Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(87)
Raspunsuri - Pagina 18
loren@ spune:
yap..Ginye55 numai 2 sapt. mai ai
...deci faci cezariana, nu? Doamne ce zboara timpul...nu-mi vine sa cred ca in octombrie incep si dintre noi sa nasca...eu una abia astept sa zboare si ultimile sapt. desi mai am o gramada de pregatit pentru spital...
Si eu fac sapt. viitoare ultimile analize de trim. III..
Bianca Andreea
Larisa Elena
34+
A M R numai 6 saptamini 
Z_IULIA spune:
Salut
Inca nu v-am citit si ati scris...........
Am vreu sa va spun ca am pus si eu cateva poze in contul comun.

Iulia
lui Claudiu
(23.04.2002) si Maria Clara
DPN 23.12.2008
ginye55 spune:
Lorenda,o sa fac cezariana.S-ar putea sa fie mai putin de 2 sapt pana la marea intalnire!
Sa vedem ce zice dr sapt viitoare.
ginye
36+
Stefan
Bebitza
Asa a inceput totul
Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22
Nepotelu'
Poze
AMR 2 SAPT 
babyzapi spune:
Mirtha
imi pare rau ca nu te simti bine. Dupa cum descrii simptomele cred ca te-a tras curentul...sper sa-ti treaca repede...
Isabela
fericita 32+ cu
Rafael Nicolas 
Primul nostru 
Amalia spune:
Alexa cum te mai simti?
Spiridus esti bine?...pareai cam necajita ultima data...
Fetelor, mai dati si voi un semn sa stim ca sunteti bine..Olivia, Vrajitoarea..si lista de fete care n-au mai dat un semn de mult e lunga..
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si
35+
Luca Gabriel
Amalia spune:
Z_Iulia am vazut pozicile, suneti niste draguti!
Ma apuca nostalgia dupa mare si caldura deja..
| Citat: |
| citat din mesajul lui Z_IULIA Salut Inca nu v-am citit si ati scris........... Am vreu sa va spun ca am pus si eu cateva poze in contul comun. ![]() ![]() ![]() Iulia lui Claudiu (23.04.2002) si Maria Clara DPN 23.12.2008 |
si
35+
Luca Gabriel
Mirtha spune:
Amalia , Ginye , Babyzapi multumesc fetelor !
Sanatate tuturor !
Amalia de data asta tradatorul cauzei nu sunt eu ci soata.
Pe undeva cred ca Babyzapi are dreptate cu acel curent care se pare ca mi-a cam tras-o.![]()
Miercuri in drum spre Bucuresti soata s-a abtinut sa fumeze in masina...mai putin dupa ce am intrat in Bucuresti. A cam cedat trafiului din Buc. si in final a coborit geamul masinii , din dreptul lui si a fumat. Inca de pe la cabinetul docului mi se infundase urechea iar la intoarcere am consumat cca. un sfert din pachetul de servetele ale masinii suflindu-mi nasul.
La cabinet era o graviduta tare simpatica, astepta ca si noi sa intre.Avea o rochie de stofa subtire - sau un soi de lina mai subtire- cu mineci scurte gen babydoll , o combinatie albastru cu negru. Tare frumos ii statea. Ei bine eu ma cam chioram la rochia ei .
Numai ca dupa ce mi s-a infundat urechea am inceput sa fac tot felul de grimase gen cascat , tras de lobul urechii ca sa incerc sa o desfund.
Va imaginati ca dupa ce ma chiorisem destul de ostentativ la ea iar acum ma si strimbam de zile mari , femeia s-a cam speriat.
Sarcina ei era vizibil mai mica decit a mea iar mina ei trada un mare semn de intrebare uitindu-se la mine : fie isi imagina ca asa se intimpla pe la sarcinii mai mari , fie se astepta sa fac ceva vreo criza.
Oricum dupa ce mi-am dat seama ca nu e singura de pe holul de asteptare cu vreo duzina de semne de intrebare in ochi , am iesit din incinta clinicii in curtea cladirii si mi-am chilarit urechea in voie .
Pina acum vad ca lucrurile sunt sub control in sensul ca nu am facut stare febrila dar nici ceva imbunatatiri majore nu se observa.
Maine sper sa fie ok. 

fluturasha23 spune:
Burtici am fost in mall vitan la Cellini si am gasit cercei pentru bebelusi din aur alb 18k cu pietricele zirconiu - 345 ron, varsta 0-3 ani. aveau un singur model deocamdata dar urmeaza sa mai aduca.
iar la debenhams am gasit niste hainute suuuper frumoase. i-am luat bebelinei incaltari de iarna.
weekend frumos!
30+ 
loren@ spune:
Fluturasha23 poti sa bagi o poza cu cerceii? La Bia tot Cellini am (ii poti vedea in albumul cu Bianca), primiti de la bunici, din aur alb si vreau tot de la ei si pentru Larisa.
Sa-i poarte sanatoasa bibilica!
Bianca Andreea
Larisa Elena
34+
A M R numai 6 saptamini 
Amalia spune:
Mirtha am ras de numai imaginandu-mi faza de pe holul de asteptare..si gandurile gravidutei la care te uitai!
Pe mine m-au apucat listele...mi-am facut lista cu ce-mi trebuie pentru bagaj (ce am decis sa pun eu, din ce am scris pe diverse hartiute)..nu mai zic ca la David aveam bagajul facut de la 7 luni cum imi spusese doctorul si acum ma apropii de 9 luni si tocmai ce am luat camasile de pe balcon si n-am luat nici o hainuta pentru bebe...
..le cumpar abia dupa 5...deci..
Am facut alta lista pentru cumparaturi de la farmacie..alta cu ce ne ramane de luat de prin magazine gen: hainute bebe, carucior, scaun de masa, balansoar, interfon, marsupiu, termometru camera.....etc, etc, etc..ca n-am luat nimic.
Partea buna este ca maine ma duc la o prietena care-mi da un patut-tarc care se strange! Mi se pare super, are 2 nivele si-l voi si putea lua cu mine in concedii sau cand plecam la socrii la Ploiesti!
si
35+
Luca Gabriel