Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(87)
Raspunsuri - Pagina 6
mamiseli_11 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui futuremother mamiseli merci mult cand am anuntat ca mai vin cam 2 sapt erau asa inversunati de parca nu se stie de cand sunt insarcinata ... ma rog, oameni si oameni ... 32+ si mamica de ![]() AMR 8 sapt |
Eu sunt in prenatal de la 1 septembrie, am fost la medic cu legea si i-am aratat ca pot sa intru mai devreme in prenatal si nu s-a mai pus problema. Cat despre cei de la servici, nu stiu ce sa iti spun decat ca sunt cam nesimtiti, nu mai zic ca n-au nici o baza legala sa iti ceara sa mai stai. Plus ca esti gravi de 8 luni aproape, trebuiau sa gaseasca inlocuitor pana acum.(zic si eu)
Mihaela
32+
Miruna CosminaGargarita lui mami
Pozele mele
AMR 8 saptamani
mamiseli_11 spune:
Kita, eu iau Maltofer Fol recomandat de ginec si de medicul de fam. E pe lista de gratuite, n-am dat nici un leu pe el. Are fer 100 mg, acid folic 0.35 mg si aroma de ciocolata![]()
Am uitat sa zic ca iau o pastila pe zi.
Mihaela
32+
Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele
AMR 8 saptamani
BraveGirl spune:
Uitati ce am comandat pt bebelina:
http://www.mothercare.com/gp/product/B001GJF356/sr=1-62/qid=1222422606/ref=sr_1_62/203-5468346-6696720?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=76098031&mcb=core
Diana, special pt tine, ca stiu ca avem aceleasi gusturi
:
http://www.mothercare.com/gp/product/B001GJJ0P0/sr=1-59/qid=1222422606/ref=sr_1_59/203-5468346-6696720?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=76098031&mcb=core
http://www.mothercare.com/gp/product/B001GJF31K/ref=pd_cpl_look/203-5468346-6696720?ie=UTF8&mcb=core
==========
Corina
30+
Arianna Maria
My baby
Albumul meu
cata_myky spune:
buna fetele.
vad ca vb de clisma .aici nu se face in mod obligatoriu.chiar aseara ma uital la o emisiune cu nasteri in direct si nu le face nici o clima.si pe mine ma sperie ideea de a face kk prin sala de operatii dar asta e.o sa incerc sa nu maninc nimic de cu seara ,poate doar niste iaurt si grisine sa nu cumva sa dea peste mine ceva,ca as muri de rusine.bine ca soata nu ma asista ca in caz de fac pe mine nu ma vede.si asa eu am probleme cu intestinul,ca daca nu beau cafeaua nu fac toata ziua.
eu am inceput sa am contractii.nu doare dar citeodata parca ma ia asa ca si cum as avea zilele mele.nu stiu ce sa fac,sa iau nos-pa sau sa le las in pace.in schimb BB e activ mai ceva ca mami,ca pe mine m-a coplesit lenea de nici mincare nu am chef sa fac.sper sa nu fie mai rau cu contractiile in weekend ca nu am de unde sa il iau pe dr si tre sa ajung la spital.pina luni sper sa fie ok si sa apuc sa vb cu dr despre toate treburile legate de ceza.
34+
Man-Dat Christian
AMR 3 sapt
http://community.webshots.com/album/563380163SLyzHI?vhost=community
leeloo5979 spune:
Bravegirl - costumasul de ren e criminaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal...m-ai omorat!
Leeloo
33 +

http://good-times.webshots.com/album/562902143JedOlt?start=12
http://bd.lilypie.com/KW8up3.png
diana21 spune:
Corina, cum comanzi, zi-mi repedeeeee!!! Cum platesti? din ce tara vine? In cat timp vine?
Vreau costumul de renisor!!!!!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti
Tudor Stefan
32+
Asa creste bebe
mav spune:
Salut!
