Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(87)
Raspunsuri - Pagina 17
Otiliav spune:
Manu, ce bebei grasunei. Trag si eu speranta ca si bb al meu are 1.5 kg acum.
Babyzapi, gandeste-te ce-i place ei acum si ce are prin casa. Ana mai nou se joaca cu poneii, inventeaza tot felul de scenarii, adineauri zicea ca ii urca cu liftul si apasa pe butoanele de la o veioza
.
La 3 ani se juca cel mai mult cu omuletii Little People, bebelusii si la bucatarioara ei. Daca ii plac bebelusii si are deja poti cumpara un portbb pentru papusele, un cosulet de bblusi chiar si hainute. Daca este gospodina infocata se gasesc tot felul de seturi de oale/farfurii/legume/fructe din plastic cu conditia sa aibe deja o bucatarioara. Daca e mare fan arts&crafts se gasesc margelute de toate felurile. Sau Lego, un DVD, o carte cu mai multe povesti. La ultima aniversata am intrebat mama ce-si doreste fetita si mi-a zis de o papusa Bratz care cand o bagi in apa se coloreaza bluzita si codita ei ca-i sirena. Pana la urma am rugat-o pe mamica sa cumpere cadoul pentru ca era Ana accidentata si nu puteam pleca cu ea dupa mine. Oricum, bani sa ai ca nu vii de la magazin cu mana goala, sunt atatea variante.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
30+
Pozele noastre
babyzapi spune:
Mersi mult pt sfaturi Otilia
. Din cate o stiu eu pe micuta, cred ca ar incanta-o un portbebe pt papusa. Are o papusa mica barbie care are si masinuta si toata ziua plimba papusa cu masina. Acum daca ii iau o papusa mai mare si un portbebe pt ea cred ca o sa-i placa si mai mult. 
Isabela
fericita 32+ cu
Rafael Nicolas 
Primul nostru 
ginye55 spune:
Buna burtici!
Otilia multi ani fericiti alaturi de sotul tau! 
Elilov si eu am dureri de cap, dar se pare ca nu sunt de la tensiune. Poate ca e vremea. 
Anes ginypral nu mai iau decat cateva zile, pana ajung la dr sa stabilesc ziua in care nasc. Nu vreau ca bebe sa se trezeasca mai devreme decat ar tb ca vrea sa vina pe lume. O intrebare: ce legatura au mancarimile de burta cu tensiunea? Pe mine ma mananca destul de des burta. 
Pup toate burticile!

ginye
36+
Stefan
Bebitza
Asa a inceput totul
Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22
Nepotelu'
Poze
AMR 2 SAPT 
Amalia spune:
Fetele, imi pare tare rau sa aud ca sunteti atat de multe cu contractii si probleme!
Va doresc sanatate multa si mergeti cu incredere inainte, ca ne va ajuta Dumnezeu pe toate sa nastem la termen, nu inainte!

