiecte de pe forum fete
pe care le-am trecut pe lista, fete dragi care poate nici nu au schimbat doua vorbe cu mine
Stiu ca nu prea scriu la FIV dar crede-ma ca va tin pumni stransi la toate si sper din suflet sa fiu sanatoasa si sa incep si eu procedura.”Construieste-ti in minte o imagine a reusitei tale. Pastreaza aceasta imagine cu tenacitate, nu ii permite sa dispara. Mintea ta va cauta modalitati de a dezvolta aceasta imagine ... Si nu-ti imagina nici un fel de obstacole.“Norman Vincent PealeDoamne ajuta!
medamaya1 spune:
Kora, multumesc frumos.Da, tot cu Cocei si Marinescu fac, simbata merg sa fac dosarul si-mi da si medicatia, daca incep din ziua 2, ar fii 24-25, inceputul trat.Tu incepi mai repede, tinem pumnii sa fie bine.
Citeam la sub fiv, ca nu se mai gaseste pregnyl, nici daca cumperi de la giulesti tot trat nu se poate face rost, dupa ce ca sint scumpe , mai sint si pe cale de disparitie med astea....
luca2008 spune:
Dragele mele acum am vazut.....lucesc am si eu o steluta”Construieste-ti in minte o imagine a reusitei tale. Pastreaza aceasta imagine cu tenacitate, nu ii permite sa dispara. Mintea ta va cauta modalitati de a dezvolta aceasta imagine ... Si nu-ti imagina nici un fel de obstacole.“Norman Vincent PealeDoamne ajuta!
sandaa spune:
Anadomnica ma bucur ca ne-ai scris. E foarte bine ca ai ajuns la sf moaste, stiu ca te-ai rugat si pt noi Dumnezeu sa te ajute!
Virginia multumim ca ne scrii si gandesti asa frumos, Maicuta Domnului sa aiba grija de tine si de scumpa ta Maria.
Cami te pup pe burtica. Multa sanatate mamei tale.
Meda si celelalte fete cu tratament sa fie cu voi bunul Dumnezeu ca sa aveti reusite.
Bunul Dumnezeu sa ne auda rugaciunile noastre si a Sfantei Parascheva care mijloceste pentru noi si sa ne daruiasca copii sanatosi.
Doamne ajuta!
magdita spune:
Buna fetele,
Bun venit noilor fete !
Nu am reusit sa va mai scriu, insa v-am citit. In urma cu zece zile am facut o histeroscopie de diagnostic si am descoperit ca am ambele trompe infundate la intrarea in uter. Probabil ca va urma inca o histeroscopie operatorie prin care se va incerca desfundarea lor. In cazul in care acest lucru nu va fi posibil, singura posibilitate de a avea un copilas este FIV. E bine ca traim in secolul asta si ca avem acces la aceste tehnici moderne de reproducere.
Ana, te-as ruga sa modifici putin listutele, in sensul ca din pacate Crisis81 a pierduta sarcina, i s-a oprit in evolutie, deci e din nou aspiranta, iar Liana30 este gravidutza.
Am aflat aceste lucruri de la alte subiecte si mi se pare foarte important ca listutele sa fie complete si corecte.
Kora, Meda, sa va ajute Sfanta Maicutza sa reusiti sa deveniti mamici in urma acestor FIV-uri.
Ingeras, multumesc pentru PM. Din pacate, trompele nu se desfunda decat laparoscopic sau histeroscopic, celelalte tehnici alternative sunt doar ... alternative, fara a se cunoaste rezultatele concrete.
Pup toate fetele si Doamne ajuta !
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
anadomnica spune:
Meda, Kora - Doamne ajuta! Sa fie cu ochisori si nu uitati sa luati binecuvantare de la duhovnic inainte de interventie.
CASUTA VERDE
anadomnica spune:
Magdita- merci de informatii. Am modificat listutele. Imi pare tar rau de Crisis81 ... Felicitarile mele Lianei, Doamne ajuta sa fie bine pana la nastere. . Liana, te mai asteptam pe la noi sa ne povestesti, ca te stiu fata optimista, vrem sa ne molipsim putin de la tine!!!!
CASUTA VERDE