Of, fetelor, eu iar am fost constipata (desi am papat multe prune, pere, struguri, portocale) si aseara am zis ca nasc si alta nu... Groaznic a fost... Normal ca azi nu pot sta pe scaun... din cauza hemoroizilor. Asa ca iar am ramas in urma cu raspunsurile... Si in plus, mi-e ciuda de nu mai pot ca iar nu termin cu proiectul ala de la munca...
Corina, nu stiu ce sa zic despre problema ta cu uterul... Sper doar sa fie mai mult sperietura... Si tu sa te rogi ca bebita sa se nasca sanatoasa, sa respire singurica, chiar daca va fi mai mititica. Spuneam ca o prietena a nascut la 35s. BB a avut 2,4kg si 47cm, insa a respirat singur si n-a avut niciuna dintre problemele pe care le ar putea avea prematurii (doar atat, ca era mic, lenes si nu putea sa suga -era tzatza prea mare pt gura lui, da' ma-sa s-a muls si i-a dat sa pape, inca il mai alapteaza!). Vreau sa zic ca BB la 5 luni, are deja 7kg (adica este super bine!). Asa ca, mergem cu Dzeu inainte!
Ramo si Andy, sa va traiasca sotiorii si sa va bucurati impreuna de viata de familie un secol de-acum inainte!
Fetelor, eu fier nu pot sa iau (desi sunt f anemica), ca ma constipa rau de tot. Beau suc de sfecla rosie& portocala (sau grefa).... Oare chiar si asta sa ma constipe?! ...Asta o fi vinovatul pt chinurile mele?!![]()
...Inca nu mi-am pregatit bagajul........ ca am impresia, ca si Spiridusul ca daca bagajul va fi gata... o sa ma apuce nascarea mai repede decat trebuie...![]()
35+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
BraveGirl spune:
Mav, la mine mama a nascut-o prematur pe sora mea la 2,4kg si p emine la termen la 2,7
...macar eram lunga, aceam 52 cm. Deci cred ca pana la urma are dreptate medicul si voi face un bebe mai micut. Dar eu sper ca-l va mosteni pe sot, si va fi mai plinuta. V-am zis, eu sunt optimista incurbila.
legat de H...la mine era unul singur, care de plictiseala, si-a chemat si el neamurile: veri, cumnate...de nu mai pot sta in fund fara sa-mi treaca cutite...de iesit afara nici nu mai zic 
==========
Corina
30+
Arianna Maria
My baby
Albumul meu
BraveGirl spune:
Diana, ai PM.
Ce-mi place la pijamalutele si body-urile de la mothercare si Marks&Spencer e ca sunt 100% bumbac, si un bumbac f fin.
==========
Corina
30+
Arianna Maria
My baby
Albumul meu
Amalia spune:
Ca tot vorbiti de bagaj...sa zic ca nici eu nu l-am facut?
Ba unde mai puneti ca de ieri le-am bagat din nou toate lucrurile mele la spalat...ca au stat langa papucii cei noi si cum au talpa din nu stiu ce cauciuc, au capatat toate un miros chimic nasol..si vad ca si dupa spalare se simte la fel
...nu stiu ce sa le fac..o sa le pun cu sapunuri intre ele...of si daca nu le-as fi avut separate pe toate in pungute..nu stiu cum au ajuns de s-au impregnat toate asa ca n-am mai patit asta pana acum.
Pentru bebe inca n-am luat costumasele pentru maternitate asa ca trebuie sa ma ocup si de asta..dar dupa 5..sa iau si banii![]()
Aseara in schimb, m-am apucat sa-mi fac tampoanele pentru maternitate..am invelit vata in tifon...si cred ca fac vreo 15 sa fie deja facute (cu toate ca mi se par putine). Oricum mai pun tifon si fata si pe langa, sa am...![]()
Puiul meu asta mare e tare fericit...astazi este vineri, si-n afara de temele date astazi si care le va face dupa somnic, maine si poimaine e liber
. Dragul de el..fiecare cu stresul lui!
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si
35+
Luca Gabriel