Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(87)
Raspunsuri - Pagina 7
Mirtha spune:
Ammm plecat la bunicaaa....sa halesc !
Gata.....scarbiciul ! 
Ne reintilnim diseara !!!! 
Mirtha
35 +
Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
AMR 5 SAPTAMANI
malinas spune:
mav, eu vreau sa-ti zic ca momentan am rezolvat problema cu hemoroizii. Sper sa fie definitiv rezolvata. DUpa ce timp de 2 saptamani am crezut ca o sa am contractii din cauza durerilor provocate de hemoroizi, care erau de marimea unei masline ceva mai micute...am inceput sa gandesc.
Inainte de a ramane acasa in prenatal nu am avut probleme cu constipatia, asa ca am inceput sa ma gandesc care e cauza problemelor. Si...am gasit-o. De ani de zile dimineata incepe la noi cu un suc natural de fructe (3-4 fructe diferite: banana, grepfruit, portocala, lamaie, kiwi, piersica, nectarina) indulcit cu miere si in care am pus o lingurita de propolis. Sucul il facem in blender, deci este cu tot cu pulpa. Bem sucul pe stomacul gol si dupa ce ne imbracam. mancam si plecam la munca. De cand am ramas in prenatal nu m-am mai trezit o data cu sotul ca sa fac minunatul suc, iar cand ma trezeam eu...nu faceam suc doar pt mine, fiindca imi era lene. Asa ca...mi-am schimat din nou programul si cel putin pt moment am scapat de problema. Sper sa fie definitiv.
Deci, solutia gasita de mine este urmatoarea:
1. am inceput cura de 21 de zile cu argila, cura care favorizeaza tranzitul intestinal si detoxifica organismul.
2. dupa ce beau apa cu argila imi prepar sucul de fructe (la 2-3 minute dupa ce termin de baut sucul trebuie sa ma duc la buda).
3. mi-am comandat pe internet o crema de la un nene pe care l-am gasit in formula As. Crema se numeste Paco (daca vrei mai multe detalii spune-mi se iti dau pe mp) si o fabrica el, nu are miros si este din plante (nu mi-a zis ce anume). Eu am folosit-o de 2 ori pana acum (trebuie folosita o data pe zi, timp de 4-5 zile) si pot sa iti zic ca dimensiunea nenorocitilor s-a redus la marimea uneui bob de orez. Banuiesc ca asa vor ramane, dar la marimea asta nu ma mai deranjeaza.
Scuze ca m-am intins cu povestea atat de mult dar sper din suflet sa-ti de folos.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
33 s +
poate Vlad (dar mai negociem)
BraveGirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mirtha Ammm plecat la bunicaaa....sa halesc ! ![]() Gata.....scarbiciul ! ![]() Ne reintilnim diseara !!!! ![]() Mirtha 35 + Evahttp://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0 AMR 5 SAPTAMANI |
Pofta buna!
Si la mine s-a intors mama, asa ca astept sa ma cheme la masa
==========
Corina
30+
Arianna MariaMy baby
Albumul meu
ancaoradea spune:
Otilia Char azi implinesc 36 de sapt, deci practic de maine trec in sapt 37. contractii dureroase nu am, doar mi se mai intareste burtica din cand in cand...nimic ingrijorator. chiar nu mi-a venit sa cred ca deja am dilatatie.
VonHelen nu ma stresez draguta, nu stiu de ce, dar am impresia ca va fi bine, sunt doar socata ca mai am asa putin.
diana21 Chiar crezi ca voi fi prima? O colega de servici a stat din sapt 36 pana la 41 cu dilatatie de 4 cm, si pana la urma i-au provocat nasterea ca bebe era lenes si nu avea de gand.
mirtha multumesc ca incerci sa ma linistesti, dar nu stiu de ce nu-mi fac griji, ma ia doar cu mari emotii.
Amalia se pare ca Sara mea e mai grabita, de o vreme o simt ca se agita f tare, chiar se pare ca nu mai vrea sa stea in burtica, se tot intinde si ma loveste, cred ca nu are loc.
elilov3 Am niste emotii de nu spun, mi se face pielea de gaina, m-am apucat sa spal hainutele si sa le calc si am intrat in panica ca nu am facut curatenie si inca nu avem tot ce ne trebuie.
mamiseli

pt contul comun
36+ cu
Sara
http://community.webshots.com/user/ancaoradea
Alexa.1983 spune:
In caz ca a vazut cineva mesajul meu de mai devreme....am sunat la asistenta lui Herghe....
a zis sa sun neaparat la el in 30 min,,,,,,
cred ca ma cheama la el....
...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
32+ Deniel Alexi

-----------------------------------------------
AMR 7 sapt 

Amalia spune:
Alexa multa sanatate!
Lasa ca e bine sa te duci la el la control, sa te linistesti. Da un semn la intoarcere sa stim ca esti bine!
| citat din mesajul lui Alexa.1983 In caz ca a vazut cineva mesajul meu de mai devreme....am sunat la asistenta lui Herghe.... a zis sa sun neaparat la el in 30 min,,,,,, cred ca ma cheama la el.......Vine un la mami......Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!... ![]() LAURA 32+ Deniel Alexi ![]() ----------------------------------------------- ![]() AMR 7 sapt ![]() ![]() |
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si
35+
Luca Gabriel
Amalia spune:
Pofta mare Mirtha! Ma bucur ca pleci acasa! pe diseara!
| citat din mesajul lui Mirtha Ammm plecat la bunicaaa....sa halesc ! ![]() Gata.....scarbiciul ! ![]() Ne reintilnim diseara !!!! ![]() Mirtha 35 + Evahttp://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0 AMR 5 SAPTAMANI |
si
35+
Luca Gabriel
BraveGirl spune:
Alexa, si de ce plangi? Nu vrei sa mergi la consult? Am pierdut eu ceva?
==========
Corina
30+
Arianna Maria
My baby
Albumul meu
diana21 spune:
Fetele care luati fier, mai luati si vitamine sau le intrerupeti cand luati fierul?
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti
Tudor Stefan
32+
Asa creste bebe
Amalia spune:
Alexa ma gandesc sa nu fie semn de tensiune marita, voma ta si durerile de cap...pot si semn de inceput de preeclampsie si de aceea sa doreasca sa te vada. Ar fi chiar indicat sa te vada...eu am patit asta in luna a 8-a cu David..si cu odihna, alimentatie mai fara sare, si monitorizarea tensiunii o data la 2 zile, a fost ok!
si
35+
Luca Gabriel