Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(87)
Raspunsuri - Pagina 12
spiridusul spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Amalia Iulia ce bafta ai! Bine ca reusesti macar sa mergi la control si sa te vada..Fetelor, am si eu o intrebare..vad ca in actele care trebuiesc pentru alocatia nou-nascut e nevoie si de LIVRETUL DE FAMILIE. Eu nu am asa ceva..e musai de luat atunci? Presupun ca de la starea civila a sectorului de care apartii..dupa cum scris pe blog Spiridusul.. Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1 si 35+ Luca Gabriel |
nah, ca m-ai blocat
buna intrebare.
mie mi l-a dat cand m-am maritat, adik acum vreo 3 ani;
ma gandesc...
sa vedem ce zic fetele....
dar, ia stai putin, cred ca nu-i chiar obligatoriu.
pai fetele care nu sunt casatorite?; sau casatorite mai demult cand nu se dadeau?
33w + Alexandru www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus
diana21 spune:
Bebecris, eu ziceam ca sunt destul de scumpe pt. calitatea pe care o au. Asa, arata foarte bine cand le cumperi, insa dupa doua, trei spalari, unele se fac oribile, se intind si ies culorile. Am avut si eu hainute de-acolo, magazinul asta era in drumul meu cand ma plimbam cu caruciorul cu bebe.
De ex., un body de 150 mii lei mi se pare scump facand comapratie cu Z sau cu Mothercare, unde costa la fel. La asta ma refeream cand am zis "scump".
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti
Tudor Stefan
32+
Asa creste bebe
diana21 spune:
Multumesc pt. raspunsurile legate de vitamine si fier. Insa tot nu pricep...Elevitul are mult fier, vreo 60 mg, combinat cu Maltofer, care are 100 mg, nu e cam mult?
Materna are 15 mg fier si scrie ca e 100% sin DZR (doza zilnica recomandata)
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti
Tudor Stefan
32+
Asa creste bebe
BraveGirl spune:
Si eu am luat de la targ un costumas de la Aziz si cred ca si o paturica. Calitatea e ok, iar ca pret 55 lei un set in cutie care contine: pantalonas cu labute, bluzita, caciulita, manusi si bavetica.
Ma bucur ca v-au placut linkurile... la noi NU se poate comanda de pe site. Preturile sunt mult mai mici decat la Mothercare in Ro. Exista insa o solutie...sunt site-uri care se ocupa cu cumparaturi de pe magazinele on-line care nu livreaza la noi, evident pt un comision. Chestia e daca ai sau nu icredere, pt ca le dai lor banii si ei cumpara pt tine...Eu, la sfatul cuiva, am apelat la un astfel de serviciu. Va spun peste 2 saptamani cum a decurs totul.
==========
Corina
30+
Arianna Maria
My baby
Albumul meu
mamiseli_11 spune:
Na Diana ca m-ai incuiat cu ferul. Nu stiu cum e treaba dar la mine cel putin Maltoferul e singurul pe care il iau. Am renuntat la Elevit de la inceputul trim 2 iar gineca a fost de acord. Am inteles de la dr de fam ca de la 32 de saptamani se da si calciu separat. Vad luni cand merg la ea.
Mihaela
32+
Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele
AMR 8 saptamani
mamiseli_11 spune:
Amalia, ai mei parinti aveau livret de familie. Eram marisoara cand l-a adus tata acasa de imi aduc aminte de el. Eu am primit la casatorie la starea civila. Mergi la starea civila unde ai domiciliul si intreaba de el. Banuiesc ca daca duci certif de casatorie, cele de nastere ale voastre in familie si Bi pt tine si sot (de preferat si copii) iti vor completa si elibera un livret de familie.
Mihaela
32+
Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele
AMR 8 saptamani
BraveGirl spune:
Aoleo Diana...deci sa ma astept la surprize-surprize dupa ce spal costumasu? Si e asa frumos
...
Noi avem livret de familie, dar cand ne-am mutat l-am pus bine si acum ia-l de unde nu-i
..si eu care vroiam sa fac 7 copchii ca sa-l umplu ![]()
==========
Corina
30+
Arianna Maria
My baby
Albumul meu
bebecris spune:
cele d ela mothercare sunt exagerat de scumpe......un pantalonas costa 80 ron si un hanorac 60 ron....i-au placut sotului meu...erau ca de camuflaj dar....enorm de scumpe....
ce e drept nu le-am spalat inca...
o sa vad...in timp cum se comporta...tu crezi ca cele de la z sau de la mothercare nu se fac la fel de la multe spalari? ba da....numai ca de la ei cumperi brandul intai si apoi produsul in sine.....sunt exagerati cu preturile..
32+
DAVID ANDREI 
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png
http://community.webshots.com/user/bebecris78
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
mariana28 spune:
Buna seara dragele mele!
Am scris astazi un mesaj destul de lung pe care l-am pierdut...
Referitor la fier si calciu, respectiv vitamine - si eu anemie si dr mi-a dat materna si fier si a insistat sa iau in fiecare zi, eu mai faceam pauze.
Intr=adevar NU SE IAU IN ACELASI TIMP CA SI FE, astfel iau materna dimineata si fier seara, dupa masa,la recomandarea medicului (si nici nu tb sa se manance produse care contin ca la acea masa).
Mie mi-a dat doctorul fier sub forma de picaturi(Ferrum Hausmann)pentru a evita constipatia provocata de fier- iau 40 de picaturi.
Sanatate multa!
30 + baietel, poate Matei
http://community.webshots.com/album/567350525Ddyhxi
mamiseli_11 spune:
Nu e mai bine de mine ca n-am cumparat nimic???
Mihaela
32+
Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele
AMR 8 saptamani