Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(87)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Amalia, esti o scumpica!!! Uite chiar acum citeam sa vad ce mai faceti. Vaaaai ce repede trece timpul, indata incepem galeriile Nu-mi vine sa cred ca suntem pe ultima suta de metri
Noi suntem bine, am fost azi la si totul e OK. Bebe are 2300 g. In rest, ce sa spun, ne pregatim incet incet pentru marea intalnire. Mi-e asa dor de bebeeee de nu mai pot, abia astept sa-l pupaaaaam mult, visez numai la piciorusele lui mici si pufoase si pielicica fina si molcuta
Tati deja sta toata ziua si se uita la filmulete despre ingrijirea lui bebe, mai ales cele de pe http://www.project-dad.net/ (Mav) si pe www.videojug.com (Diana) Ce mult conteaza ca avem mamici cu experienta printre noi, avem multe de invatat de la voi toate.

De saptamana viitoare incep sa beau ceai de frunze de zmeur. Pe langa asta incerc sa merg pe jos cel putin jumatate de ora pe zi si...cu D-zeu inainte! Si eu gandesc ca tine Amalia, e doar o zi de dureri, tragem cat tragem dar si rezultatul e pe masura, nu prea ma pot gandi la durere, astept sa treaca mai repede timpul ca numai la bebe mi-e gandul.

Acum ma pregatesc de petrecere ca la opt jumate mergem la un concert.

Va pup si va imbratisez pe toate!

Olivia www.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank"> 33+ David
Lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

La ce e bun ceaiul de frunze de zmeur? Olivia felicitari pentru maricelul David!

Bianca Andreea
Larisa Elena34+
A M R numai 6 saptamini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Olivia felicitari pentru rez la echo!

ginye 36+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22

Nepotelu'
Poze

AMR 2 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Olivia ma bucur mult ca esti bine! Wow, e mare bebe David , sa fie sanatos si sa vina cuminte la termen!
Distractie placuta la concert!

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 35+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Otilia, La multi ani! Si noi implinim maine 6 ani si tocmai am venit din oras de unde i-am cumparat un cadout. Sotul nu e acasa, e in delgatie, dar vine maine dimineata ca la 11:00 are ora de mers la teatru de papusi.

Mai fetelor, dar ce ati patit cu toatele. Saracutele de voi! O sambata nefasta...Vremea asta rece...

Ginye, nu pot sa cred cat de putin mai ai!!!

Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea 30+
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

loren@ nu am poze cu cerceii pentru ca nu i-am cumparat. astept sa vad si alte modele. personal mi-au placut astia pe care i-am vazut insa cum nu ma grabesc am zis sa vad ce modele mai aduc.

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Cherie ajunge cu avionul la Bergamo dar merge la verii mei langa Piacenza , Fiorenzuola e un orasel mai mic dar au ceva magazine si acolo si in imprejurimi la Cremona ,Fidenza ,deci sa inteleg ca in general supermarketurile acolo cam au toate si articole bebe/gravide .
Bineinteles ca am umblat si eu destul prin ele cand mergeam acolo daaar atunci nu ma interesau lucrurile astea ...decat ce sa-mi cumpar mie . Merci mult de raspuns
Manumanu eu am luat ovule de clotrimazol 6 zile una/zi seara pt. candida (am avut secretii abundente rau de tot ) dar si-au facut efectul , mai am ceva si acum dar putin de tot , daca ti-a zis sa iei la 2-3 saptamani este intradevar doar preventiv , tratament e 6 zil;e sau 3 cu 2/zi .Felicitari pt. bebeii tai in grafic
Otilia La multi ani fericiti alaturi de sot si fetite

Babyzapi evident ca soi eu tot 10 kg. m-am ingrasat pana acum si tot de la 41 kg. plecat , decat ca difera inaltimea

Criss 31+
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Iata de ce am intrebat despre mancarimi. Pot semnala probleme ale ficatului (in cazuri grave, rare).

Furnicaturi si mancarimi
Furnicaturi si amorteli ale degetelor precum si senzatia de maini umflate se intalnesc frecvent in sarcina. Aceste simptome se datoreaza umflarii(edematierii) tesuturilor in pasajele stramte de la nivelul incheieturii mainilor si ele dispar de obicei dupa nasterea copilului. Este de asemenea obisnuit sa simtiti mancarimi pe masura ce sarcina progreseaza. Hormonii de sarcina si pielea care se intinde, in special cea de pe abdomen, sunt probabil cauza pentru cea mai mare parte a acestui discomfort. Aproximativ 20% dintre femeile gravide prezinta o forma sau alta de mancarime. Multe femei gravide au, deasemenea, palmele si talpile rosii si cu senzatie de mancarime. Doar in cazuri rare femeile gravide pot dezvolta o stare denumita cholestaza de sarcina care reuneste mancarimi, greata, pierderea apetitului, varsaturi, ingalbenirea pielii si a albului ochilor si oboseala. Aceasta stare semnaleaza o problema serioasa a ficatului si este absolut necesara consultarea medicului. In general mancarimile dispar cel mai adesea dupa nastere. Pana atunci puteti ameliora mancarimile cu produse hidratante. Este bine sa folositi doar sapunuri blande si sa evitati dusurile si baile fierbinti care va usuca pielea. Incercati sa nu va supraincalziti deoarece inrosirea pielii de la caldura poate agrava mancarimile

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

seara buna fetele
anes cu tensiunea stau bine in sensul ca am 11 cu 6....deci tot vremea asta
ginye iubita numai 2 saptamani...mama ma ia cu fiori
olivia felicitari de bb mare si voinicel
Mirtha iubita ciorapul cu sare e ultima ta sansa ...ai grija frectii, vat cu spirt in ureche...si caldurica...ah si dam cu biciul sa plece microbii
alexa tu ce spui cum te mai simti?
babizapy auzi letargica precum vrema
diana, dea..voi nimic, nimic...cherie, mav la fel liniste prea multa, simona, ramo...si voi brutus
eu sunt bine a trecut durerea de cap dupa o plimbarica prin oras...cred ca si statul asta in casa nu e tocmai ok..gata bag somn
33+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

mamamanu eu folosesc proctoglyvenol; vezi ca sunt si supozitoare si unguent crema; deocamdata eu sunt numai la crema, caci supozitoarele le voi folosi dupa nastere, si sunt recomandate de la sarcina precedenta de dr.gine.

Puteti sa radeti de mine dar eu nu mai reusesc sa imi schimb semnatura; imic ere sa ma loghez (intru la contul meu, profil personal, si ma intreaba tot felul de date de identific are, nu imi apare semnatura ca sa o modific si nu reusesc sa salvez nici macar informatiile cerute, gen data nasterii copilului)

Kitacu fulgulet +23-24s si Andrei (10.02.2005)

Mergi la inceput