Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(87)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

In sfarsit o pasare de noapte ca mine . Asa Cherie, lauda-te ca aveti reduceri, tot la voi unde-s preturile mai mici, magazine multe (aici sunt 3 magazine cu carucioare/patuturi).
Ia zi ce mai faci, dormi bine noaptea?

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 30+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Alta pasare de noapte;de, contractii+palpitatii e nu pot s adorm desi imi pica ochii inngura; lasa ca cu ocazia asta mai reuperez si eu din ce ati mai scrsi/ intrebat;

Iulia eu am perna de aia de gravide cu bilute; partea buna ete ca desi o urasti (cum ama ajuns eu sa nu o mai sufar)devii rau dependenta de ea,c aci iti bagi o parte intre picioare, apoi ajunge pe sub burta si poti sa ajungi cu ea chiar si sub cap; la mare asta vara nu am luat-o si i-am simtit lipsa; parte rea,c el puti la mine este ca asta vara de incingeai rau de tot cu ea, acum e bine caci e m ai frigut in casa si pe sub patura iti tine de cald; Poate ca nu tine chiar asa de cald cum mi s-a parut mie dar eu in sarcina asta am fost si hiperfebrila (temperatura obisnuita la mine dimineata este de 36.8-36.9),Stiu ca a fost destul de mult, am luat-o la expo din primavara asta (martie), dar la prima sarcina am jinduit mult dupa ea'

Kitacu fulgulet +23-24s si Andrei (10.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Neata ,

Otilia, vezi ca organismul iti da niste semne cu adormitul asta. Foarte bine ca ai hotarat sa te odihnesti week-endul asta.

In legatura cu discutia lucrusoare de firma sau nu. Eu la Ana nu prea mi-am permis de firma cand era mica, a avut cateva doar care s-au mentinut intr-adevar superb. Am avut si Aziz si unele au fost bune, altele nu. De ex, acum chiar mai am un body Aziz impecabil de la ea. Imi place sa ii iau haine cand merg afara din tara, ii iau multe pentru ca sunt de calitate buna la preturi f. mici. Mi-au placut mereu Rombaby, caciulitele Piticot si acum imi plac tare mult hainutele TexBasic de la careffour. I-am luat Andreei 2 body si Anei nenumarate. Sunt frumoase, de buna calitate si foarte ieftine. La mothercare in Ro nu ma bag, pentru ca ma apuca cat de scumpe sunt in comparatie cu Anglia. I-am mai luat de la Marks&Spencer, nu sunt chiar asa scumpe si de calitate. In concluzie: nu conteaza marca, atat timp cat sunt de calitate si nu sunt aberant de scumpe.

Week-end placut!

Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea 30+
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

Fetelor eu iarasi m-am simtit rau toata noaptea! am avut dureri de burta, asemanatoare celor menstruale ; nu au cedat la 2 no-spa si m-am vazut nevoita sa iau gynipral...apoi am dormit vreo 2-3 ore si iarasi m-au luat. peste durerile astea s-au suprapus cateva contractii dar cred ca erau din alea normale ca nu-mi accentuau durerea.
astept sa se faca ora 10:00 sa sun la doctor...si e si weekend fir-ar sa fie. la cabinet nu are program, daca nu e de garda nu poate sa ma vada in spital...deci sau ma vede luni sau ma trimite la altcineva.
acum s-au oprit durerile..dar tot am o jena dureroasa ca sa zic asa. bebe e putin mai agitat decat de obicei dar probabil din cauza ca sunt eu stresata! mi-e frica de noaptea ce va urma tinand cont ca numai prin somn ma apuca durerile astea !

31+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Neata..
Von Helen si eu sunt cu dureri de burta ca la ciclu...iau no-spa ca altceva nu am ce face! Am si noaptea si am si dimineata...nu cred ca ai de ce sa te panichezi, dar daca vrei sa stai linistita poate te vede un doctor.
Otilia interesante ceaiurile de stimulare a lactatiei! Eu cind a fost la 3 luni jumate la Bia sa se duca laptele am incercat de toate din cele clasice si tot s-a dus~
Referitor la hainele de bb, ce imi place e foarte scump, ce este mai ieftin e urit...prefer hainele de la Z luate de 2 ori/an cind sunt la jumatate de pret...Biei i-am luat in vara haine de 3 ani de la Z o gramada cu 3 mil jumate, iar in mod nromal ar fi fost 7 mil...ei bine 7 mil nu dadeam pe toalele ei..la bb am din hainele de la Bia de cind era mica + cele luate de nasa Biei pentru fetita ei care acum face 5 luni...deci, sunt acoperita!

Bianca Andreea
Larisa Elena34+
A M R numai 6 saptamini

Mergi la inceput

dar am citit ca durerile asemanatoare celor menstruale pot fi semne ale travaliului prematur!? cum sa stau linistita?
offf.. daca ar mai sta bebe cuminte 5 sapt ..am avea aproape 37; acum nici nu stiu daca are 2 kg; vinerea trecuta la eco avea aprox 1700 grame.inca e prea mic !

31+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Von Helen si la prima sarcina am avut dureri de burta ca la ciclu sapt. bune inainte sa nasc la 37 de sapt...ce sa zic ca acum am avut tot timpul aproape incepind cu trim. II si uite ca timpul a trecut si inca n-am nascut...si eu astept sa trec de 36-37 sa imi iau de o grija..

Bianca Andreea
Larisa Elena34+
A M R numai 6 saptamini

Mergi la inceput

am sunat dr.era la un congres...mi-a zis sa iau gynipral..haha ce noutate! si sa o sun mai tarziu ca acum nu poate vorbi !
offf..Loren sper sa ia dreptate si sa fie ok pana aproape d etermen, chiar si cu durerile astea enervante si mai ales stresante!

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Si eu am avut dureri azi-noapte. si eu cand am dureri, visez numai tampenii. Am visat ca am nascut o fetita minuscula, o tinea tati in palma . Mi s-a parut asa real visul...

==========
Corina 30+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Otilia nu stiu cum arata chilotii aia de unica folosinta..sunt ca un chilot normal, sau au si tampon aplicat intre picioare?...ca atunci n-ai mai avea nevoie de tampoane.
Nu se fac greu tampoanele astea acasa...iei o bucata de vata si o pui in 2-3 in functie de cat de gros il doresti (si e bine sa fie consistent chiar daca e incomod la mers..pentru ca va curge...)
si o invasori intro rola de tifon de vreo 2 ori dupa care tai tifonul. Similar mi s-au dat deja facut la maternitate, pentru ca sunt considerate mai sterile decat tampoanele de pe piata..

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Amalia, eu am vata dar tampoane nu stiu daca sa-mi fac. Am inteles ca aici dau chilot de unica folosinta, oare ce-i mai bine?

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 29+
Pozele noastre

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 35+ Luca Gabriel

Mergi la inceput