Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(87)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Citat:
tu crezi ca cele de la z sau de la mothercare nu se fac la fel de la multe spalari? ba da....numai ca de la ei cumperi brandul intai si apoi produsul in sine.....sunt exagerati cu preturile..

Bebecris, nu cred, zic si io ce-am observat in astia patru ani de cand o am pe fiica-mea. Ca tot alea-s magazinele, existau si pe vremea ei ! Alea de la Z sunt super, am unele purtate de numa' si le pot folosi si acum, la bb2. Cele de la Aziz au disparut in timp din dulapul fiica-mii, deci, daca nu le-am pastrat, inseamna ca s-au stricat ! Nu zic, sunt si unele de calitate, dar majoritatea s-au facut urate dupa cateva spalari.
Eu am fost mereu super incantata de cele de la Z. Mai sunt unele frantuzesti in Cora, nu mai stiu exact brandul, da' o sa ma uit pe etichete si=ti zic. La MS, daca prinzi reduceri, gasesti body-uri cu 100.000. La fel si la Mothercare, tocmai am vazut un set de 7 body-uri, super colorate si dragute, cu 200.000 unul.

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

Tudor Stefan 32+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

Diana, Nanette cumva?

si io votez cu Z, mai ales body-urile pt bb

si poate o sa radetzi, dar hainutele de la rombaby, pe care le gasiti la umila taraba din piatza, dar si la cora, sunt chiar ok..caciulitze, pantaloni cu botosi, pijamale

il intreb pe barbati-miu...
mah, sunt mama denaturata daca nu cumpar haine pt bb 2?
el: ca sa zici iar ca pica sifonierul pe tine? tii minte ca in prima saptamana alexandru a primit un maaare teanc, si cu ala cumparat de tine, ne-a dat afara din dulap?
ps: am trei surori+mama mea+mamalui+colegi de serv+nasii+ prieteni.. si toti au venit cu hainutze.

deci am scapat de-o grija
nu mai cumpar nimic

bagajul il fac la 36 de s
daca vine bb mai devreme, sa se descurce altii sa imi aduca necesarul.... nah sa mai munceasca si ei

33w + Alexandru www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Citat:
si poate o sa radetzi, dar hainutele de la rombaby, pe care le gasiti la umila taraba din piatza, dar si la cora, sunt chiar ok..caciulitze, pantaloni cu botosi, pijamale

Da, asa e, numai ca , nu sunt tocmai frumusele, sunt mai mult de stat prin casa si de dormit! Calitate super, am si eu paturica si prosopel de la Rombaby si sunt incantata!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

Tudor Stefan 32+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

La Mothercare un set de 7 body-uri care la ei pe site sunt intre 10-15 lire, la noi este 150 lei ...E hotie la drumul mare. Nu stiu daca stiti cum e cu francizele astea...tu ca francizor ai un discount fata de pretul de raft din tara mama cuprins intre 30-50%. Ei fac un studiu de piata si vad ce preturi suporta tara ta, si iti recomanda un pret de raft, care niciodata nu poate fi mai mic decat in tara de origine, si de asemenea nu poate sa fie sub al concurentei, pt ca strica imaginea firmei.

==========
Corina 30+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

A, si mai au o oferta acum pe site, daca pui in cos 2 produse de la promotie, cel mai ieftin dintre ele il iei la jumatate de pret. Asa am luat set de 3 pijamale de bumbac, care la noi erau 150 lei cu doar 6,25 lire, adica cu proximativ 30lei. Mi-au iesit mai ieftin decat un body ...si sunt si frumusele si bumbacul mi se pare bun. Bine, eu n-am experienta ...merg doar pe pipait produsul...

==========
Corina 30+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Aoleu Mamiseli ce veste proasta imi dai. Cand m-am casatorit eu la inceputul lui 2001, nu se dadea minunea asta. Si sunt convinsa ca n-o sa avem timp sa umblam dupa el..sa vezi atunci dupa nastere ce de drumuri o sa faca bietul sot

Citat:
citat din mesajul lui mamiseli_11

Amalia, ai mei parinti aveau livret de familie. Eram marisoara cand l-a adus tata acasa de imi aduc aminte de el. Eu am primit la casatorie la starea civila. Mergi la starea civila unde ai domiciliul si intreaba de el. Banuiesc ca daca duci certif de casatorie, cele de nastere ale voastre in familie si Bi pt tine si sot (de preferat si copii) iti vor completa si elibera un livret de familie.

Mihaela 32+ Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele

AMR 8 saptamani

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 35+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Spiridus ma uit de o vesnicie la pozele de pe blog cu Alexandru...e de-a dreptul delocios! Asa un dor mi s-a facut, abia astept sa vina bebe! Sa-ti traiasca si sa te bucuri de el ca este un copilas tare reusit si sarcina usoara si la termen in continuare!

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 35+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Fac poze maine mai spre prinz si pun in cutia comuna. Sunt frinta de pe drum.

Citat:
citat din mesajul lui IuliaCospy

Fetelor, vreu si eu o perna pentru alaptat. Da parca mi se pare prea mult sa doau 2 mil pe ea. Are cineva idee de unde as putea lua una la un pret rezonabil? de fapt ma gandesc chiar sa incer ca o fac eu, ca tot vorbeati de croitorie in capitolele trecute si mi-ati facut "pofta". Da' nu stiu exact cum trebuie croita si cu ce este umpluta. Mirtha, am inteles ca tu ai cumparat asa ceva, ai putea, te rog, sa faci niste poze mai detaliate la pernuta ta? Pls!

Iulia 31+

Mirtha 35 + Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Da, da Brevi. Ca uitasem sa spun in mesajul adresat Iuliei . Si m-a costat 55 lei. Nu are bilute ci o umplutura sintetica iar invelisul este din bumbac. Dar am carat-o peste tot cu mine inclusiv la bunica. Pt. mine s-a dovedit a fi o invntie foarte buna.

Citat:
citat din mesajul lui fluturasha23

pentru IuliaCospy eu am luat perna pentru gravide din carrefour orhideea - 65 ron. De aprox. o luna de cand o am dorm muuult mai bine. am mai auzit ca la real se gaseste, dar e mai scumpa. parca mirtha a luat-o de la brevi daca nu ma insel. bafta!

30+

Mirtha 35 + Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Buna burtici!

Am avut o saptamana buna. Bebe e activ, eu ma simt mult mai bine de cand iau ginypral chiar daca sunt mai mult la pat. Am inceput sa am emotii din ce in ce mai mari si sa ma agit numai la gandul ca mai e foarte putin pana cand... Sapt viitoare aflu si ziua in care se va intampla minunea. Doamne cum a trecut timpul!

Iulia Cospy sincer eu as schimba dr. Chiar daca ai sarcina avansata nu inseamna ca nu te mai ia altcineva in evidenta. Pe mine m-a luat alt dr in evidenta la 35 de sapt, deci...Multa bafta!

Diana eu iau si elevit si fier.

Alexa sper ca totul sa fie bine!

Si eu mi-am facut bagajul pt spital.

Pup toate burticile!

ginye 35+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22

Nepotelu'
Poze

AMR 3 SAPT

Mergi la inceput