Otilia LA MULTI ANI, multa sanatate si intelegere alaturi de sotul tau!
Ce frumos...5 ani...trece asa repede vremea, chiar ma gandeam ca noi deja de apropiem de 8
Manumanu sa fi sanatoasa si tu si bebei! Ai 2 gagalici bine dezvoltate, ma bucru ca ai venit cu vesti bune de la eco!
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si
35+
Luca Gabriel
Amalia spune:
Oana sa-ti traiasca papusica si sa te bucuri de ea!
Cat priveste livretul ala..m-as bucura sa nu i-l ceara sotului cand va depunde actele!
Multumim frumos pentru sfaturi si toate cele bune si tie!
Cum e cu o puiuta de aproape 1 anisor?![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui oana8188 Va saluta o fosta graviduta de noiembrie decembrie....2007, actuala mamica de Ana Alexandra. Am trecut pe la voi din un oarecare dor de burtica Imi mai plac foarte mult cele de la Nannette si am avut si de la Aziz care au fost bunicele. Am si body de la Rombaby care tin foarte bine, dar am avut si body de la Cocodrillo carora le-au sarit capsele in momentul in care le-am desfacut sa le pun la spalat, inainte sa le imbrace bebe. M-am suparat foarte tare ca cica e firma si saracul sot era foarte mandru de el ca el le cumparase, daduse vreo 300 de mii pe bucata si la 4 body din 6 le-au sarit capsele; nu am mai avut ce face cu ele. Pentru arsuri pe gat la mine a functionat foarte bine lapte caldut baut seara. Beam si cate un litru pe noapte. Va urez sarcini cat mai usoare si cat mai aproape de termen! Pupici!! ![]() ![]() ![]() ![]() Oana de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007www.flickr.com/photos/oana8188/" target="_blank"> poze Alexandra |
si
35+
Luca Gabriel
Mirtha spune:
Gravidute raportez : ma doare urechea stinga care mi se infunda din 10 in 10 miute , mi s-a umflat amigdala - tot cea stinga - cam cit o pruna de abia mai inghit si ca sa fie treaba treaba am dantura la fel de inflamata si partea de sus si partea de jos - toata gingia e pulbere si evident tot pe partea singa. Stau mai mult in pat , bagata la paturica , ceai cu lamaie si multa miere , lapte cald cu miere etc.Nu e aghiuta atit de mare , mai degraba e frustrant decit dureros dar trebuie ceva repaus - cu rasfatul; aferent bineinteles !
Azi dimineata am fost la recoltari pentru analizele de trim . III , vreme rece si umeda , ploaie marunta si cred ca si ata a contribuit cu ceva desi nu am mers prea mult (e destul de aproape de blocul meu si chiar simteam nevoia de putina miscare)
Daca se inrautateste dau navala peste medicul de familie.
Va scriu analizele de trim.III care mi-au fost recomandate , ramasesem datoare cu ele , si dupa asta ma bag din nou in patura :
- hemoleucograma .
-glicemie uree , creatinina , acid uric.
-TGP , TGO (TGO inseamna transaminaza glutamica oxaloacetica sau aminotransferaza aspartat - ASAT iar TGP inseamna transaminaza glutamica piruvica sau aminotransferaza alanina - ALAT).
-APTT , timp de protrombina.
-sumar de urina.
-urocultura.
-secretie vaginala.
-cultura secretie (GBS - Streptococul de grup B).
Edit - In cazul meu pentru secretii recoltarea a fost facut de ginec , nu de personalul laboratorului de analize.
Sanatate ! 
Mirtha
36 +
Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
AMR 4 SAPTAMANI
Amalia spune:
Of, Mirtha si tu Brutus?
Pentru urechiusa aia nu iei nimic...picaturi calde, ceva? Sau nu sunt indicate nici alea?
Multa sanatate, sa ai grija de tine si sa-ti revii cat mai repede!
si
35+
Luca Gabriel
ginye55 spune:
Mirtha multa sanatate! 
ginye
36+
Stefan
Bebitza
Asa a inceput totul
Nepotelu'
Poze
AMR 2 SAPT 
Amalia spune:
Ginye ce putin a mai ramas!
Referitor la intrebarea ta, nu stiu daca este vreo legatura intre tensiune si mancarimi. Si pe mine ma mananca burta de numai..si asta de la inceput, este si normal ca pielea s-a intins luna de luna
dar dam inainte cu lapte de corp si e ok!
Puup! Multa sanatate!
| Citat: |
| citat din mesajul lui ginye55 Buna burtici! Otilia multi ani fericiti alaturi de sotul tau! ![]() Elilov si eu am dureri de cap, dar se pare ca nu sunt de la tensiune. Poate ca e vremea. ![]() Anes ginypral nu mai iau decat cateva zile, pana ajung la dr sa stabilesc ziua in care nasc. Nu vreau ca bebe sa se trezeasca mai devreme decat ar tb ca vrea sa vina pe lume. O intrebare: ce legatura au mancarimile de burta cu tensiunea? Pe mine ma mananca destul de des burta. ![]() Pup toate burticile! ![]() ![]() ![]() ginye 36+ StefanBebitza Asa a inceput totul Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22 Nepotelu' Poze AMR 2 SAPT ![]() |
si
35+
Luca Gabriel
ginye55 spune:
Amalia
a ramas chiar f putin timp!
Vorbeam cu sotul meu ca saptamana care vine s-ar putea sa fie ultima pe care o vom petrece in formula de 2.
Apoi incepe distractia! Cand ma gandesc ma apuca niste emotii si mi se strange stomacul, mi se taie pur si simplu respiratia! Cred ca asta simtim cu toate.
Pup! 
ginye
36+
Stefan
Bebitza
Asa a inceput totul
Nepotelu'
Poze
AMR 2 SAPT 

de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007