Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(87)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

neata fetele
si eu am avut dureri aseara si inca mai am...dau si eu cu no-spa ca alta speranta nu am..ce ma enerveaza e faptul ca tot ametita sunt...ihhh inca putin sa mai stea gagiul la nurtica si gata...zau deabea mai gafai...ce e mai rau e faptul ca iar m-au luat durerile pe fund in sus si asat stiu clar ca nu e bine...in sfarsit tragem de timp sa ducem cat mai mult sarcina
33+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

neata.....
of....toate avem probleme? eu deja dupa prima zi de stat in casa imi vine sa ma urc pe pereti...dar pt bebe...stam cuminti...maine schimbam semnatura...33+...of....inca 4 saptamani sa mai stea acolo....pana la 37...sa fie sanatos si sa vina repede la mami in brate....asta este tot ce-mi doresc...

32+ DAVID ANDREI
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png

http://community.webshots.com/user/bebecris78

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata!
Am schimbat si eu saptamana si prefixul !
Si azi se fac 5 ani de la nunta noastra, inca un motiv de sarbatoare, pacat ca suntem departe unul de altul.
Nu ca nu m-as bucura de burtica dar nu pot sa ma gandesc decat la bbelina mea scumpa. Aseara m-am uitat la hainutele pentru ea, m-am uitat la Ana cand era mica si dulcica.

Cred ca de azi voi renunta la cele doua comprimate de utrogestan. Eu nu am nici o contractie, nici o durere menstruala. Doar cand o mai iau pe Ana in brate pentru 10-20 m simt ca un junghi dar zic eu ca as resimti si neinsarcinata efortul. Citesc la voi cate contractii aveti si nu mi se pare normal ca eu sa fiu asa ca o floricica. Organismul meu iar uita sa se pregateasca de nastere. Atat ca mai ales cand sunt obosita merg ca o rata si ma doare coloana undeva mai sus inspre umeri.

Kita, of si tu cu contractii, semnatura ta este destul de veche, si tu ai trecut de 30 de saptamani.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 30+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

la multi ani, otilia!!!!!!!!

eu am o durere de cap de mor....brusc m-a luat....cred ca de la vreme....

32+ DAVID ANDREI
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png

http://community.webshots.com/user/bebecris78

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

otilia la mai mare si la multi ani sa fiti sanatosi si sa va iubiti tot timpul
bebecris cred ca da ai dreptate si eu pun toate senzatile astea pe seama vremii
33+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Va saluta o fosta graviduta de noiembrie decembrie....2007, actuala mamica de Ana Alexandra.
Am trecut pe la voi din un oarecare dor de burtica si am cateva lucruri de spus: livretul de familie nu ti-l cere la actele pentru alocatie; cate despre hainute... stiati ca IANA are fabrica in Romania? Mai precis la Iasi, in orasul meu, si au magazin outlet la intrarea in fabrica. Hainutele sunt ok.
Imi mai plac foarte mult cele de la Nannette si am avut si de la Aziz care au fost bunicele. Am si body de la Rombaby care tin foarte bine, dar am avut si body de la Cocodrillo carora le-au sarit capsele in momentul in care le-am desfacut sa le pun la spalat, inainte sa le imbrace bebe. M-am suparat foarte tare ca cica e firma si saracul sot era foarte mandru de el ca el le cumparase, daduse vreo 300 de mii pe bucata si la 4 body din 6 le-au sarit capsele; nu am mai avut ce face cu ele.
Pentru arsuri pe gat la mine a functionat foarte bine lapte caldut baut seara. Beam si cate un litru pe noapte.
Va urez sarcini cat mai usoare si cat mai aproape de termen!
Pupici!!

Oana de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007
www.flickr.com/photos/oana8188/" target="_blank"> poze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Fetelor, am venit si eu de la control, am fost dis-de-dimineata, asa ca nu am asteptat aproape deloc... bebeii sunt foarte bine, totul normal, unul are aproape 1,600 kg si celalalt aproape 1,300... Colul e tot scurtat si inchis, asa ca... voi continua repausul la pot cu miscare minima prin casa si prin jurul ei Am si constatat ca a iesi din casa a devenit o corvoada deja, cu imbracatul in haine de strada, potrivit haine, minim machiaj etc... la clinica a trebuit sa iau liftul un etaj ca scarile mi s-au parut de neurcat... Mi-a facut si control pe masa, e OK, mi-a dat niste ovulte de Clotrimazol sa iau cam o data la 2-3 saptamani, preventiv, impotriva infectiilor... voi ati luat asa ceva?

CAm astea sunt noutatile... vad multe fete cu dureri... imi pare rau... eu in afara de constipatie si de nenorocitii de H... mai am gaze cand mananc fructe... nu stiu ce sa mai incerc pt H, ca au inceput sa ma doara...
Doamne ajuta tuturor sa ducem bebeii cat mai mult!

manu 28+ +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

IuliaCospy mie mi se pare bataie de joc faptul ca te re-re-reprogrameaza dr. Pai ce faci astepti sa nasti apoi te vede dr?

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

eli macar sa fie asta cauza durerilor de cap! Cu tensiunea cum stai?

Alexa, nu ne-ai spus ce tensiune ai? Mancarimi ai pe burta?

gynie, mai ai putin! Mai rezista, chiar daca este greu , iar tu ai tras cu sarcina asta! Ginypralul este bun dar citeam pe prospect ca in ultimele saptamani trebuie monitorizate bataile cordului fetal. O prietena a luat in ultimele saptamani si BB a fost foarte "turmentat" abia mai misca in burtica.

mamiseli, nici nu stiu de unde sa incep cu bagajul? . trebuie sa imi cumpar camasi pt. spital, obiecte pt. BB... Dati-mi un sfat. Cu ce sa incep cumparaturile?? Plizzzz!!!

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Neatza fetelor!

Anunt o zi fara evenimente, letargica precum vremea de afara si...cam atat . Azi stau in casa cu parintii. Maine e ziua fetei prietenei mele, are 3 ani si nu stiu ce-as putea sa-i cumpar avand in vedere ca jucarii are muuulte si de toate felurile. Care aveti fetite deja Oti, Diana ce ma sfatuiti sa iau?

Otilia am pus 10 kg in sarcina dar am plecat de la 41 kg si la cei 1,64 inaltime eram scheletel...acum sunt doar foarte slaba . N-aveam deloc fund inainte, acum am sper sa raman cu el...
La Multi Ani fericiti sa va iubiti cel putin la fel de mult ca pana acum si sa fiti o familie fericita .

Oana8188 multumim pt info. Multa sanatate si fericire atat tie cat si copilasului tau.

Manumanu ce bebei garsunei felicitari!

Dea mami ce faci?

Va pupic dulce pe toate!

Isabela fericita 32+ cu Rafael Nicolas

Primul nostru

Mergi la inceput