Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(87)
Raspunsuri - Pagina 14
Mirtha spune:
Maalox sau Renie spearmint.
Cel mai bine merge Maalox , la mine.
| Citat: |
| citat din mesajul lui criss703 Pentru arsuri si reflux esofagian voi ce luati?? Pana azi noapte nu am avut probleme daaar azi noapte am dormit cam ..2 ore stand in fund pe perne , cum lasam capul mai jos cum urca si ma ardea tot continutul stomacului in gat ![]() Criss 31+![]() http://community.webshots.com/user/criss703 |
Mirtha
35 +
Evahttp://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
AMR 5 SAPTAMANI
Mirtha spune:
Fluturasha , Mamiseli , Spiridush multumim pentru liste si info.
Citit fugitiv , salvat la preferinte, bagat la folder. ![]()
Gata , ne ducem la slafen ca suntem frinti ! 
Sa aveti o noapte buna fetelor !
Mirtha
35 +
Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
AMR 5 SAPTAMANI
elilov3 spune:
seara buna fetele
raportez am mers prin oras cateva ore si gata durere de cap si senzatie de greata...de 2 zile zacusem numai in casa..na na bataita ca nu am fost cuminte..si vai ce ma vaitam ca nu mai imi este foame..pai frate cand m-am intros numais tiam ce sa bag in gura mai fuga...hihih ce panicata sunt 
![]()
amalia da ai dreptate ce sa fac daca acuma suflu si in iaurt...

ginye ah iubita intradevar parca fuge timpul ca nebunul 
mamiseli relax nici eu nu am cumparat NIMIC si nici bagajul nu l-am facut..ca de mi teama ca ma apuca mai devreme daca fac bagajul..ihh superstiti 

cherie pai te ateptam cu drag de luni a barfa acuma odihneste.te sa fi in forma ![]()

33+
Dimitrie
Andy08 spune:
Amalia: Noi ne-am casatorit in '99 si am primit livret de familie. Chiar ma intrebam ce se face cu el. Deci in 2001 trebuia sa-l fi primit si tu (asta numai daca nu au suspendat operatiunea pt. o perioada pt. ca apoi sa o reia). Mergi si intreaba-i. 
Andy
28+
Amalia spune:
Fetelor, cand va vad AMR-urile ma apuca panica mereu si calculatul!
Unele il au pentru 38 de saptamani, unele pentru 40..si fiind si saptamani apropiate de mine...ma gandesc..."aoleu, sedinta cu parintii de la scoala...aoleu, pai eu aveam de facut nu stiu ce la servici...vai de mine, nici bagajul pentru spital nu mi l-am facut..."
In rest, sunt optimista!

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si
35+
Luca Gabriel
Amalia spune:
Of, Andy nasol
...cum ziceam..clar ajungem abia dupa nastere..ca mie tocmai ce mi s-a terminat CO...si sotul abia a revenit in oras...nu o sa aiba nici unul cum sa umble
..
Multumesc frumos pentru raspuns!
| citat din mesajul lui Andy08 Amalia: Noi ne-am casatorit in '99 si am primit livret de familie. Chiar ma intrebam ce se face cu el. Deci in 2001 trebuia sa-l fi primit si tu (asta numai daca nu au suspendat operatiunea pt. o perioada pt. ca apoi sa o reia). Mergi si intreaba-i. ![]() Andy 28+![]() |
si
35+
Luca Gabriel
criss703 spune:
Amalia si noi tot in 2001 ne-am casatorit si am primit livret de casatorie ..pt. a trece in el urmatorii 7 copii
...si abia dupa 7 ani vine primul ![]()
, deci sigur ati primit si voi ...or au omis ei sa va dea de la starea civila
Mirtha multu pt. pastilele pt. arsuri stomacale 
Cherieactiv , Oceanborn ce magazine (nume) mai mari au si articole bebe (carucioare, hainute...) stiti voi , sunt in Italia ??Pleaca sotul peste 1 sapt. si sa stie in ce complex sa intre ca nu are mult timp la dispozitie ...spre exp. Auchan are asa ceva??
