Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(87)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Mirtha mama, ce te-a apucat acum inainte de nastere? Mama ei de ureche. M-am distrat gandindu-ma la fetele tale schimonosite si la mirarea celor din jur!

eli, este bine atunci ... tensiunea ta este ok, chiar mica avand in vedere

manumanu, bebeii tai vor fi dolofani la nastere si avand in vedere ca sunt doi... vai de spatele tau! Drum bun pana la termen!

Olivia, felicitari pt. BB in grafic! Ce cunoscute imi sunt sentimentele astea... picioruse pufoase si dolofane

madutza La multi ani pt. ziua de maine! Multi ani fericiti impreuna!

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eu sunt in suferinte...am fost pana la sora ma pt ca si-a serbat ziua si cand ne-am intots nu m-am mai putut da jos din masina de durere de picior si simfiza pubiana. S-a chinuit sotul sa ma urce scarile pana in dormitor, apoi m-a schimbat mama in pijama. In ce hal am ajuns

==========
Corina 30+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Brave imi pare tare rau! Ai suferit destul de mult fizic odata cu sarcina ! Odihneste-te mult si vezi ce fel de unguent ai voie pt. durerea de picior/spate! Hai, mai rezista putin!

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Bravegirl odihna placuta si multa sanatate! Probabil apasa bebe cum nu trebuie...

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 35+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Kita dupa ce te intreaba datele de identificare, ai jos de tot..."Optiuni Profil" si ai un plus si un minus...apasa acolo si vei putea modifica semnatura.
Sper sa-ti iasa!

Citat:
citat din mesajul lui kita

mamamanu eu folosesc proctoglyvenol; vezi ca sunt si supozitoare si unguent crema; deocamdata eu sunt numai la crema, caci supozitoarele le voi folosi dupa nastere, si sunt recomandate de la sarcina precedenta de dr.gine.

Puteti sa radeti de mine dar eu nu mai reusesc sa imi schimb semnatura; imic ere sa ma loghez (intru la contul meu, profil personal, si ma intreaba tot felul de date de identific are, nu imi apare semnatura ca sa o modific si nu reusesc sa salvez nici macar informatiile cerute, gen data nasterii copilului)

Kitacu fulgulet +23-24s si Andrei (10.02.2005)

si 35+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Elilov ma bucur ca ti-a trecut durerea aia de cap! Sigur statul ala in casa ti-a cauzat-o..ma bucur mult ca ai putut iesi sa te plimbi!

Citat:
citat din mesajul lui elilov3

eu sunt bine a trecut durerea de cap dupa o plimbarica prin oras...cred ca si statul asta in casa nu e tocmai ok..gata bag somn
33+Dimitrie

si 35+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

vai fetelor...imi pare rau ca nu sunteti chiar asa ok...mai citesc pe fuga ,si ...serios imi pare rau...io parca ma simt si vinovata in puii mei ca cica vreau ceza...cand am avut o gravideala asa de normala...fara suferinte..iete na..cate o crampa, o arsura...dar vax fata de problemele de sanatate cu care va confruntati multe...incep sa ma gandesc tot mai mult la o nastere naturala...brrrrrr....sa simt si io ca am fost gravida...amalia...stii ce am facut in seara asta?am invelit vata in tifon...kile de vata...cum ziceai tu ...dupa careeeee..am aflat ca se da gratis !!!uaiii as mai sta..dar tre sa fug la budaaaa...ce ;doamna;....

Cherie 29+ Sasha...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Mai nou nu am somn si constat ca nu imi apare semnatura in mesajele anterioare.
Ia sa facem un test.

Edit - Am reparata-o ! Ma duc sa imi termin laptele si poate mai reusesc sa dorm ceva pina pe la 8.

Mirtha 36 + Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Corina draga vad ca ne-am ramolit definitiv pe sarcina asta .
Siiii ziceai ca mai vrei.....macar inca unul ?
Si eu....
Snatate !

Mirtha 36 + Eva

AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Daca ma mai enerveaza mult o sa supun la vot eradicarea ei !
O dau jos ca nu imi e de nici un folos beteaga !

Citat:
citat din mesajul lui anes

Mirtha mama, ce te-a apucat acum inainte de nastere? Mama ei de ureche. M-am distrat gandindu-ma la fetele tale schimonosite si la mirarea celor din jur!

[

34+

Mirtha 36 + Eva

AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput