Incuie gradinita la 8.30......

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

Nici eu nu sunt de acord cu incuiatul usii.
POti sa-i penalizezi (cum se zicea mai devreme), sa nu le dai masa, dar nu sa-i lasi pe dinafara, ca doar sunt copii mici, nu soldati.
E usor sa stai in fotoliu si sa faci reguli pt. altii, dar mai ganditi-va ca sunt si mamici care vin cu un copil la gradinita si cu un alt bb in carucior.

Si chestia ca trebuie sa numere portiile... hai sa fim seriosi ca macane

O DAU PE SOACRA-MEA, DAR NU LA SCHIMB, CI PE DEGEABA! DAR NICI ASA NU CRED C-O SO IA CINEVA!

Mergi la inceput

Revin cu o completare: nici la facultate nu se incuia usa salii de curs sau seminar. Daca vreun profesor nu agrea intarzierile, nu se intra tarziu la el, dar nu-ti interziceau accesul la celelalte ore...
Dupa parerea mea trebuie reclamati la minister. Este un abuz.

O DAU PE SOACRA-MEA, DAR NU LA SCHIMB, CI PE DEGEABA! DAR NICI ASA NU CRED C-O SO IA CINEVA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui IonescuOana

Si chestia ca trebuie sa numere portiile... hai sa fim seriosi ca macane

Ba chestia asta fix asa e!
Am sunat-o azi pe mama, care toata viata ei a fost educatoare si am intrebat-o care este obiceiul la gradinita unde a lucrat ea. Mi-a spus ca nu era o chestie stricta cu incuiatul usii. Dar spunea ca de asta e nevoie la o anumita ora sa se stie sigur cati copii sunt: pentru ca se calculeaza portiile de mancare de la micul dejun si de la pranz.

Eileen Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

daca le da doamne fereste o felie de cascaval in plus...daca vrea unul o felie in plus nu i se da ca sunt numarate?

ideea e ca toata lumea justifica ca la o gradi particulara e simplu sa intarzii dar ca la stat unde sunt 30 de copii mama ce tragedie e. sunt sute de studii care arata ca grupa optima nu e de 30 copii dar se accepta asta, nimeni nu comenteaza procesul educational dar daca doamne fereste copilul a intarziat pe rug cu el. Basca ca dupa ce se accepta o scadere drastica a atentiei acordate copilului, dupa ce se inghite fond de clasa si cadou de 1,8martie etc si ale mici bucurii mai inghiti la pachet si un tratament de doi bani si o usa trantita in fata din cele mai stupide motive. E mai simplu sa cauti un motiv de dat in cap la vecin decat sa te apuci sa lupti cu sistemul...comod nu?

Mergi la inceput

Sau cand au macaroane de exemplu ce fac? Numara cate 25 de macaroane de copil?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Pai ce, intarzie numai unul? Poate intarzie toti, ce, nu au dreptul toti sa intarzie? Ar trebui sa faca mancare din start pentru numarul maxim de copii, ca nu se stie...poate fi prezent doar unul, da' daca vin toti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

poate e cutremur si nu apare nimeni, poate e molima sau poate se schimba sistemul...sau poate incepem sa nu mai scoatem okii vecinului ca sa dormim linistiti noaptea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

mie mi-e frica sa nu se inchida forumul ca am intrat prea tarziu

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Adina Iulia

Pai ce, intarzie numai unul? Poate intarzie toti, ce, nu au dreptul toti sa intarzie? Ar trebui sa faca mancare din start pentru numarul maxim de copii, ca nu se stie...poate fi prezent doar unul, da' daca vin toti...

Am dat si eu un telefon sa intreb cum numara portiile pt. cartofii frantuzesti:

Ecuatie:
-un copil mananca 4 felii de cartof + adaosurile aferente adica 0.35 dintr-un ou si 27.5 grame smantana;
-azi avem 10 copii

Ce cantitati trebuie sa cumpere bucatareasa?

Indiciu: cartofii de marime medie contin 4 felii iar cei de marime mare 6 felii

Rezolvare: Bucatareasa are nevoie de 40 de felii;
deci ii cere taranului din piata 10 cartofi de marime medie. Cum acesta nu are sa-i dea decat 9 (36 felii) , ia inca 1 de marime mare (6 felii) ramanand cu datorie la el pt. cele 2 felii in plus care nu erau programate; Cele 2 felii in plus din adunarea 36+6=42 le va pune la frigider urmand sa se reporteze pt. consumul de a doua zi;
La smantana: 10 copii * 27.5 grame/copil = 275 grame. Noroc ca au cantar electronic.
La oua: 10 copii*0.35 ou/copil=3.5 oua. Bucatareasa ia totusi 4 oua, urmand ca unul sa fie spart in 2 jumatati si o jumatate pastrata pt. a doua zi

Aceasta ecuatie este totusi un pamflet, tratati-l ca atare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Da, asa e, pe banii statului, fiecare cantareste felia de cascaval si numara firimiturile de paine.
Ce credeti voi, ca pe banii statului, face cineva risipa? Nuuu, toti economisesc, ca nu sunt banii lor.

Nu e ca la particulara, unde proprietarul de gradinita, dezgheata de cu seara 20 de pui, ce daca are doar un copil a doua zi, e gradinita lui si arunca cu mancarea pe geam.

Mergi la inceput