Criss
31+
http://community.webshots.com/user/criss703
Amalia spune:
Mama lui de livret..ia uite ce stres am capatat eu acum
. Nu de dat, clar nu ni l-au dat, ca eu sunt o tipa meticuloasa cu actele si stiu bine ce-mi incape pe mana...Asta e, ne-am gasit de lucru in plus
..
Asa nu mai am timp sa ma gandesc la nimic
...
| citat din mesajul lui criss703 Amalia si noi tot in 2001 ne-am casatorit si am primit livret de casatorie ..pt. a trece in el urmatorii 7 copii , deci sigur ati primit si voi ...or au omis ei sa va dea de la starea civilaMirtha multu pt. pastilele pt. arsuri stomacale ![]() Cherieactiv , Oceanborn ce magazine (nume) mai mari au si articole bebe (carucioare, hainute...) stiti voi , sunt in Italia ??Pleaca sotul peste 1 sapt. si sa stie in ce complex sa intre ca nu are mult timp la dispozitie ...spre exp. Auchan are asa ceva?? Criss 31+![]() http://community.webshots.com/user/criss703 |
si
35+
Luca Gabriel
Otiliav spune:
Iaca si eu, daca scriu o data pe zi este bine, nu?
Sa va spun ca am adormit pe canapea la servici, am zis sa iau o pauza sa se mai linisteasca bb ca se misca de nu se poate, se impinge de parca vrea sa iasa prin piele. Si cand am deschis din nou ochii era ora 6
. Asa ca nu am predat raportul la 8 dimineata ci pe la 10-11 din bucati, in fine a fost corectat o tura, colegul care ma verifica prima mana a plecat linistit in China, luni poate scap de el definitiv
. Dar ar fi fost asa de tare sa ma trezesc cand incep sa vina colegii la munca si hopa sa dea de mine dormind. Asa ca voi avea un we cu nani si facut mancare, sunt pe Safe Mode, doar nevoile primare, rufele Anei i le-am scos de la spalat, curatenie daca mai am putere daca nu nu-i nimic, nu ma stresez.
Iulia, eu zic sa te interesezi si de alt doctor, sa ai si alta varianta.
Corina, fain costumasul. Sper ca anul acesta imi fac si eu fetele craciunite. Vad ce de mica ai tinut la silueta.
Leeloo, este de ras faza dar si doctorita putea sa taca din gura sa nu mai spuna prostii ca practic nu ajungea nici un kk la tine. Ana din pacate chiar si-a inghitit kk pana sa o scoata din burtica, sa sper ca va fi norocoasa la viata ei
.
Kita, hai ca ai comis-o pana la urma, bine ca nu ai fost singura in casa. Nu-i de gluma, mie mi s-a intamplat sa ametesc la cateva luni dupa nastere, am luat imediat niste Fe si Ca sirop de la Ana, este bine intotdeauna sa avem in casa niste vitamine, ceva ce ne poate ajuta.
Diana, ce bine ca ii place bicicleta. Las ca luati echipament de protectie cu printese. Sa folositi sanatosi achizitiile!
Lorena, ai grija cu umblatul prin magazine, ce frumos ca vor avea fetele camera lor.
Amalia, eu am vata dar tampoane nu stiu daca sa-mi fac. Am inteles ca aici dau chilot de unica folosinta, oare ce-i mai bine?
Ancaoradea, pai gata stresul acum esti deja in saptamana 37 si se apropie si 1 Octombrie.
Esaria, tocmai ce am gasit o lista cu ceaiuri pentru stimularea lactatiei:
1.infuzie de marar:50 de g de marar la 1 litru de apa clocotita se infuzeaza 15 min.se beau 3 cani pe zi.
2.infuzie de busuioc:50 g la 1 litru de apa clocotita.se bea cate o cana dupa mese(3 cani/zi).
3.infuzie din seminte de morcovi:30 g la 1 litru de apa clocotita.se beau 4 cani pe zi,intre mese.
4.infuzie de flori de soc:se face din 100 g de flori la 1 litru de apa clocotita.se beau 4 cani pe zi,intre mese.
5.la 250 de ml de apa clocotita se adauga o lingurita de seminte de anason.se consuma 2 cani pe zi.
6.la 250 de ml de apa se adauga o lingurita de seminte de chimen si se bea 2 cani zilnic.
7.o lingurita de fructe de coriandru se pun intr-o cana cu apa clocotita.se beau 2 cani pe zi.
8.o lingurita cu fructe de coriandru seinfuzeaza in 250 ml de apa.se beau 2 cani,zilnic.
9.se combina parte frunze de roinita,o parte seminte de chimen si 2 parti anason.o lingurita din acest amestec se pune intr-o cana cu apa clocotita.se poate bea pana la 3 cani pe zi.
10.se face un amestec din maghiran(partea aeriana),fructe de anason,fenicul,chimen,in parti egale.din acest amestec se ia o lingurita si se pune in 500 ml apa clocotita.se bea 500 ml.
11.se face un ceai de cimbrisor,frunze de urzica(in cantitate mai mare),cucu anason si fructe de fenicul(la jumatate).se pune o lingurita de amestec la o cana de ceai si se beau 500 ml,zilnic.
Ai grija la dozajul recomandat si nu depasi pentru ca pot aparea efecte secundare cum sunt:neplaceri digestive,senzatia de disconfort si satietate. Ceaiurile amintite se pot lua in cure de 2-3 saptamani fiecare dupa care trebuie schimbate cu altele. Regula generala ptpentru orice ceai este ca nu trebuie baut mai mult de 3 saptamani-o luna, pentru ca pot aparea efecte secundare neplacute. Si mai bine este sa le bei caldute.
De la farmacie se mai poate lua Galactogil, Galafor, Stilltee si Nutrinatal.
Eu nu ti-as recomanda sa le iei imediat dupa nastere, sa nu se suprapuna cu febra laptelui. Eu am baut cand am vazut ca nu se mai satura Ana cu ce produceam in mod normal.
Babyzapi, wow luna a 8-a si slabuta foc esti. Cate kg ai pus?
Madutza, ce ma bucur ca ati rezolvat. Ce bine ca sistemul romanesc este asa flexibil, eu aici am asteptat pe lista aproape doi ani pana a primit loc. Si acum desi nu imi convin multe nu am curaj sa o mut in alta parte sa nu fie si mai rau.
Spiridusule, cum mai sa radem de tine cu Rombaby, sunt ok ca raport calitate/pret, genul care nu sunt foarte scumpe si iti permiti sa le iei cand ai nevoie nu sa astepti reduceri sa faci comanda online. Si eu am avut multe pentru Ana, sunt cum spunea si Diana de casa sau cand ai nevoie de un body simplu de asortat cu un costumas deja inflorat. Tin minte ca in Cora aveau culori pastelate si in timp s-au comportat bine dupa spalari repetate. Problema era ca se vindeau repede.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
29+
Pozele noastre
cherieactiv spune:
criss,in ce oras se opreste?
stai linistita, oriunde ar intra...o sa gasesca de toate...centre comerciale sunt oriunde..daca intra in oras..magazine mici mari hiper...cu zecile...noi de aia nu comandam de pe situri...banuiesc ca de aia si oceanborn..pt ca gasim orice pe raza f mica...tot ce vrei si ce nu vrei...macar norocul asta il avem...si ca lucrurile sunt de calitate !de la iana si benetton..pana la moschino si io mai stiu ce ...deci nu o sa aiba de umblat, cautat stai linistita...recomand centrele mari...auschan...hipercoop..sme...mondobimbo...gaseste de la mustela avent..pana la booh...plus infinit...patut in forma de bombonica..si oferta continua..numai bani sa aiba la el..si chef sa cumpere..sa se uite dupa oferte...io am vazut pampers sapt asta ...la 2 euro...mega pachet...sau pachet cadou de la chicco cu 5 creme pt gravide..la 4 euro..era caruciorul de la peg perego mod clasic trio la 250!!sunt reduceri la armani kids..sa iti spun ca am vazut costumase pt 3 luni la 15 euro?si niste rochite pt fetite la 20?ti-as lua io fata, da io stiu ce iti place?
Cherie
29+
Sasha...